SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Höj ribban med UGIMA®-X

Ökad produktionshastighet och produktivitet
UGIMA®-X. Med sitt ursprung hos det klassiska premiumstålverket Ugitech i Frankrike är denna produkt känd för sin höga jämna kvalitet, vilket ger tydliga och mätbara fördelar för dig som användare.

I en bransch fylld av valmöjligheter är svårigheten att göra det rätta materialvalet uppenbar. UGIMA®-X är en innovativ produkt från Ugitech som förändrar vår upplevelse av rostfri stång genom att erbjuda enastående kvalitet med flertalet fördelar.

UGIMA®-X många fördelar
Vad som gör denna produkt så speciell är dess mångfald av fördelar som i slutändan förbättrar din produktivitet:

Ökad produktionshastighet och produktivitet
UGIMA®-X möjliggör arbete vid högre hastigheter utan att kompromissa med precision eller kvalitet. Detta ger produktivitetsökningar på 10 till 20 % jämfört med tidigare versioner av UGIMA-typer. Dessutom hjälper den förbättrade spånbrytningen till att förkorta tiden per del. Detta innebär smidigare processer, färre fel och optimalt resultat.

Förlängd livslängd för verktyg
UGIMA®-X-material är känt för sina egenskaper som sparar på skärverktygen. Faktum är att verktygen kommer att få en förlängd effektiv livslängd, upp till 45% längre, jämfört med tidigare standardtyper. Denna egenskap leder till lägre kostnader per tillverkad artikel.

Unik möjlighet för bearbetning
UGIMA®-X säkerställer en oöverträffad nivå av jämnhet. Under produktionen av UGIMA®-X har betydande utvecklingsarbete ägnats åt att uppnå denna jämnhet, inte bara inom produkter från samma batch utan även från olika smältor från verket. Resultatet är en högkvalitativ produkt som levererar en stång som över tid alltid håller samma extremt höga jämnhet och kvalitet.

Utforska vårt breda utbud av UGIMA®-X

Bäst i test
En studie, som påbörjades 2023, genomfördes på material från fem ledande leverantörer av rostfri stång. Alla parametrar, inklusive skärbarhet, spånbrytning, jämnhet och verktygsslitage, utmärker sig UGIMA®-X som vinnare.

Mer information om UGIMA®-X

Vill du veta mer om UGIMA®-X?
Staffan Janson
Försäljningsdirektör
stja@damstahl.com
Kontaktinformation
Postadress
Cylinder­gatan 2
21241 Malmö
Besöksadress
Cylinder­gatan 2
21241 Malmö
Region
Malmö
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
556207-8534
Grundat: 1981
Anställda: 40
Damstahl är ett familjeägt företag med drygt 300 medarbetare, och vi är stolta över de mervärden som vi kan bidra med till er verksamhet.

Rostfritt stål är bara rostfritt stål. Eller? När ni väljer Damstahl som er affärspartner kommer ni snabbt att uppleva att mycket mer står på spel. Ni går in i en personlig relation där vi bidrar till hela er värdekedja genom innovativ kunskap, rådgivning, logistik, en rad digitala lösningar, hållbara lösningar etc.

Vi levererar de kvaliteter och dimensioner som uppfyller just era behov.
Vi driver vår verksamhet så att den har så liten miljöpåverkan som möjligt.
Vi tillhandahåller ett flexibelt fjärrlager med snabba leveranser.
Vi delar med oss av vår kunskap om rostfritt stål genom rådgivning, analyser, utbildning etc.
Vi vill vara ert förstahandsval som partner i rostfritt stål-branschen.

Varmt välkommen till Damstahl!

Certifieringar

ISO 14001:2015 – OHSAS 18001 – SS-EN ISO 9001

Kontakter

Martin Hed
Digital stainless steel
0736 - 20 01 91
Oscar Mellbourn
Marknadskommunikatör
0730 - 39 01 75
Mikael Liwgren
Teamleader Sales
0722 - 18 21 18

Filmer

Co2-kalkylator - beräkna din påverkan på miljön

Co2-kalkylator - beräkna din påverkan på miljön
Återvinning av rostfritt stål

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-24
Nyckeln till precision inom träbearbetning Fördelar med kvalitativa magnetfältsmätareIntervju med Agne SvenbergEtt årtionde av inno­vativa propanlösningarBOLIST inleder samarbete
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten