SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Ljustorn med IO-link

Ger operatören de ögon och öron han behöver
Om operatören inte alltid har en fullständig överblick över maskinanläggningen blir det omöjligt att köra hela tiden med optimal produktivitet och att undvika oplanerade driftstopp med åtföljande produktionsförluster. Vanliga sensorer indikerar vanligtvis bara status på/av – och inte status för användning i diagnostik eller för att ge data till styrenheten.

Anslutningen med IO-link förvandlar ljustornet 856T till en smart enhet som informerar om status i realtid och enkelt kan integreras med Studio 5000 – se video nedan.

Fördelar:
• Rymmer upp till sju moduler i ett torn
• Skalbara visuella funktioner och ljudfunktioner
• Bibehåller IP-klass (IP66/67) för ljustornet
• Kompatibel med alla 856T basadaptrar
• Lätt att integrera med kontrollinställningar tack vare inbäddade IO Device Descriptions (IODD), Automatic Device Configuration (ADC) och Studio 5000® Add-on-Profile (AOP)
• IO-Link är integrerat med The Connected Enterprise, som ger statusinformation (timmar i drift, kretsräknare) och diagnostik (detektering av öppna/kortslutna kretsar, vibrationsindikeringar) från 856T direkt till styrsystemet för att säkerställa minimal stilleståndstid och ökad produktivitet.

En integrerad smart lösning tillhandahåller all nödvändig data för att man skall få en överblick över statusen för hela maskinanläggningen eller produktionslinjen. Smarta enheter (Smart Devices) är som en integrerad del av industri 4.0 / The Connected Enterprise det första steget från den verkliga till den virtuella världen.

Configuring Your 856T Control Tower™ IO-Link Stack Light and Sound Module with Studio 5000® Video (youtube.com)

Besök oss på Elmia, monternummer D04-59.
Kontakta Tony Annell, Wexoe AB på telefon 070 609 2610.
Kontaktinformation
Postadress
Scheele­vägen 17
22370 Lund
Region
Lund
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
559134-3404
Grundat: 2018
Anställda: 4
Välkommen till Wexoe AB!

Lokal automationspartner med fokus på produktivitet och driftsäkerhet
Som lokal partner och experter på ett av världens ledande automationsföretag väljer våra specialister rätt produkter från våra leverantörer för att utarbetar den optimala lösningen tillsammans med våra kunder. Wexoe kan utöver att hitta rätt teknisk lösning även ge en flexibel logistik och möjligheter för anpassning i egen montageverkstad.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakter

Tony Annell
Divisionschef
0706092610

Filmer

Vi är Wexoe AB

Vi är Wexoe AB
Intro video

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-05-08
Optimizely utnämns till ledare Nyhet från Scantruck Nya lösningar förenklar hantering av AI-riskerNy produkt kan revolu­tionera betongbranschenSpies Hecker hjälper lackerare
2024-05-07
Industritorget expanderar Lasermaskiner för precision och effektivitet Låt oss integreraProtolabs utökar funktionaliteten RMS har allt för lagret
2024-05-06
Swecon erbjuder tilt­spinner för minigrävareInspodagen 2024 i TanåsABB utvidgar portföljenSvensk vindkraftexpertis eftertraktad i TysklandBOLIST Byggfest
2024-05-03
Högsta EMC klassifice­ringen för militärt brukSätt kryss i kalendern för 14-17 majWho we are, We are Jens S!Elektrifierade bygg­arbetsplatser är möjligaHar du din biljett till Elmia Automation ännu?
2024-05-02
Ny styrelseordförande i NORDIC A/SNy tillverkare - Conta-clip!KEWAB Rental byter namn till Swecon RentalArbetsplattformar för industriella behovNu är vårt senaste industrimagasin här!