SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Mandalon och Mikroelektronik-montering

Effektiva och Specialiserade Lösningar
Mikroelektronik-montering är en avgörande process inom elektronikindustrin som handlar om att placera och ansluta mikrochips på rätt plats. Detta är en kritisk del av tillverkningsprocessen för att säkerställa korrekt funktion och prestanda hos elektroniska komponenter och kretsar.

Mikroelektronik-montering: Förbättra Prestanda och Tillförlitlighet med Mandalon


Mandalon är ett företag som är specialiserat på mikroelektronik-montering och erbjuder effektiva lösningar för sina kunder. Genom att förstå betydelsen av en korrekt monterad mikroelektronik och de utmaningar som kan uppstå, arbetar Mandalon för att leverera högkvalitativa resultat och skräddarsydda lösningar för varje kunds unika behov.

Fördelarna med Mikroelektronik-montering: En översikt av Mandalons Expertis


En av de främsta fördelarna med mikroelektronik-montering är att den påverkar prestanda och funktionalitet hos den färdiga kretsen. Genom att säkerställa korrekt placering och anslutning av mikrochips kan man minimera risken för fel och förbättra prestandan hos den elektroniska enheten. Detta är särskilt viktigt inom områden som medicinteknik, fordonsindustrin, telekommunikation och andra branscher där tillförlitlighet och precision är avgörande.

En annan fördel med mikroelektronik-montering är dess betydelse för producerbarhet och ekonomi. Genom att använda effektiva monteringsmetoder och välja rätt material kan man optimera tillverkningsprocessen och minska kostnaderna. Mandalon har omfattande erfarenhet och expertis inom detta område och kan erbjuda rådgivning och support för att hjälpa sina kunder att uppnå bästa möjliga resultat.

Arbetsmiljön är också en viktig aspekt att ta hänsyn till vid mikroelektronik-montering. Mandalon fokuserar på att säkerställa en säker och ergonomisk arbetsmiljö för sina medarbetare genom att tillämpa bästa praxis och använda modern utrustning och tekniker.

Mandalon: Skräddarsydda Lösningar för Mikroelektronik-montering


Utöver dessa fördelar kan Mandalon erbjuda skräddarsydda lösningar och en flexibel strategi för att möta varje kunds unika behov. De förstår vikten av att vara flexibla och tänka utanför boxen för att lösa komplexa problem och leverera högkvalitativa resultat.

Sammanfattningsvis är mikroelektronik-montering en avgörande process för att uppnå hög prestanda och tillförlitlighet inom elektronikindustrin. Mandalon är ett företag som är specialiserat på detta område och erbjuder effektiva och skräddarsydda lösningar för sina kunder. Genom att kombinera expertis, avancerad teknik och en flexibel strategi är Mandalon väl rustade för att möta de utmaningar och behov som uppstår inom mikroelektronik-montering.


Kontaktinformation
Postadress
Bjärby Himmelslund 1
58561 Linghem
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556616-3670
Grundat: 2001
Anställda: 2
Välkommen till Mandalon Technologies AB!

Vi är din packaging partner inom mikroelektronik, inkluderande ASIC’s, MEMS, sensorer och andra mikroelektroniska system.

Vi arbetar med, prototyp- och legotillverkning av mikroelektronik, från fåtal till mindre serier.
Kvalificerade chip packaging-tjänster; mikromontering av t.ex. ASIC, MEMS och sensorer; tråd-bondning, layout samt även med problemlösning.

Bondning och kapsling av ett chip, chip packaging, är ofta ett kort steg. Trots det korta steget har det en stor inverkan på hela produktens prestanda i slutänden. Mandalon Technologies har många års kunnande och erfarenhet av att bygga vitt skilda strukturer. Detta gör oss särskilt lämpade att på bästa sätt ta hand om ert chip och er chipmontering.

Med erfarenhet från sensorverksamheten inom S-SENCE på Linköpings universitet föddes företagsidén, och vi bildade Mandalon Technologies HB 1999. Ända sedan dess har vi monterat sensorer, MEMS-strukturer och ASICs. Vi byggde vårt eget mikromonteringslab 2001. Från och med 2002 är vi aktiebolag och genomförde ISO 9001:2008-certifieringen 2008 och sedan 2017 gäller certifiering enligt ISO 9001:2015.

Välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

ISO 9001:2015

Kontakter

Per-Erik Fägerman
0733 206050

Filmer

Bondning

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-06-04
Specialanpassade mask­inskydd till ECMEC ABtwoday utser Elias Inderberg till ny VDNordens största kollegiumPolestar och Zaptec ingår samarbetsavtalSchneider Electric lanserar ny kanalskena
2024-06-03
Smidig materialhantering med ledstaplareSkärning när material är värmekänsliga ISCAR QUICK-X-FLUTEÄventyret börjar med Lesjöfors gasfjädrarOLSONS breddar programmet
2024-05-31
3D-printing för flexibel och innovativ tillverkning Karlslunds Marina på Dalarö väljer BioDisc® BN Framtidens svetsmetod Välj rätt kompressor för verkstaden Framstående teknik för effektiv kabelinstallation
2024-05-30
Ravema distribuerar ScandiTools Lännen deltar på Svenska Maskinmässan 2024 Nytillverkning av 77 år gammal reservdelDen optimala restaurangbelysningenVi hjälper företag
2024-05-29
Rengör och passiverar svetssömmarRätt borstar till din grävmaskin Volvo CE inviger nya anläggningarHögsta utmärkelse vid Red Dot Design AwardStort intresse för nya Plannja Infinity