SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Rätt CNC Fiberlaser skär­maskin för er verksamhet

När ska jag välja Fiberlaser?
En CNC Fiberlaser skärmaskin är en maskin som använder en fiberoptisk laserstråle för att skära genom olika material. Maskinen styrs av en numeriskt styrd dator (CNC) för att skapa exakta och precisions skärningar enligt förprogrammerade instruktioner. Fiberlaser skärmaskiner från tillverkaren Wise-Cut har en enklare lösning som låter användaren göra en 2D ritning i cam verktyget som medföljer eller i ett valfritt eget program för att sedan importera filen, detta gör maskinen enkel att använda för små och medelstora företag som inte har tillgång till någon CNC programmerare.

När ska jag välja Fiberlaser?


En CNC Fiberlaser skärmaskin är lämplig för många olika tillämpningar och branscher, inklusive metallbearbetning, skyltning, fordonsindustri, elektronik, medicinsk utrustning, smycken och mycket mer. Här är några situationer där det är lämpligt att använda en CNC Fiberlaser skärmaskin:

1. Skärning av tunnare metallmaterial: Fiberlaser skärmaskiner är särskilt effektiva för att skära genom tunnare metallmaterial såsom stål, rostfritt stål, aluminium, koppar och mässing. De ger hög kvalitet på snittet med minimal värmepåverkan och smalare skärspår.

2. Hög precision och komplexa mönster: Med hjälp av en CNC-styrning kan en Fiberlaser skärmaskin skapa mycket detaljerade och komplexa mönster med hög precision. Det gör den idealisk för tillverkning av delar och komponenter som kräver exakta dimensioner och noggranna konturer.

3. Snabb bearbetning och hög produktivitet: Fiberlaser skärmaskiner är kända för sin snabbhet och höga bearbetningshastighet. De kan utföra snabba skärningar utan att kompromissa med kvaliteten. Detta resulterar i ökad produktivitet och kortare produktionscykler.

Vad ska jag tänka på vid val av maskin?


1. Lasereffekt och kapacitet: Beroende på dina behov och önskad applikation bör du välja en maskin med rätt lasereffekt och kapacitet. Detta påverkar skärhastighet och tjocklek på materialet som kan bearbetas.

2. Skärstorlek och arbetsyta: Se till att maskinen har en lämplig skärstorlek och arbetsyta för de typer av material och storlekar på arbetsstycken du planerar att bearbeta.

3. Automationsfunktioner: Vissa maskiner kan ha automationsfunktioner som lastnings- och urlastningssystem eller robotar för att öka effektiviteten och minska manuell hantering. Bedöm om sådana funktioner är nödvändiga för din produktion.

4. Tillförlitlighet och service: Välj en maskin från en tillförlitlig tillverkare med god kundsupport och service. En CNC Fiberlaser skärmaskin är en långsiktig investering, så säkerställ att tillverkaren kan ge tillräcklig support och underhåll.

5. Användarvänlighet och programvara: Se till att maskinen levereras med användarvänlig programvara och gränssnitt för att underlätta programmering och drift.

Genom att noga överväga dessa faktorer kan du välja en CNC Fiberlaser skärmaskin som bäst passar dina specifika behov och ger högkvalitativa skärningar med effektivitet och precision. Vi på BNR Produkter hjälper gärna till och guidar er till att välja rätt maskin. Vi följer konsumentverkets lagar och föreskrifter vid försäljning inom B2B och B2C.
Kontaktinformation

BNR Produkter AB

Postadress
Åkvagns­gatan
21242 MALMÖ
Region
Malmö
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
559149-7762
Grundat: 2018
Anställda: 1
Välkommen till BNR Produkter AB!

BNR Produkter AB säljer proffsverktyg av mycket hög kvalité som tål påfrestningarna av dagligt arbete. Därför har vi valt att endast sälja kvalitetsprodukter såsom Ac-Hydraulic Hydraulpressar och lyftanordningar, Spartus plasma skärmaskiner, CNC plasmabord, svetsutrustning och kompressorer av mycket hög kvalitet med tillverkning i Europa . Vilket innebär hög service och tillgång till kompletta reservdelslager och snabba leveranser på reservdelar.

Vi säljer också Polykarbonat (Lexan) reptåligt och UV beständigt till maskin skydd, rutor till skogsmaskiner, entreprenadmaskiner, jordbruksmaskiner och racing mm.
Polykarbonaten har egenskaper som, extremt slagtåligt, lättbearbetat och brandsäkert ( brinner ej med öppen låga)

Välkommen att kontakta oss!

Proffsprodukter av mycket hög kvalité

Kontakter

Gert Carlsson
0700056694

Filmer

Intro Spartus

Intro Spartus
Spartus mässan 2018
Spartus CNC Bord

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Smarta produkter och tipsMercedes-Benz Lastbilar laddar med 1 000 kilowattPlan för hamnens systemvisningsprojekt!Speedheater lanserar FlexiarmenSolör Bioenergi deltar i EU-projekt
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när