SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Mångsidighet på djupet

Schaktning, Förankring, Bultning och Sprängning
Borrkassetter är ett användbart verktyg inom anläggnings- och gruvindustrin, och deras flexibilitet gör dem perfekta för en mängd olika uppgifter såsom schaktning, förankring, bultning och till och med sprängning. Denna teknologi är ett grundläggande exempel på hur modern maskinteknik har gjort arbetet i dessa branscher snabbare och mer effektivt än någonsin tidigare.

Mångsidig användning för borrkassetter


Schaktning


Borrkassetter används för att schakta eller gräva mark och material i anläggningsprojekt. Deras förmåga att borra djupa och exakta hål gör det möjligt att skapa schakt med precision, oavsett markens beskaffenhet.

Förankring


För att skapa stabila grundläggande strukturer, som byggnader eller broar, krävs stark förankring i marken. Borrkassetter används för att borra djupa hål där förankringsstavar placeras för att säkra konstruktionen.

Bultning


I gruvindustrin används borrkassetter för bultning, vilket är en process för att säkra bergväggar och tak i underjordiska gruvor. Genom att borra hål och installera bultar stärks bergmassan och minskar risken för instabilitet.

Sprängning


Borrkassetter används även som en del av förberedelsen för sprängning. De borras för att placera sprängämnen i de önskade områdena. Denna process är avgörande för att säkerställa en kontrollerad och säker sprängning.

Vad är en borrkassett?


En borrkassett till en grävmaskin är ett specialiserat tillbehör som gör att grävmaskinen kan användas för borrning och skärning i marken eller stenmaterial. Denna typ av borrkassett består oftast av flera borrverktyg som är monterade på en gemensam ram som passar på grävmaskinens arm.

För att använda en borrkassett på en grävmaskin, placeras maskinen på rätt position, och borrkassetten sänks ner för att börja borrningen eller skärningen. Borrkassetterna är anpassningsbara och kan utrustas med olika typer av borr- och skärverktyg beroende på specifika uppgifter och material.

Användningen av borrkassetter till grävmaskiner har förändrat hur anläggnings- och gruvprojekt genomförs. Denna teknik gör det möjligt att utföra flera olika arbetsuppgifter med samma maskin, vilket sparar tid och resurser. Borrkassetter till grävmaskiner används vanligtvis när det krävs precision, effektivitet och mångsidighet i arbetsprocessen.
Kontaktinformation

Danielsson & Lissbackas Maskin AB

Postadress
Rissgårds­vägen 3 C
79177 Falun
Region
Falun
Dalarnas län
Sverige
Organisationsnummer:
559050-8718
Grundat: 2016
Anställda: 2
Välkommen till Danielsson & Lissbackas Maskin AB

Vi har över 30 års erfarenhet med Montabert hydraulhammare!
Danielsson & Lissbackas Maskin AB är ett företag med lång erfarenhet då vi har jobbat med Montabert. Som återförsäljare av Montaberts premium-hydraulhammare erbjuder vi fullservice från första samtalet till dess att hammaren är monterad på grävmaskinen.

DL Maskin är numera återförsäljare av Rotars produkter i Sverige. Rotar har länge varit en del av de ledande företagen när det kommer till att bistå med produkter till företag somjobabr med anläggning.

Vi är också återförsäljare av MultaVEX VIBRA. Enkel konstruktion och tillförlitlig funktionsprincip: en kamaxel som förflyttar stängerna i botten av siktskopan i olika tak.

Välkommen att kontakta oss!


Senaste annonser från Danielsson & Lissbackas Maskin AB

Se alla företagets 19 annonser »

Kontakter

Peter Lissbackas
070 - 657 40 90

Filmer

DL Maskin - Montabert

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-26
Stolt leverantör av mark & va-material
2024-04-25
Effektivisera städningen med en städrobot Använd vatten för att skära med precisionISCAR introducerar ny krymputrustningMöt EdmoLift på Elmia Produktionsmässor Vi ställer ut på Elmia Automation
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp