SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Innovativ Lasersvetsning med Spartus Easy 1500w

Exceptionell Kvalitet och Effektivitet
Lasersvetsning har revolutionerat metoden för att foga, skära och rengöra olika material. Spartus Easy 1500 lasersvetsmaskin med automatisk trådmatare är en banbrytande enhet som öppnar dörren till oöverträffad kvalitet i fogarna och materialbearbetningen. Med sin innovativa teknik och överlägsna precision överträffar den traditionella svetsmetoder som MIG eller TIG.

Fördelar med Spartus Easy 1500w:
1. Svetsning med hög precision: Spartus Easy 1500w är utformad för att leverera svetsar med enastående noggrannhet och precision. Dess lasersystem möjliggör skapandet av mikroskopiska svetsar, vilket minimerar den värmepåverkade zonen på det omgivande materialet.

2. Utmärkt kontroll över svetsprocessen: Med den här enheten har operatören total kontroll över svetsprocessen. Detta säkerställer kvalitet och säkerhet vid svetsningen.

3. Begränsad materialförvrängning: Med minimal värmepåverkan på materialet minskas materialförvrängningen, vilket är en vanlig nackdel med andra svetsmetoder.

4. Rena svetsar utan efterbearbetning: Spartus Easy 1500w levererar rena svetsar av hög kvalitet, vilket i många fall eliminerar behovet av efterföljande bearbetning.

5. Applicering i svåråtkomliga områden: Lasersvetsning är idealisk för att foga även de minsta och mest svåråtkomliga komponenterna.

6. Optimerad produktionstid: Den höga skanningshastigheten och precisionen hos Spartus Easy 1500w minskar produktionskostnaderna och förkortar tiden för att färdigställa projekt.

7. Hållbara och tåliga fogar: Svetsar skapade med denna enhet är hållbara och tåliga, vilket är avgörande för strukturell integritet.

8. Förmåga att foga, skära och rengöra olika material: Spartus Easy 1500w är en mångsidig enhet som inte bara svetsar utan också skär och rengör olika material med hög effektivitet.

Tekniska Parametrar:


Ingång: ~1x230V±10% 50/60Hz
Uteffekt: 1500W
Driftläge: kontinuerligt / modulerat
Kylning: vätska
Arbetscykel: 100%
Skanningshastighet: 2 - 6000mm/s
Skanningsbredd: 0 - 6mm
Frekvens: 5 - 5000Hz
Vikt: 140 kg
Mått: 956 x 580 x 823 mm

Trådmatare:
Trådmataren är en avgörande del av Spartus Easy 1500w lasersvetsmaskin. Den levererar svetsmaterial exakt till svetsområdet och automatiserar trådmatningen, vilket gör att operatören kan fokusera på övervakning av svetsprocessen. Detta förbättrar svetskvaliteten och effektiviteten, särskilt vid industriell produktion.

Svetsmaterial:
Spartus Easy 1500w kan användas för att svetsa olika material med tjocklekar från 1 till 4 mm, inklusive rostfritt stål, kolstål och aluminium. Detta gör det till ett idealiskt verktyg för en mängd olika applikationer.

Spartus F210 Laserhuvud:
Laserhuvudet är utrustat med en justerbar brännvidd och en svetstrådmatarmekanism. Det är ergonomiskt och användarvänligt, vilket säkerställer exakt och bekväm drift för operatören. Spartus Easy 1500w levereras med en komplett uppsättning startmunstycken för att möta olika svetsbehov.

Mångsidig Användning:
Spartus Easy 1500w är inte bara en lasersvetsmaskin, den används också för laserskärning och laserrengöring av olika material. Laserskärning erbjuder en exakt materialseparering med rena kanter, och laserrengöring är effektiv för att ta bort föroreningar och rost från materialytor.

Flerspråkigt Gränssnitt:
Enhetens användargränssnitt är tillgängligt på flera språk, vilket gör den användarvänlig och tillgänglig för operatörer över hela världen.

Spartus Easy 1500w lasersvetsmaskin med automatisk trådmatare är en innovativ lösning som erbjuder exceptionell kvalitet och effektivitet i svetsning, skärning och rengöring av olika material. Den är perfekt för både små och stora projekt och hjälper till att uppnå överlägsna resultat med minimal påverkan på materialens struktur. Med hög precision, användarvänlig design och mångsidig användning är Spartus Easy 1500w det ultimata verktyget för den moderna svets- och materialbearbetningsindustrin.
Kontaktinformation

BNR Produkter AB

Postadress
Åkvagns­gatan
21242 MALMÖ
Region
Malmö
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
559149-7762
Grundat: 2018
Anställda: 1
Välkommen till BNR Produkter AB!

BNR Produkter AB säljer proffsverktyg av mycket hög kvalité som tål påfrestningarna av dagligt arbete. Därför har vi valt att endast sälja kvalitetsprodukter såsom Ac-Hydraulic Hydraulpressar och lyftanordningar, Spartus plasma skärmaskiner, CNC plasmabord, svetsutrustning och kompressorer av mycket hög kvalitet med tillverkning i Europa . Vilket innebär hög service och tillgång till kompletta reservdelslager och snabba leveranser på reservdelar.

Vi säljer också Polykarbonat (Lexan) reptåligt och UV beständigt till maskin skydd, rutor till skogsmaskiner, entreprenadmaskiner, jordbruksmaskiner och racing mm.
Polykarbonaten har egenskaper som, extremt slagtåligt, lättbearbetat och brandsäkert ( brinner ej med öppen låga)

Välkommen att kontakta oss!

Proffsprodukter av mycket hög kvalité

Kontakter

Gert Carlsson
0700056694

Filmer

Intro Spartus

Intro Spartus
Spartus mässan 2018
Spartus CNC Bord

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Smarta produkter och tipsMercedes-Benz Lastbilar laddar med 1 000 kilowattPlan för hamnens systemvisningsprojekt!Speedheater lanserar FlexiarmenSolör Bioenergi deltar i EU-projekt
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när