SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Mattermost skapar AI-driven samarbetsplattform

Tillsammans med Microsoft och Mobius
Mattermost Inc, som levererar en säker samarbetsplattform för teknikteam, introducerar nu en ny lösning i samarbete med Microsoft och Mobius Logic. Det kombinerade erbjudandet är tänkt att accelerera viktiga projekt och samarbete med hjälp av AI och Large Language Models (LLM)

Det nya erbjudandet ger ett mycket anpassningsbart och säkert samarbetsnav med förstärkning från AI. Lösningen kan användas för operativa och tekniska verksamheter som utnyttjar ChatOps, incident response och Dev/Sec/Ops i komplexa miljöer, framför allt i militär- och polissektorerna.

Lösningen baseras på Mattermosts OpenOps AI-plattform, som integreras med Microsofts plattformstjänster inklusive Microsoft Azures AI-tjänster, Microsoft Entra ID och Microsoft Teams. Lösningen ger ett mycket smidigt samarbete och användarupplevelse och erbjuder stora möjligheter till anpassning, integration, AI-acceleration och distribution över privata och offentliga moln och även för nätverk som är isolerade från internet.

Ett nära samarbete mellan Mattermost, Mobius Logic och Microsoft har kunnat säkerställa att de olika delarna av lösningen fungerar bra tillsammans. Det kombinerade erbjudandet gör att det går enkelt och snabbt att integrera AI-stödda arbetsflöden och skräddarsy lösningar för verksamheternas egna behov.

"Samarbete är grunden för allt arbete som är av kritisk betydelse", säger Ian Tien, VD för Mattermost, "Det samarbete som presenteras idag sammanför viktiga teknik- och tjänsteleverantörer som tillsammans utnyttjar innovativ ny moln- och AI-teknik för att möjliggöra snabbare beslut och framgångar för militärer och poliser. Jag är mycket glad över att kunna skapa nya värden genom att samarbeta med Mobius Logic och Microsoft."

Lösningen kombinerar flera komponenter från leverantörerna:
- Mattermost bidrar med en mycket anpassningsbar, säker samarbetsplattform som stödjer särskilt betydelsefullt arbete i verksamheter inom försvars- och polissektorerna. Plattformen används idag bland annat i U.S. Air Force Air Mobility Command och i U.S. Air Force Research Lab. Plattformen är molnbaserad och kan användas i publika moln, kundens egna molnmiljöer och on-prem. Plattformen fungerar även med "data-center-in-a-box"-system som stöder out-of-band-kommunikation. Plattformen är byggd med öppen källkod, vilket innebär en fullständig kontroll över all data och hur den lagras.

Mobius Logic levererar AI-expertis och innovation utifrån sin position som ledande service provider för Mattermosts och Microsofts plattformar. De ger stöd för Microsofts Azures AI-tjänster, vilket gör det möjligt för team i den offentliga sektorn att utnyttja AI och använda dem direkt i sina arbetsflöden när de distribueras via Mattermost-plattformen. Mobius Logics partnerskap med Microsoft gör det också möjligt att använda Microsofts Dev/Sec/Ops- och AI-verktyg inom Mattermost, vilket gör att alla funktioner finns på ett och samma ställe.

- Microsoft erbjuder en bas och plattform genom sina programvaror och tjänster avsedda för försvarssektorn. Detta inkluderar Azures AI-tjänster, som har ett högt anseende i branschen och som ger den hög nivå av kontroll över data som krävs för att möta de strikta säkerhetskraven inom militära och statliga myndigheter. Lösningen är byggd för att användas i större verksamheter och erkänd som marknadsledare i Gartners Magic Quadrant for Cloud AI Developer Services.

För mer information om Mattermost, besök: http://mattermost.com

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-07-02
Ny försäljningschef på DematekMatlådor som sparar tid och energiVita varningsprodukter CEJN introducerar SmartflowSabroe presenterar den nya styrenheten unisab 4
2024-07-01
Lär dig om vakuum­mätarens viktiga rollEffektiviteten av värmekamerorHur man förstärker delar Samuel Sollenby återvänder till OlsonsEn historia inom skärande bearbetning
2024-06-28
Kantvikars betydande roll Kompressorns roll i kylanläggningarOTTO Digital Services för systemSäkerhet med väggrindar och vägbommarNyhet i sortimentet från Western Fabrications
2024-06-27
Födelsedag 60-års Rockwell arrangerar år­ets automationshändelse Optimera kabelhanteringen Saab tecknar kontraktOKQ8 Bank har tecknat ett 3 årigt avtal
2024-06-26
XMOR® revolutionerar grävandetInga maskiner är för stora för ossTrejon lanserar CONDORÅtervunnet material möter AI ROCKWOOL bygger stenullsfabrik i Sverige