SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

NEVO Maskin

Din FDC partner i Sverige för kvalitativa slutväxlar och mer
I Sveriges dynamiska maskinindustri är pålitlig utrustning avgörande för att säkerställa smidig drift och framgångsrika projekt. NEVO har etablerat sig som Sveriges främsta leverantör av högkvalitativa slutväxlar och andra nödvändiga maskinkomponenter. Som det exklusiva Final Drive Center (FDC) i Sverige har NEVO byggt ett starkt rykte för att leverera produkter av högsta kvalitet och service i världsklass.

En omfattande produktportföljNEVO står för mångsidighet och erbjuder en imponerande produktportfölj. Bland deras utbud hittar du:

- Slutväxlar/Drivmotorer: NEVO är din pålitliga källa för slutväxlar som är konstruerade för att möta de mest krävande arbetsuppgifterna. Deras drivmotorer är byggda för att ge exceptionell prestanda och hållbarhet.

- Svängväxlar: För smidig och kraftfull rotation är NEVO:s svängväxlar en oumbärlig komponent i många maskiner. De är utformade för att vara pålitliga och långvariga.

- Hydraulpumpar: NEVO erbjuder högpresterande hydraulpumpar som är noga utvalda för att säkerställa en jämn och effektiv hydraulisk funktion i dina maskiner.

- Svängkransar: Deras svängkransar är konstruerade för att möta de högsta standarderna för stabilitet och rotationskapacitet.

- Fjäderpaket: NEVO har ett sortiment av fjäderpaket som är utformade för att ge optimal komfort och hållbarhet i en mängd olika applikationer.

Kvalitetssäkring och förtroendeNEVO förstår vikten av att leverera produkter av högsta kvalitet. Därför följer de de strängaste kvalitetskontrollstandarderna och står bakom sina produkter med en generös 2-årig garanti. Detta ger sina kunder den trygghet de behöver för att veta att de investerar i komponenter som är konstruerade för att hålla och prestera.

Så om du är i behov av pålitliga slutväxlar, drivmotorer, svängväxlar, hydraulpumpar, svängkransar eller fjäderpaket, se inte längre än NEVO. Deras engagemang för kvalitet och service gör dem till det ultimata valet för företag inom maskinindustrin i Sverige. Med NEVO vid din sida kan du vara säker på att din utrustning kommer att fungera på toppnivå och att dina projekt kommer att nå nya höjder av framgång.
Kontaktinformation
Postadress
Hantverks­vägen 2m
95433 Gammelstad
Besöksadress
Hantverks­vägen 2m
95433 Gammelstad
Region
Luleå
Norrbottens län
Sverige
Organisationsnummer:
556505-5158
Grundat: 1991
Anställda: 13
Vi är en helhetsleverantör för entreprenadmaskiner, vi tillhandahåller reservdelar till dom flesta märken, maskinservice och även försäljning av grävmaskiner och hjullastare.

Nevo är specialiteter på hydraulcylindrar där vi gör reparation, renovering och nytillverkning av cylindrar i alla storlekar.

I vår nybyggda maskinverkstad sköter vi reparationer och service av entreprenadmaskiner. Vi tillhandahåller fältmekaniker inom norrbotten och slangservice.

Vi har ett omfattande reservdelslager till volvo grävmaskiner, dumper och hjullastare och leverantörer på reservdelar till Komatsu och caterpillar och dom flesta maskinmärken.
Problemlösning är en av Nevo Maskins stora styrkor, vi löser det mesta som kan gå fel i en entreprenadmaskin.

Vår affärsidé är att glädja och hjälpa maskinägare och entreprenörer med reservdelar och förstklassig service.

Vår vision är att 2024 vara det självklara valet i Norrland för den som behöver hjälp med reservdelar, service och reparationer av entreprenadmaskiner.

Nevo Maskin startades 1991 av Sixten Niemelä. Under företagets tidiga år bestod verksamheten av försäljning och demontering av entreprenadmaskiner samt försäljning av reservdelar till grävmaskiner. Från början var det enbart Sixten som var involverad, men senare började även sönerna Niklas och Rickard att jobba i företaget. Niklas började i verkstaden och Rickard i lagret. Idag har Niklas tagit över som VD och Rickard sköter ekonomin.

Kontakter

Niklas Niemelä
VD
0920-25 16 00
Sixten Niemelä
0920-25 16 00
Christoffer Sundström
+46(0)920-46 74 43
0703859980
Anders Bjurström
0920467446

Filmer

Hydraulic cylinder assembly

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-09-25
Ett enklare sätt att böja plåtPrecision i varje skär och böjTruckutbildning för företagSolcellsmontörerna väljer infästning av högsta kvalitetDags för höstens roligaste skolutmaning
2023-09-22
Optimera ytjämnheten Volvos nya slaggskopa är redo för heta uppgifterTotalleverantör inom last och truck i GöteborgAutomatisering och fjärrstyrning?Luft är en framtidsbransch
2023-09-21
Tre år sedan lanseringen av Maeda MC285CB-3Trådbondning Ny maskin i Sveriges största tillväxtregion60 år av Busch vacuum solutionsSällsynt Massey Ferguson-traktor
2023-09-20
Rodin & Co AS tillkännager strategiskt förvärv Plåt & Ventföretagens vd lämnar sin rollInvesterar för framtiden i laserskärning Öka produktiviteten och drifttiden Skogsbruk - Kraftfullt & robust
2023-09-19
En innovativ lösning för fasadtvätt Utökar erbjudandet inom vätskeanalysStålåret 2023Att jobba med aluminium är att jobba med lösningarHans Sohlström ny VD och koncernchef för Stora Enso