SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Lyfta och flytta gods smidigt

Effektivt med en Lätt Lyftvagn
TAWI lanserar en ny lösning för effektiv och bekväm godshantering i små utrymmen, och är optimal för butiker, apotek, verkstäder, bibliotek eller lager.

Behöver du lyfta och flytta gods och varor i trånga utrymmen?

Med sin kompakta och lättviktiga design är TAWIs nya Lätta Lyftvagn optimal för godshantering i smala gångar och rum med begränsade golvytor. Lyftvagnen är knappa 60 cm bred, vilket gör det möjligt att köra genom de trängsta gångarna och passagerna. Den låga vikten på konstruktionen (den väger bara 35 kg!) och smarta designen gör vagnen väldigt enkel att styra runt snäva hörn.

Smart, helt enkelt

Gods och varor placeras på lyftvagnens plattform, vilket gör det enkelt att hantera en mängd olika sorters gods. Plattformen kan enkelt positioneras i höjd med hyllplan, vilket gör det lätt att skjuta gods från plattformen in i hyllor (eller tvärtom). Med andra ord är detta ett utmärkt lyfthjälpmedel för att fylla på med varor i butiker eller för att transportera runt gods i ett litet lager eller förvaringsutrymme. Plattformen hissas upp och ner i 125 mm/s, vilket är väldigt snabbt för den här sortens hjälpmedel. Att den kan hissas kvickt ser till att det enkelt kan fyllas på i hyllorna utan att tumma på tempot.

Tack vare den kompakta designen hamnar inte vagnen i vägen för dig, varken i en fullproppad verkstad eller i ett livligt industrikök. Personalen använder vagnen för att hämta varor från hyllorna och för att sedan flytta över dem till arbetsstationen där de enkelt kan skjutas över till bänken, eller till och med arbetas med på lyftvagnens plattform. Med hjulen låsta står vagnen helt still och låter dig på ett säkert vis använda plattformen som en extra arbetsyta.

• Låg vikt och kompakt design
• Smidig rörlighet – lätt att flytta runt
• Snabba lyft
• Optimal för trånga gångar i butiker, apotek, kök, verkstäder etc.
• Lyft och flytta en stor variation av lådor, backar och annat gods
• Snabb leverans – levereras i ett platt paket

Kostnadseffektiv kvalitet

TAWIs Lätta Lyftvagn har byggts och utvecklats från många års erfarenhet av att ha designat och tillverkat mer komplexa, skräddarsydda lyftvagnar. Den här lättviktiga dottermodellen till TAWIs PRO-modeller är av premiumkvalitet, fast med färre tillvals- och anpassningsmöjligheter som hjälper till att hålla priset lågt. Dess kostnadseffektiva kvalitet är en investering som du kan lita på i många år.

För att läsa mer om vår nya lyftvagn, besök vår produktsida för Lätta Lyftvagnar.
Kontaktinformation
Postadress
Transport­gatan 1
43437 Kungsbacka
Besöksadress
Transport­gatan 1
43437 Kungsbacka
Region
Kungsbacka
Hallands län
Sverige
Organisationsnummer:
556236-7234
Grundat: 1923
Anställda: 49
TAWI – lyfter din verksamhet!

TAWI har arbetat för industrin i över 90 år och vi har lärt oss mycket om hur olika industrier fungerar och vilka behov de har. Tack vare vår långa erfarenhet har vi stor förståelse för våra kunders behov och kan utveckla och producera produkter som löser deras behov. Vi är stolta över att vara branschens mest kompletta leverantör av lösningar för lätta lyft.

Vi på TAWI utvecklar produkter som hjälper företag inom många olika områden att skapa en ergonomisk arbetsmiljö med en effektiv och säker hantering av gods. Vi utvecklar, tillverkar och levererar lyftutrustning av högsta kvalitet, alltid med fokus på ergonomi, säkerhet och effektivitet. Vi vet att god ergonomi, en säker arbetsmiljö och effektiv hantering av gods ger en produktiv verksamhet med personal som mår bra, och det tycker vi är viktigt.

När du väljer TAWI kan du vara säker på att du får en lösning som är helt och hållet TAWI; från ritbordet, genom produktion, till installation och service är det vår egen personal som gör sitt yttersta för att uppfylla dina behov. Med TAWI kan du känna dig trygg.

Vår ergonomiska lyftutrustning minskar belastningen på ryggar, knän och axlar samt effektiviserar hanteringen av gods och sparar därmed stora pengar åt kunder över hela världen. Alla TAWIs produkter utvecklas och tillverkas i Kungsbacka och exporteras till hela världen, bland annat genom våra dotterbolag i Storbritannien, USA, Nederländerna, Danmark och Tyskland.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Jonas Carlsson
0739926322
Kristian Kovacic
Säljansvarig Öst
0707-896290
Erik Wingholm
Säljansvarig Syd
0705-957810
Markus Carlbom
Säljansvarig Väst & Norr
031-7920710

Filmer

Vi är TAWI

Vi är TAWI
TAWI Sverige

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2022-11-23
Clemondo ställer ut på AutomässanEn mässa i hållbarhetens teckenNya testkablar från StäubliSvenska Väderstad väljer IFS Framtiden för mobilitet med elfordon
2022-11-22
Kan CAM-system bidra till bättre miljö?En ny marknad växer framVåra specialister blir ännu bättre!Överens om att gemensamt undersöka lösningarFrån mötesapp till kommunikations­plattform
2022-11-21
Experten om de nya eldrivna maskinerna Bättre hälsa och säkerhet inom trävaruindustrinÖkad oro för IT-attackerFörändring i Stora Ensos koncernledningNimos måleriavdelning fördubblar produktionen
2022-11-18
Utsläppsfri återvinning i Bayern Maskin- och fixtur­konstruktioner blir säkrareEdge Gateway - Industri 4.0 har aldrig varit enklareHydro elektrifierar aluminiumtransporterSilverbalken till Ronny Södergren
2022-11-17
Amada erbjuder kantpressar i mellansegmentetÄr chatbots standardalter­nativet för kundtjänst?Ny fabrik med rörlaser i spetsen ökar produktion TAWIs lyftanordningar hos PostnordVolvo klarar de hårda kraven hos SSAB