SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Frigör ditt företags potential med automatisering

Automatisering - lösningen för ökad produktivitet
Automatisering är ett av de snabbaste sätten att öka avkastningen på investeringen i en CNC-verktygsmaskin. Duroc Machine Tool har en lång och framgångsrik historia av att leverera automatiseringslösningar till våra kunder, vilket hjälpt dem att uppnå ökad produktivitet och lägre kostnader.

Fördelarna med automatisering


Automatiseringssystem är utformade för att ge tillverkare ökad produktivitet, minskade arbetskostnader, förbättrad kvalitet, flexibilitet och möjlighet att uppfylla allt strängare ledtider. Duroc Machine Tools automatiseringslösningar tar dina produktions- och bearbetningsprocesser till nästa nivå genom att eliminera behovet av manuella processer och förbättra din driftseffektivitet.

Våra automatiseringslösningar


Duroc Machine Tool är alltid i framkant av teknisk utveckling och våra applikationsingenjörer har expertkunskapen som krävs för att designa, utveckla och installera skräddarsydda automatiseringssystem och lösningar som uppfyller dina behov.

Vi erbjuder en av de mest omfattande automatiseringslösningarna på marknaden med kollaborativa robotar (cobots) från Doosan Robotics, som vi kallar "Duroc Automation". Vi erbjuder också RoboTrex Automationssystem, som består av industrirobot, kontroller, automatiseringsvagn, spännanordning och nollpunktssystem, samt DN Solutions portallastarsystem, som är enkelt att installera och använda och stödjer snabba nyckelfärdiga system.

Automatisering - nyckeln till ökad effektivitet


Med automatisering kan du ta din produktion till nästa nivå och öka din effektivitet samtidigt som du minskar dina arbetskostnader. Kontakta Duroc Machine Tool idag för att få hjälp med att hitta rätt automatiseringslösning för dina behov.

Duroc Machine Tool


Duroc Machine Tool är en nordisk och baltisk leverantör av maskiner, verktyg, service och support till verkstadsindustrin som till exempel svarvar. Med företräde på sju marknader, inklusive Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Norge och Sverige, har företaget blivit den största i sin bransch i regionen. Duroc Machine Tool har ställt upp sitt motto som "simply better performance" och siktar på att hjälpa sina kunder att uppnå bättre resultat.

Med en fokusering på goda arbetsrelationer, öppen kommunikation och sunt förnuft, prioriterar företaget ett gott samarbete över nationsgränser, språk och kulturer. Duroc Machine Tool är en del av det börsnoterade företaget Duroc AB som äger, driver och utvecklar företag inom industri och handel.
Kontaktinformation
Postadress
Sned­gatan 1
34250 Vislanda
Besöksadress
Sned­gatan 1
34250 Vislanda
Region
Alvesta
Kronobergs län
Sverige
Organisationsnummer:
556282-7633
Grundat: 1986
Anställda: 30
Vi finns för närvarande representerade på sju marknader: Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Norge och Sverige, vilket gör oss till den största leverantören av maskiner, verktyg, service och support till verkstadsindustrin i Norden och Baltikum.

Vårt motto är ”simply better performance” och vi anser att vår roll är att ge dig förutsättningar för att prestera bättre. Vi fokuserar på goda arbetsrelationer, öppen kommunikation och sunt förnuft, vilket vi ser som ett recept för ett gott samarbete över nationsgränser, språk och kulturer.

Duroc Machine Tool är en del av det börsnoterade bolaget Duroc AB som äger, driver och utvecklar företag som är verksamma inom industri och handel.

Agenturer

BIG, Japan (Generalagent)
Världsledande tillverkare av kraftspännchuckar. Fasverktyg och vändskärsfräsar.
Ceratizit, Schweiz
Komplett vändskärsprogram.
Conzella, Storbritannien
Doosan, Sydkorea (Generalagent)
(tidigare Daewoo) är en av världens största verktygsmaskintillverkare med en starkt ökande marknadsandel i Sverige och Europa. Doosan-gruppen är en av Koreas äldsta industrigrupper, grundat 1896 och startade tillverkningen av verktygsmaskiner 1976. Bred produktpalett av svarvar, fleropar och borrverk, avancerad teknik och enastående driftsäkerhet har gjort kunder och Doosan’s distributörer till vinnare. Huvudfabriken ligger i Changwon, Korea en timmes flygresa från Seoul. För Europamarknaden har Doosan ett supportcenter norr om Düsseldorf för reservdelar och service. Sedan 2010 är Doosan Technical Center öppnat hos Duroc Machine Tool
FORKARDT, Tyskland (Generalagent)
Svarvchuckar.
FPT, Italien (Generalagent)
Flerops maskiner
FRAISA, Schweiz (Generalagent)
Snabbståls- och hårdmetallfräsar, borrar och gängtappar.
HILMA, Tyskland (Generalagent)
Skruvstycken, fastspänningsutrustning.
HWR Spanntechnik, Tyskland
Präglingssystem för runda detaljer.
LANG, Tyskland (Generalagent)
Skruvstycken, präglingsutrustning, nollpunktssystem och automatiseringsutrustning.
MEP, Italien
Kapmaskiner för stål och metall.
MT Tool, Italien
Drivna verktyg.
Nagel, Tyskland
Heningsmaskiner och heningsverktyg.
NTR, Storbritannien
Verktygsrenovering.
OTT, Tyskland
Modulär spännteknik.
PIG, Nederländerna (Generalagent)
Absorbenter.
RIGIBORE, Storbritannien
Arborrverktyg och stegverktyg.
Roemheld, Tyskland (Generalagent)
Fixturer och uppspänning
SAV Spann- Automations- Normteiletechnik, Tyskland
Magnetbord och magnetutrustningar.
Speroni, Italien
Verktygsförinställningsutrustning.
STARK, Tyskland (Generalagent)
Nollpunktssystem.
STEIDLE, Tyskland
Minimalsmörjning.
WAGNER, Tyskland
Drivna verktyg.
WITTE, Tyskland (Generalagent)
Fixtureringssystem, jiggar, mätutrustning.

Kontakter

Lena Hammarström
Sales Support
0472-360 07
0767-761500
Anders Svensson
Produktchef verktyg
08-6302300
Mikael Högberg
VD
0706706984
Robert Puekker
Försäljningschef maskin
+46(0)732542990
Christian Royal
+45 86 41 20 11

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-05-22
Första XMOR®-skopan i SverigeSwecon visar Ammanns eldrivna tandemvältMärkmaskin med profilerKöp rätt lasermaskin utefter dina behovNy turbiditetssensor
2024-05-21
Framtidens industrimaskiner Bli en luftens hjälteDamaskus Maskinskydd är involverad Scania öppnar för order Närproducerat i norr
2024-05-20
Milltool AB lanserar MT22DIRA Robotbrag 30-31 MajVolvo L110H och L120H uppdateras Ny undersökningNewsec exklusiv rådgivare
2024-05-17
Volvo CE presenterar omfattande rapporterMinimera produktspill Grundstenen för pålitliga VVS-systemEaton lanserar inbytes­kampanj för UPS-system Besök Swecons digitala monter
2024-05-16
Dessa fyra cyberhot växer extra snabbtONE startar ny containerlinjeIVECO Göteborg fyller 25 årSmart och klimatanpass­ad vattenhantering Byggföretag i Umeå på frammarsch