SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Ljudabsorbenter - Vad är det och varför behöver du det?

Designade för att minska ljudnivån och förbättra ljudkvaliteten
Ljudabsorbenter är en viktig del av alla inomhusmiljöer, från kontor till bostäder och offentliga utrymmen. De är designade för att minska ljudnivån och förbättra ljudkvaliteten i en miljö. Hos AZ Design erbjuder vi ett brett utbud av högkvalitativa ljudabsorbenter som passar alla typer av inredningsprojekt.

Vad är ljudabsorbenter?


Ljudabsorbenter är en typ av akustisk behandling som används för att minska ljudnivån och förbättra ljudkvaliteten i en miljö. De fungerar genom att absorbera ljudet som reflekteras från ytor och dämpa dess intensitet. Genom att använda ljudabsorbenter kan du minska eko och buller och skapa en mer behaglig ljudmiljö.

Ljudabsorbenter kan användas i alla typer av inomhusmiljöer, från kontor och konferensrum till restauranger och offentliga utrymmen. De kan också användas i hemmiljöer för att minska ljud från TV, stereo och andra ljudkällor. Det finns andra typer av ljudabsorberande produkter från AZ Design som till exempel telefonbås

Varför behöver du ljudabsorbenter?


En hög ljudnivå kan ha negativa effekter på vår hälsa och välbefinnande, såsom sömnstörningar, stress och hörselskador. Genom att använda ljudabsorbenter kan du skapa en mer hälsosam och produktiv miljö för dig själv och dina anställda. Ljudabsorbenter kan också förbättra ljudkvaliteten i en miljö, vilket är särskilt viktigt i musikrum och inspelningsstudior där hög ljudkvalitet är avgörande.

Vårt sortiment av ljudabsorbenter


Vi på AZ Design erbjuder ett brett utbud av ljudabsorbenter för alla typer av inredningsprojekt. Vi har ett stort utbud av olika färger, former och storlekar för att passa alla behov och smaker. Våra ljudabsorbenter är tillverkade av högkvalitativt material och är enkla att installera. Vi erbjuder också anpassade lösningar för att möta dina specifika behov och krav.

Varför välja AZ Design för dina ljudabsorbenter?


På AZ Design är vi experter på akustisk behandling och har en lång erfarenhet av att erbjuda högkvalitativa lösningar för alla typer av inredningsprojekt. Vi är stolta över vårt professionella och erfarna team som är välutbildade inom akustik och design.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och vi är glada över att kunna erbjuda förmånliga priser för större beställningar. Vi är också stolta över vår höga kundnöjdhet och de positiva omdömen vi får från våra kunder.

Avslutande tankar


Vi på AZ Design erbjuder ett brett utbud av ljuddämpande lösningar som kan anpassas efter dina behov och önskemål. Vi kan hjälpa dig att skapa en behaglig och produktiv arbetsmiljö genom att minska ljudnivån i ditt kontor, konferensrum, eller andra gemensamma ytor. Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dina behov!
Kontaktinformation
Postadress
Träff­gatan 2
13644 Handen
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556777-4319
Grundat: 2009
Anställda: 7
Välkommen till AZ Design!

MÖBLER OCH INREDNING FÖR OFFENTLIG MILJÖ (B2B)Skräddarsydda möbler online
2009 startades AZ Design av grundaren Andreas Zwahlen. Med gedigen erfarenhet och kunskap inom möbeldesign erbjuder vi nu ett av Nordens största sortiment av möbler och inredning för offentliga miljöer. Det innebär bland annat restauranger, konferenser, hotell och kontor. Företaget är en stark aktör inom business-to-business (B2B).

Hos oss hittar du ett enormt utbud av högkvalitativa produkter för både inne- och utemiljö till marknadens bästa priser och med korta leveranstider. I vår webshop hittar du bland annat ett enormt utbud av restaurangmöbler, konferensmöbler och kontorsmöbler. Totalt finns det över 5000 produkter. Vi riktar oss till företag och organisationer inom hela Norden.

105 % PRISGARANTI
Hos AZ Design får du alltid 105% prisgaranti på våra redan låga priser. Detta innebär att om du hittar våra produkter till ett lägre pris någon annanstans, så lägger vi oss 5% under deras pris.

ÅRETS SUPERFÖRETAG 2019, 2020
AZ Design har av Veckans Affärer och Bisnode utsetts till "Superföretag 2019" och även "Superföretag 2020". Kriterierna för att komma med på listan är mycket höga. Företaget ska under minst 4 år i rad ha uppnått höga krav på ökad tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital som krävs för att komma in på listan.

Kontakter

Andreas Zwahlen
CEO/Sälj
08 - 660 20 30
0709-28 71 62
Marie Nilsson
CFO/Sälj
08 - 660 20 30
Stefan Bölke Göthe
Digital Marketing Manager
08 - 660 20 30
Vendela Hult
E-commerce Manager/Sälj
08 - 660 20 30

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-18
Lär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbetenAntalet nätfiskeattacker ökarNytt samarbete med Svenska Taxiförbundet
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när
2024-04-16
Så här kan även du exportera till USATillverkning med hjälp av horisontal-svarvar Skydda fötterna på arbetsplatsen Exakt positionsbestämning Ett nytt användarvänligt fallskydd
2024-04-15
BE Group lanserar Salcos gröna konstruktionsstålUtökad satsning på batteriutvecklingInget mer kvicksilver i offentlig belysningCERTEX hissar världens högsta trävindkraftverkNy era av skärmaskiner
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884