SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

HydX + ETP = The One

Tillsammans är vi oerhört starka
HydX är din partner för hydrauliklösningar av världsklass, ETP din partner för elektroliklösningar och tillsammans blir vi oerhört starka.

– Vi får en samlad kompetens inom eldrift och hydraulik vilket gör att vi kan leverera en helhetslösning, optimerad efter kundens behov, förklarar HydX försäljningschef Henrik Pålsson.

Svenska hydraulikföretaget HydX har försett sina kunder med förstklassig service och smarta lösningar i mer än tio år, sedan 2021 samarbetar det också med det Göteborgsbaserade systerbolaget ETP Powering Solutions och Blue Pac. Det ger kunderna ett ännu bredare utbud av avancerade och hållbara lösningar.

– Tidigare har vi tagit ett helhetsansvar när det gäller hydrauliken, men tack vare vårt tajta samarbete med ETP och Blue Pac har vi utökat vår kompetens mot elektrifiering och batteridrift, säger Henrik Pålsson.
– Det gör att vi kan erbjuda kunderna en helhetslösning när det gäller både kombinationen av hydraulik och eldrift eller batteridrift.

ETP Powering Solutions är experter på elektiska drivlinor och har sedan 1978 utvecklat och levererat elektriska helhetslösningar. Företaget Blue Pac grundades 2020 och deras affärsidé Electric Power Take-Off (ePTO) ersätter det traditionella kraftuttaget på lastbilar.

– Vi blir din partner för kombinationen av el och hydraulik, vi har kunskaperna kring batteridrift. Vi har den kompetens som krävs för att optimera din applikation, vilket spar både tid och pengar, säger Henrik Pålsson.

HydX och ETP kommer tillsammans att ställa ut under Elmia Wood i Jönköping den 4-6 juni och vi ser fram emot spännande diskussioner kring hydraulik och elektrifiering. Signa in med länken här så bjuder vi på inträdet till mässan Elmia Wood.
Kontaktinformation
Postadress
Box 192
27124 Ystad
Besöksadress
Östra Zink­­gatan 1
27139 Ystad
Region
Ystad
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
556791-5326
Grundat: 2009
Anställda: Ej angivet
Välkommen till HYDX AB!

ETT HYDRAULIKFÖRETAG MED HÖG AUTOMATIONSKOMPETENS

Hos oss finns det lång och gedigen erfarenhet inom styrsystem och radiostyrningar i samverkan med olika hydrauliska system. Det är just kombinationen av hög automationskompetens, vass konstruktionsavdelning och lång systemerfarenhet som är grunden till vår och våra kunders framgång och positiva utveckling.

Det är precis här vi skiljer oss åt från mängden. Tillsammans med vår ledstjärna Smoother Business gör vi livet enkelt. Det märks i allt vi gör.

Varmt välkommen till vår webbplats och blogg. Vi hoppas att du ska finna det du söker. Om du inte skulle göra det, så tveka inte att kontakta oss!

Kontakter

Henrik Pålsson
Sales Manager
0411-557183

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Jungheinrich får validering AI spås som en av tre utmaningar Företag prioriterar mjukvarudesign Affären klarDe vanligaste orsakerna till visselblåsning
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN