SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Rätt demoleringsverktyg för proffsig rivning

Ett måste under rivning
Demoleringsverktyg är oumbärliga inom bygg- och rivningsindustrin, där de används för att säkert och effektivt riva strukturer och separera material. Verktygen har utvecklats i takt med teknologiska framsteg och inkluderar idag en mängd specialiserade redskap anpassade för olika rivningsuppgifter.

Typer av demoleringsverktyg


Det finns en mängd olika demoleringsverktyg, var och ett utformat för specifika uppgifter inom rivning och demolering. De vanligaste inkluderar hydraulhammare, pulveriserare, demoleringssaxar och rivningsgripar. Hydraulhammare används för att bryta igenom hårda material som betong och sten, medan pulveriserare är idealiska för att krossa betong och separera armeringsjärn. Demoleringssaxar är designade för att klippa igenom stål och andra hårda material, och rivningsgripar används för att hantera och sortera rivningsmaterial.

Användningsområden för demoleringsverktyg


Demoleringsverktyg används i en rad olika sammanhang inom bygg- och rivningsindustrin. De kan användas för att riva byggnader, broar och andra strukturer, samt för att separera och återvinna material. Pulversierare och demoleringssaxar är ofta använda i primär rivning, där stora strukturer bryts ner till mindre delar. Hydraulhammare och rivningsgripar är vanligtvis använda i sekundär rivning, där material sorteras och bearbetas för återvinning.

Nyheter och innovationer inom demoleringsverktyg


Utvecklingen av demoleringsverktyg fortsätter att göra stora framsteg, med nya innovationer som ökar både effektivitet och säkerhet. Till exempel har det introducerat nya serier av hydralhammare och multiverktygs-kross med förbättrade funktioner som snabbare käftbyten och högre produktivitet, bland annat från Nevo Maskin. Dessa verktyg är designade för att minska driftkostnader, förhöja effektiviteten och öka säkerheten på arbetsplatsen.

Viktiga faktorer vid val av verktyg


När man väljer demoleringsverktyg är det viktigt att överväga flera faktorer för att säkerställa att verktyget uppfyller specifika behov. Dessa inkluderar maskinens kompatibilitet, arbetsmiljön och de specifika uppgifterna som verktyget ska utföra. Andra viktiga överväganden är verktygets hållbarhet och underhållsbehov, samt eventuella säkerhetsfunktioner som kan minska risken för olyckor på arbetsplatsen.

Demoleringsverktyg från Nevo Maskin


Demoleringsverktyg spelar en kritisk roll inom bygg- och rivningsindustrin, där de bidrar till säkra och effektiva rivningsprocesser. Genom att välja rätt verktyg och hålla sig uppdaterad med de senaste innovationerna kan företag inom denna sektor maximera sin produktivitet och säkerhet. Nevo Maskin erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa demoleringsverktyg, anpassade för att möta de mest krävande behoven inom industrin.

Ta kontakt med Nevo Maskin idag, för att hitta demoleringsverktygen du behöver för näst rivningsuppdrag!
Kontaktinformation
Postadress
Hantverks­vägen 2m
95433 Gammelstad
Besöksadress
Hantverks­vägen 2m
95433 Gammelstad
Region
Luleå
Norrbottens län
Sverige
Organisationsnummer:
556505-5158
Grundat: 1991
Anställda: 13
Vi är en helhetsleverantör för entreprenadmaskiner, vi tillhandahåller reservdelar till dom flesta märken, maskinservice och även försäljning av grävmaskiner och hjullastare.

Nevo är specialiteter på hydraulcylindrar där vi gör reparation, renovering och nytillverkning av cylindrar i alla storlekar.

I vår nybyggda maskinverkstad sköter vi reparationer och service av entreprenadmaskiner. Vi tillhandahåller fältmekaniker inom norrbotten och slangservice.

Vi har ett omfattande reservdelslager till volvo grävmaskiner, dumper och hjullastare och leverantörer på reservdelar till Komatsu och caterpillar och dom flesta maskinmärken.
Problemlösning är en av Nevo Maskins stora styrkor, vi löser det mesta som kan gå fel i en entreprenadmaskin.

Vår affärsidé är att glädja och hjälpa maskinägare och entreprenörer med reservdelar och förstklassig service.

Vår vision är att 2024 vara det självklara valet i Norrland för den som behöver hjälp med reservdelar, service och reparationer av entreprenadmaskiner.

Nevo Maskin startades 1991 av Sixten Niemelä. Under företagets tidiga år bestod verksamheten av försäljning och demontering av entreprenadmaskiner samt försäljning av reservdelar till grävmaskiner. Från början var det enbart Sixten som var involverad, men senare började även sönerna Niklas och Rickard att jobba i företaget. Niklas började i verkstaden och Rickard i lagret. Idag har Niklas tagit över som VD och Rickard sköter ekonomin.

Kontakter

Niklas Niemelä
VD
0920-25 16 00
Sixten Niemelä
0920-25 16 00
Christoffer Sundström
+46(0)920-46 74 43
0703859980
Anders Bjurström
0920467446

Filmer

Hydraulic cylinder assembly

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-07-02
Förenar krafter för att förbättra utbildningar Peab Asfalt i nytt forskningsprojekt Ny avfallskraftanläggning nära PragHertz och RedLocker på sommarturnéIVECO S-Way har tilldelats pris
2024-07-01
Lär dig om vakuum­mätarens viktiga rollEffektiviteten av värmekamerorHur man förstärker delar Samuel Sollenby återvänder till OlsonsEn historia inom skärande bearbetning
2024-06-28
Kantvikars betydande roll Kompressorns roll i kylanläggningarOTTO Digital Services för systemSäkerhet med väggrindar och vägbommarNyhet i sortimentet från Western Fabrications
2024-06-27
Födelsedag 60-års Rockwell arrangerar år­ets automationshändelse Optimera kabelhanteringen Saab tecknar kontraktOKQ8 Bank har tecknat ett 3 årigt avtal
2024-06-26
XMOR® revolutionerar grävandetInga maskiner är för stora för ossTrejon lanserar CONDORÅtervunnet material möter AI ROCKWOOL bygger stenullsfabrik i Sverige