SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Hitta skärande och bearbetningsverktyg på verktygonline

Kapa dina problem med skärande verktyg från verktygonline.se
På verktygonline.se hittar du dina skärande verktyg och bearbetningsverktyg. Där finner du allt från metallbearbetningsmaskiner till slipmaterial från välkända varumärken. På Verktygonline hittar du allt detta till ett förmånligt pris.

Vad kan du hitta under skärande/bearbetning


Denna produktgrupp samlar alla dina behov oavsett om det gäller verktyg, skärverktyg, sågande verktyg, kapande verktyg, bearbetningsverktyg samt har verktygonline tillbehör för alla din skärande bearbetningsvektyg. Verktygonline har även slipverktyg, slipmaterial och rengöring till era verktyg.

Några av de enskilda produkter du hittar på verktygonline är som följande: borr, brotschverktyg, brotschar, svarvverktyg, kilspårsverktyg, sågverktyg, gnistverktyg, försänkare, gängtappar, gängsatser, gängsnitt, upprymmare, cirkelskärare, fräsverktyg, plåtmaskin, metallbandsåg, arbetsplatsprodukter, verktyg för polerslipning, sliprondeller, slipskålar. Detta är endast några av de produktsortiment du hittar på verktygonline.

Om du inte hittar det du söker är du alltid välkommen att höra av dig till verktygonline.se. Där finner du expertkunskap om skärande bearbetning som kommer gör allt de kan för att du ska finna rätt verktyg för din bransch.

Skärande verktyg


Sortimentet för skärande bearbetning består av svarvningsverktyg, brotschar, borr, fräsar, skruvhålsstansar, gängtappar, kniv- och cirkelskärare och upprymmare. Du kan såklart höra av dig till verktygonline om du har några frågor eller funderingar kring skärande verktyg.

Sågande och kapande verktyg


I denna kategori på verktygonline hittar du bland annat kapklingor för metallkapning, cirkelsågsklingor, maskinsågband, metallsågband, tigersågsblad, hålsågar och metallsågband. Du hittar även såklart skäroljor, skärvätskor samt skärpasta så att du kan kyla, vårda och hålla dina verktyg rena och funktionsdugliga så att du kan arbete obehindrat.

Bearbetningsmaskiner


På verktygonline hittar du bearbetningsmaskiner som svarvningsverktyg, brotschar, borr, fräsar, skruvhålsstansar, gängtappar, kniv- och cirkelskärare samt upprymmare. Verktygonline säljer såklart endast bearbetningsmaskiner med hög kvalitet.

Svarv och frästillbehör


Är det så att du behöver tillbehör till din svarv? Då har du hittat rätt. Jobbar du med svarvar eller är det endast på en hobbynivå så har verktygonline de svarv och frästillbehör du söker efter. Här hittar du olika sorters chuckar och spännutrustning som fräschuckar, svarvchuckar, borrchuckar, precisionschuckar, stålhållare, snabbväxlare och fräschuckstillbehör.

Välkända märken


Verktygonline har som sagt flera produkter i sitt sortiment från välkända varumärken. Några av dessa välkända varumärken är Pferd, RÖHM, Komet, Güring, Pilous, Wodex, FORMAT, Bosch med mera.

Verktygonline.se


Hos verktygonline hittar du över 100 000 artiklar i deras webshop och över 300 000 artiklar i databasen om du inte hittar det du letar efter. Du hittar allt från högtryckstvättar till borrar. Du är också välkommen att besöka deras fysiska butik i Eslöv.

Verktyg online satsar på att driva företaget med god kvalitet och god service till företag inom industrin, verkstad, hantverk och såklart privatpersoner.
Kontaktinformation
Postadress
Traktor­vägen 8
24138 Eslöv
Region
Eslöv
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
556141-0753
Grundat: 1970
Anställda: 5
Välkommen till VerktygOnline!

Hos oss kan du leta bland 100 000 artiklar i webshopen eller i 11 000 artiklar i butiken och finner du fortfarande inte det du söker har vi 300 000 artiklar i vår databas, vi hjälper dig gärna och beställer hem det du behöver. Vi tycker att det är viktigt att kunna erbjuda våra kunder ett brett sortiment av hög kvalitet till bra pris.

Vårt mål sen starten 1993 är att driva ett företag med tonvikt på kvalitet och god service. Sedan dess förser vi såväl företagare inom hantverk, industri, verkstad och även privatpersoner som ställer krav på kvalitet och hållbarhet. Idag är VerktygOnline.se en del av Industriteknik i Eslöv AB (ITEK).

För att du som kund ska känna dig säker med ditt köp erbjuder vi dig erfaren kundtjänst som kan produkterna.

Vi jobbar dagligen på att utvecka och förbättra vår verksamhet så att du som kund ska få högsta service. Har du synpunkter på hur vi kan göra vårt arbete bättre får du gärna höra av dig till oss.

Du är alltid välkommen in till vår butik i Eslöv eller handla direkt på webben och få dina produkter skickade direkt till dig.

Vår butiksadress är:
Industriteknik i Eslöv AB
Bruksgatan 11
241 38 Eslöv
Öppet Mån-Fre kl 07-16

Kontakta oss gärna med dina frågor 0413 - 191 65 eller på order@verktygonline.se.
Vår kundtjänst är öppen mån-fre kl 08.00-16.00.

Välkommen att kontakta oss.

Relaterade sökord

, Verktyg

Kontakter

Veronica Sjöholm
E-commerce manager
0413-60879

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Smarta produkter och tipsMercedes-Benz Lastbilar laddar med 1 000 kilowattPlan för hamnens systemvisningsprojekt!Speedheater lanserar FlexiarmenSolör Bioenergi deltar i EU-projekt
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när