SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Hubspot lanserar två nya AI-drivna verktyg

v
HubSpot, CRM-plattformen för växande företag, har lanserat två nya verktyg som drivs av artificiell intelligens (AI) - Content Assistant samt ChatSpot.ai. Dessa verktyg kommer att hjälpa företagets kunder att spara tid och samtidigt skapa bättre dialoger med sin publik.

Tanken är att Content Assistant och ChatSpot.ai ska skapa effektiviseringar för marknadsförings-, försäljnings- och kundtjänstpersonal. Verktygen bygger på HubSpot's tidigare investeringar i AI, inklusive konversationsintelligens (CI), verktyg för datakvalitet, databerikning, prediktiv AI, innehållsoptimering med mera. Verktygen byggs på branschledande system för artificiell intelligens från OpenAI.

Content Assistant:
Hjälpredan Content Assistant, som lanseras i privat beta, hjälper marknadsförings- och försäljningsteam att tänka kreativt, skapa innehåll och dela med sig av detta innehåll på bara några minuter. Bland annat kan Content Assistant:

• Föreslå bloggtitlar som är relaterade till en produkt eller tjänst och sedan generera en komplett skiss för ett blogginlägg baserat på vald titel.
• Snabbt skriva innehåll för blogginlägg, landningssidor, webbsidor, e-postmeddelanden för försäljning och marknadsföring samt artiklar i kunskapsbanken.
• Strömlinjeforma arbetsflöden för innehållsmarknadsföring på ett och samma ställe, vilket sparar tid och energi.

ChatSpot.ai:
ChatSpot.ai lanserar i offentlig alfa och hjälper HubSpot-kunder att utföra en mängd olika uppgifter med hjälp av en chattbaserad användarupplevelse med ett språk som känns naturligt. Verktyget hjälper användarna att:

• Lägg till kontakter och företag i HubSpot CRM.
• Skapa anpassade rapporter som rör marknadsföring, försäljning och kundtjänst.
• Ta fram säljmaterial som är anpassade till mottagaren.

– Vi upplever en stegvis förändring i hur människor arbetar. På HubSpot är vårt mål att hjälpa företag att få djupare kontakt med sina kunder. Vår nya AI-drivna innehållsassistent hjälper dem att skapa kvalitetsinnehåll snabbare och enklare, för att bättre stötta sina kunder, säger Andy Pitre, EVP of Product på HubSpot, och fortsätter:

– Framsteg inom AI har också potential att förändra hur människor använder och interagerar med programvara. Vi är glada över att lansera ChatSpot.ai för att experimentera med hur vi kan göra vår programvara ännu enklare att använda, och vi bjuder in våra kunder att följa med oss när vi lär oss tillsammans.

Pernilla Jungåker
Marknadsansvarig för Hubspot i Norden och Benelux-regionen.
pjungaker@hubspot.com

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-03-17
Dell lanserar nya servrar för edge computingBOLIST Taberg utvecklar butikenKinesiskt verktyg för cyberbrott nu i ryska händer Essitys hållbarhetsarbete
2023-03-16
Mission completed!Produktiv hörnfräsningHexagon i partnerskap med Scada Systems Verizon förändrar i ledningenOslagbart paket från Volvo och Swecon
2023-03-15
ISTech kapmaskiner auto­matiserar din produktionFIEPOS – framtidens spänningsaggregatmySwecon blir mer startsnabbUtmaningar med arbetskraftenSmidmek monterar balkar på 50 ton
2023-03-14
SMARTLINK hjälper digVibrationsmätning: Att mäta är att veta!Spånutsug och filteranläggningarVälkommen till Circular Plastic Summit 2023Beredda när elmaskinerna kommer i stor skala
2023-03-13
Målen för införandet av elfordonSveriges bästa unga plåtslagare 2023B_NEWS #8 Säkerhet och renlighet inom livsmedelsproduktionFilbornaverket fyller tio år