SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Framtidens luftfilter­lösningar är här

Revolutionerande luftfilter från Racoon Miljöfilter AB
Racoon Miljöfilter AB erbjuder innovativa luftfilterlösningar som effektivt renar bort skadliga partiklar och gaser från arbetsmiljön. Deras filter, baserade på patenterad konstruktion och flera lager foam, är skräddarsydda för att möta specifika behov i olika miljöer och maskiner.

Skräddarsydda filter för optimal prestanda


Racoon har utvecklat luftfilter som är skräddarsydda för att passa olika maskiner och arbetsmiljöer. Varje filter tillverkas med noggrant utvalda egenskaper som optimerar dess prestanda och effektivitet. Genom åtskilliga år av forskning och utveckling, i samarbete med forskare och miljöexperter, har företaget lyckats skapa filter som möter de högsta standarderna för luftrenhet.

Den patenterade konstruktionen


Med en patenterad konstruktion som utgångspunkt är Racoon Miljöfilters filter konstruerade för att ge ett högeffektivt skydd mot skadliga partiklar och gaser. Filterelementen är uppbyggda av flera lager foam, vilket gör filtren robusta och hållbara samtidigt som de säkerställer effektiv filtrering av luften. Denna avancerade teknologi möjliggör en noggrann anpassning av filtermaterialet för att uppnå önskade filtreringsegenskaper.

Flexibilitet och mångsidighet


Racoon Miljöfilter AB tillverkar sina luftfilter i flera olika storlekar och dimensioner för att möta olika behov och applikationer. Denna flexibilitet gör det enkelt att anpassa filter till olika typer av maskiner och utrustning. Oavsett om det gäller små eller stora maskiner, har Racoon en filterlösning som funkar. Här är några maskiner och andra användningsområden för deras filter:

• Lastbilar
• Skyddsrum
• Minröjare
• Brandklassade rum
• Skogsmaskiner
• Personbilar
• Skördare
• Grävmaskiner ovan och under jord
• Skotare
• Ventilationsrum

Unika egenskaper och fördelar med Racoon luftfilter


Användandet av Racoon Miljöfilters luftfilterlösningar kommer med en rad olika fördelar, dessa fördelar är ett resultat av de unika egenskaper filtren besitter, några av dessa egenskaper är:

Hög reningsgrad: Enligt EN779-standard (alltid minst F9 i våra filter) samt EN1822 (Hepa), uppnår deras filter en reningsgrad på 95–99,5 %, vilket överstiger den genomsnittliga reningsgraden hos andra kända filtertyper som normalt når 70 %.

Gaskraven: Enligt EN149-standard (P1-P3) eliminerar deras filter gaser som innehåller sporämnen, organismer och bakterier.

Tål höga fuktighetsnivåer: Filtermaterialet är konstruerat för att avvisa fukt, vilket bidrar till dess motståndskraft mot höga fuktighetsnivåer.

Tål extrem kyla: Filterna är speciellt utformade för att möta stränga krav på kyla och kan fungera optimalt ner till -50 grader enligt NATO-standarden.

Brandsäkerhet garanterad: De tillverkar filter som uppfyller kraven enligt standarderna ULH 94HF, FMV22302 eller Far Part 25 och är därmed brandsäkra och pålitliga i alla situationer.

Motståndskraft mot vibrationer: Våra filter är designade för att klara kraftiga vibrationer utan att ta skada, och de uppfyller NATO:s krav på tryck- och explosionsmotstånd upp till 9G.

Högeffektivt skydd för arbetsmiljön – Racoon Miljöfilter AB


Med Racoon Miljöfilter AB:s luftfilter kan företag vara säkra på att de effektivt filtrerar bort skadliga partiklar och gaser från sin arbetsmiljö. Den högeffektiva filtreringen ger arbetare en säkrare och mer hälsosam arbetsplats, samtidigt som den minskar den totala miljöpåverkan. Med sitt fokus på innovation och kvalitet fortsätter Racoon Miljöfilter AB att vara en pålitlig partner för företag som strävar efter att förbättra luftkvaliteten och säkerheten på sin arbetsplats.
Kontaktinformation

Racoon Miljöfilter AB

0934-15399
Ej aktiv
Ej aktiverad
Postadress
Sikeå 52
91593 Robertsfors
Region
Skellefteå
Västerbottens län
Sverige
Organisationsnummer:
556641-5666
Grundat: 2003
Anställda: 3
Info saknas

Tjänster/produkter saknas

Kontakter

Kristoffer
0
Sydlén, Olle Gunder Valdemar
0934-15399

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Ny era av skärmaskinerSolcellsmätning och framtidens mätverktygHöj ribban med UGIMA®-XSlitsad U-formad genomföringVälj rätt tätningssats för din hydraulcylinder
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN