SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Minska ditt ekologiska fotavtryck

Genom att handla begagnade maskiner på auktion
Fabeo är en pålitlig plattform som specialiserar sig på att sälja begagnade maskiner och entreprenadutrustning. De erbjuder ett brett utbud av maskiner och redskap från olika tillverkare och modeller. Fabeo-auktioner ger både säljare och köpare möjlighet att dra nytta av en transparent och konkurrenskraftig försäljningsprocess. Genom att köpa och sälja på Fabeo-auktioner kan du dra fördel av kostnadsbesparingar och hitta högkvalitativa maskiner till rimliga priser, samtidigt som du främjar hållbarhet genom att stödja återanvändning och minska miljöpåverkan.

Varför ska man köpa begagnade maskiner?Att köpa begagnade maskiner erbjuder flera fördelar:

Kostnadsbesparingar: Begagnade maskiner är generellt mer prisvärda än nya. Det kan spara betydande pengar, särskilt för småföretag eller de med en budget.

Omedelbar tillgänglighet: Begagnade maskiner är vanligtvis tillgängliga för omedelbar leverans, vilket är värdefullt när du har brådskande projekt eller arbete att utföra.

Bekräftad prestanda: Begagnade maskiner har ofta en dokumenterad prestandahistorik, vilket ger insyn i hur de har fungerat under tidigare ägare.

Hållbarhet: Genom att köpa begagnade maskiner främjar du återanvändning och minskar behovet av nyproduktion, vilket är mer miljövänligt.

Stort urval: Det finns vanligtvis ett brett urval av begagnade maskiner tillgängliga, vilket ger dig möjlighet att hitta exakt vad du behöver.

Flexibilitet: Att köpa begagnade maskiner gör det enklare att anpassa din utrustning till dina aktuella projekt.

Bättre kvalitet: Äldre maskiner byggdes ofta med mer hållbara material och kan vara av högre kvalitet än vissa nya maskiner.

Varför är det mer miljövänligt att handla begagnat?Det är mer miljövänligt att handla begagnat eftersom det minskar belastningen på miljön på flera sätt. Genom att köpa begagnade maskiner minskar behovet av nyproduktion, vilket sparar energi och minskar utsläpp från tillverkningsprocessen. Det minimerar avfall genom att förlänga livslängden på produkter och minska mängden som hamnar på soptippar. Dessutom minskar begagnathandel efterfrågan på naturresurser som trä, mineraler och vatten. Genom att uppmuntra återanvändning och förlängd produktlivslängd främjas en mer hållbar konsumtionsmodell som i slutändan minskar ekologiska fotavtryck och bevarar planetens resurser.
Kontaktinformation
Postadress
Staffantorps­vägen 112
23261 Arlöv
Region
Burlöv
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
559373-5722
Grundat: 2022
Anställda: 10
Fabeo bedriver företagsauktioner online med fokus på att tillgodose behov och främja hållbara maskinaffärer. Vårt team kommer själv från branscher som lantbruk, entreprenad och åkeri, därför vet vi också hur viktigt det är att maskiner återbrukas och återanvänds.
Och i ett större hållbarhetsperspektiv måste alla tänka mer cirkulärt.
För både miljön och ekonomin.
Det är här Fabeo spelar roll.

Det finns maskiner och fordon på marknaden som antingen brukas mindre p g a att förutsättningarna har ändrats eller som i princip blivit över efter ett nyköp. Ja det finns många fler anledningar än så. Fordon och maskiner som är fullt funktionella och har mer att ge, men som helt enkelt är på fel plats.
Det är här Fabeo gör skillnad.

Med vår djupa kunskap, personliga bemötande och våra digitala auktionsplattformar har vi en arena där säljare och köpare, tillsammans med oss, enkelt kan mötas.
Där Rätt maskin hamnar på Rätt plats helt enkelt.

Vårt löfte till dig är också våra hörnstenar i allt vi företar oss:
Kunskap – Tillgänglighet – Hållbarhet – Trygghet.

Varmt välkommen till Fabeo!

Kontakter

Anders Terrs
040437999
Vivica Husberg
0103002800

Filmer

Fabeo.se - Maskinauktioner på nätet

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-05-22
Ny turbiditetssensorSäkerhet i varje steg Eaton lanserar ny UPS-lösning för datacenter Fotoelektrisk sensor­lösning från norelemTCS globala AI-undersökning
2024-05-21
Framtidens industrimaskiner Bli en luftens hjälteDamaskus Maskinskydd är involverad Scania öppnar för order Närproducerat i norr
2024-05-20
Milltool AB lanserar MT22DIRA Robotbrag 30-31 MajVolvo L110H och L120H uppdateras Ny undersökningNewsec exklusiv rådgivare
2024-05-17
Volvo CE presenterar omfattande rapporterMinimera produktspill Grundstenen för pålitliga VVS-systemEaton lanserar inbytes­kampanj för UPS-system Besök Swecons digitala monter
2024-05-16
Dessa fyra cyberhot växer extra snabbtONE startar ny containerlinjeIVECO Göteborg fyller 25 årSmart och klimatanpass­ad vattenhantering Byggföretag i Umeå på frammarsch