SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

M-Files utnämnd till ”strong performer”

Utav oberoende analysföretag
M-Files har utnämnts till ”strong performer” i rapporten ”The Forrester Wave™: Content Platforms, Q1 2023 report”. M-Files plattform får högsta möjliga betyg i kategorierna metadata och kommersiell modell. Rapporten utvärderar totalt 26 kriterier hos 13 utvalda aktörer.

I rapporten skriver analysföretaget Forrester att M-Files har en unik syn på användningen av metadata jämfört med andra leverantörer av plattformar för innehållstjänster. Det skiljer dem från många konkurrenter som i stället bygger på mappstrukturer.

Forrester lyfter även fram följande:

• M-Files erbjuder goda möjligheter att använda metadata för att automatisera processer och hantera innehåll, förutom att vara en knutpunkt för dokumenthantering.

• M-Files plattform är också solid inom dokumenthantering, innehållsgenerering och säker extern delning via sin Hubshare-modul.

• M-Files bör övervägas av organisationer som hanterar komplexa dokument (dvs som kräver strukturerad och metadatacentrerad hantering), vill kunna dela dem externt på ett säkert sätt och som dessutom behöver en välbalanserad uppsättning intelligenta innehållstjänster för samarbete och transaktioner.

– Vi ser utnämningen till ”strong performer” i Forrester Wave-rapporten som ett bevis på att tiden är mogen för en visionär och differentierad plattform för dokumenthantering. Den ger medelstora och stora företag en ledande ställning i en digital värld där man kan arbeta på samma sätt oavsett var man befinner sig, säger Antti Nivala, grundare och vd för M-Files.

– Plattformen ger också tydliga ekonomiska fördelar eftersom den gör att företag kan leverera bättre kundupplevelser och högre arbetskvalitet till lägre risk. Forresters erkännande är en bekräftelse på att världens ledande företag kan skaffa sig en konkurrensfördel om de ser till att kunskapsflöden snabbt, enkelt och säkert når rätt medarbetare, fortsätter Antti Nivala.

I sin utvärdering av M-Files skriver Forrester också att "M-Files är väl lämpad för komplexa användningsområden där man har stort behov av omfattande dokumenthantering, integration och detaljerade sökningar, till exempel företagstjänster, revision och teknik."

Ladda ner en kopia av The Forrester Wave™ Content Platforms, Q1 2023 report

Läs nyheten på M-Files hemsida.

Presskontakter:
Petra Öhlin, Growth Marketing Manager, M-Files, petra.ohlin@m-files.com, +46 72 348 10 01
Jonas Paulsrud, Westmark Information, jonas.paulsrud@westmark.se, +46 70 813 34 72

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Speedheater lanserar FlexiarmenSolör Bioenergi deltar i EU-projektPapperspåsen som minskar plasten i avfalletAktiv infrastruktur för Ethernet-APLKompakt distanssensor
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när