SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Har du rätt handverktyg

Enskilda verktyg eller kompletta verktygssatser?
Drömmer du om en verkstad som är komplett? Behöver du alla de tänkbara handverktyg som du alltid har på dig varje stund genom arbetsdagen? På verktyg online kan du hitta alla möjliga handverktyg som kan få din verkstad att rulla på oavsett vad du kan tänkas behöva. Allt från träbearbetning till fordonsverktyg.

Vad är ett handverktyg?


Ett handverktyg är precis vad det låter som. Det är ett verktyg man håller i handen. Om det så handlar om hyvlar, huggjärn för när du arbetar med träbearbetning eller sågar och hammare för ditt snickeriarbete. Det finns så många olika handverktyg att det inte går att lista i denna artikel.

När vi talar om handverktyg handlar det om att utrusta sig med så många verktyg som man kan tänka sig behöva under sin arbetsdag. Därför kan det vara en bra idé att införskaffa sig en färdig verktygssats.

Färdiga verktygssatser


En färdig verktygssats kan var en god idé om du har till exempel ont om tid eller vill ha hjälp med att sätta ihop ett komplett arsenal av verktyg med alla de handverktyg du behöver. På Verktyg Online hittar du färdiga verktygssatser i verktygslåda eller verktygsväska. Det finns färdiga verktygsväskor för metallyrken och för mekatronik.

Handverktyg från Verktyg Online


www.verktygonline.se tillhandahåller ett stort och brett utbud av olika handverktyg som skruvmejslar, till exempel borrmejsel, torxmejsel, skruvmejsel och så vidare. Du hittar såklart också andra varor till arbetsplatsen som till exempel arbetspaltsbelysning eller personskydd. Dessa handverktyg är också från välkända varumärken som till exempel Teng Tools, Kamasa Tools och Ampro. Verktyg Online är experter på handverktyg och därför kan du alltid kontakta deras experter om du har några frågor.
Kontaktinformation
Postadress
Traktor­vägen 8
24138 Eslöv
Region
Eslöv
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
556141-0753
Grundat: 1970
Anställda: 5
Välkommen till VerktygOnline!

Hos oss kan du leta bland 100 000 artiklar i webshopen eller i 11 000 artiklar i butiken och finner du fortfarande inte det du söker har vi 300 000 artiklar i vår databas, vi hjälper dig gärna och beställer hem det du behöver. Vi tycker att det är viktigt att kunna erbjuda våra kunder ett brett sortiment av hög kvalitet till bra pris.

Vårt mål sen starten 1993 är att driva ett företag med tonvikt på kvalitet och god service. Sedan dess förser vi såväl företagare inom hantverk, industri, verkstad och även privatpersoner som ställer krav på kvalitet och hållbarhet. Idag är VerktygOnline.se en del av Industriteknik i Eslöv AB (ITEK).

För att du som kund ska känna dig säker med ditt köp erbjuder vi dig erfaren kundtjänst som kan produkterna.

Vi jobbar dagligen på att utvecka och förbättra vår verksamhet så att du som kund ska få högsta service. Har du synpunkter på hur vi kan göra vårt arbete bättre får du gärna höra av dig till oss.

Du är alltid välkommen in till vår butik i Eslöv eller handla direkt på webben och få dina produkter skickade direkt till dig.

Vår butiksadress är:
Industriteknik i Eslöv AB
Bruksgatan 11
241 38 Eslöv
Öppet Mån-Fre kl 07-16

Kontakta oss gärna med dina frågor 0413 - 191 65 eller på order@verktygonline.se.
Vår kundtjänst är öppen mån-fre kl 08.00-16.00.

Välkommen att kontakta oss.

Relaterade sökord

, Verktyg

Kontakter

Veronica Sjöholm
E-commerce manager
0413-60879

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Jungheinrich får validering AI spås som en av tre utmaningar Företag prioriterar mjukvarudesign Affären klarDe vanligaste orsakerna till visselblåsning
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN