SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Letar du efter inspiration inför 2023?

Besök oss på Möbelmässan 2023
Ny inredning till en arbetsplats, skola eller andra lokaler kan kännas som en uppgift som inte är helt enkel att ta sig an. Mycket ska vägas in. Ergonomi, design, rätt val av material, och sist men inte minst priset. Men ingen fara – vi hjälper dig!

Besök oss på Möbelmässan 2023
Stockholm Furniture Fair går av stapeln den 7–11 februari 2023 och vi finns i monter A19:20 för att ta emot dig, lyssnar på dina behov och hjälper dig att uppfylla dina önskemål.

Nyheter
Som besökare i vår monter kommer du att få ta del av våra nyheter QBUS och VARIETY. Detta är egendesignade möbelserier som är lätta att kombinera – med varandra eller med några av våra ca 15 000 andra produkter.

Ta tillfället i akt att lyssna på våra föreläsare Frida Ramstedt från Trendenser och Stefan ”Trendstefan” Nilsson. Båda är uppskattade och välkända inrednings- och lifestyleexperter som ger dig tips och tankar om hur du ska tänka när du inreder. De tillsammans med våra duktiga inredningsexperter på AJ Produkter, kan göra din resa till en bättre arbetsplats, vare sig det är kontor, skola eller offentlig miljö, så mycket enklare.

Förenkla dina inköp
Du vet väl att vi på AJ Produkter har ramavtal med både Kammarkollegiet och Adda? Det gör det enkelt för dig vid inköp om du jobbar i offentlig verksamhet. Besök oss i vår monter så berättar vi mer.

Allt du behöver – när du behöver det
Vårt breda sortiment gör att du inte behöver vända dig till flera olika leverantörer för att få ihop en hetslösning. Vår höga servicenivå med säljare tillgängliga i den kanal som passar dig, web, innesäljare eller projektsäljare, gör att du snabbt får hjälp med det du behöver. Tack vare vårt stora lager i Halmstad kan vi dessutom erbjuda snabba leveranstider. Vi hämtar helt enkelt dina varor på hyllorna när du lagt din beställning och levererar dem direkt.

Vi ser fram emot att träffa dig i Stockholm den 7–11 februari – i monter A19:20.

Varmt välkommen!
Kontaktinformation
Postadress
Transport­vägen 23
30230 Halmstad
Besöksadress
Transport­vägen 23
30230 Halmstad
Region
Halmstad
Hallands län
Sverige
Organisationsnummer:
556190-7329
Grundat: 1975
Anställda: 206
Välkommen till AJ Produkter AB!

I över 40 år har AJ Produkter levererat inredning till kontor, skola, lager och industri. Konceptet har varit detsamma sedan starten – att vara ett ledande företag som erbjuder förstklassiga och attraktiva produkter till rätt pris. I vårt sortiment finner du tusentals produkter att välja mellan, levererat till din dörr precis när du behöver dem.

Allt detta lättillgängligt via vår inspirerande katalog, vår E-handel som är öppen dygnet runt eller via ett samtal till någon av våra säljare. Ett koncept som utan tvekan är lika aktuellt idag som när det startade.

Välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

ISO 14001:2004 – ISO 9001:2000

Kontakter

AJ Kundservice
035-180 500

Filmer

AJ Produkter | Kontorsförvaring | Förvaringsskåp

AJ Produkter | Kontorsförvaring | Förvaringsskåp
AJ Produkter firar 40år!
Väx med oss | AJ Produkter & MTA bygg
AJ Produkter | Så väljer du rätt kontorsstol

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-30
Åkerströms Björbo och Ovako ingår partnerskapAvkastning på över 200%
2024-04-29
Container Basic Store för invallning av fat och IBC Ljustorn med IO-link Hur mycket kostar 3D-utskrift? Familjeägt företag satsar långsiktigt och hållbartNyckelbakterie upptäckt
2024-04-26
Länken i framgångsrikt partnerskapIndustridatorers roll i tuffa driftmiljöerSkyddsslang ECOLINEMjölby en av orterna som får ny utbildningsformCognizants innovations­program Bluebolt
2024-04-25
Effektivisera städningen med en städrobot Använd vatten för att skära med precisionISCAR introducerar ny krymputrustningMöt EdmoLift på Elmia Produktionsmässor Vi ställer ut på Elmia Automation
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?