SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Rätt kläder när du svetsar

Prioritera säkerhet och komfort
Svetskläder är oumbärliga för säkerheten och välbefinnandet hos svetsare. Konstruerade med avancerade material för att motstå värme, flamma och stänk, erbjuder de skydd mot potentiella faror. Svetskläder är inte bara en föreskrift utan en nödvändig investering för att säkerställa en trygg arbetsmiljö och minimera risken för skador vid svetsning.

En översikt av säkerhetsutrustning


Säkerhetsutrustning refererar till olika typer av kläder, skydd och utrustning som används för att minimera riskerna för skador och skydda arbetstagare från potentiella faror på arbetsplatsen. Detta inkluderar produkter som hjälmar, ögonskydd, hörselskydd, handskar, skyddskläder och andra enheter som är utformade för att säkerställa arbetsmiljöns säkerhet och arbetstagarens hälsa. Bland säkerhetsutrustning är svetskläder produkter av substantiell betydelse.

Hur svetskläder förhindrar olyckor och främjar säkerhet på arbetsplatsen


Svetskläder utgör en grundläggande komponent för att främja arbetsplatsens säkerhet genom att förhindra olyckor och minska riskerna som är förknippade med svetsning. Konstruerade med högteknologiska material erbjuder dessa kläder ett effektivt skydd mot extrema värme, sprutande metall och lågor, vilket minimerar risken för brännskador och skärsår. Genom att använda rätt svetskläder kan svetsare undvika potentiellt farliga situationer och skapa en säkrare arbetsmiljö. Dessutom främjar svetskläder arbetskomforten och ergonomin, vilket minskar trötthet och därigenom minimerar risken för mänskliga fel. Genom att vara förebyggande i naturen blir svetskläder en investering i arbetsplatsens övergripande säkerhetskultur och visar engagemang för välbefinnandet hos de som är involverade i svetsningsprocessen. På så sätt spelar svetskläder en central roll i att skapa och upprätthålla en trygg och säker arbetsplats.

D-S Säkerhetsutrustning A/S som leverantör


D-S Säkerhetsutrustning A/S är dedikerade när det gäller att tillhandahålla högkvalitativa svetskläder som svarar mot varierande kundbehov. Med en dedikation till innovation och hög kvalitet har företaget etablerat sig som en pålitlig leverantör inom säkerhetsutrustningsbranschen. Deras svetskläder kombinerar teknisk excellens med ergonomisk design, vilket inte bara uppfyller utan ofta överträffar förväntningarna hos yrkesverksamma inom svetsindustrin. Genom att lyssna på och förstå kundernas krav fortsätter D-S Säkerhetsutrustning A/S att erbjuda pålitliga och effektiva lösningar för att säkerställa en trygg och skyddad arbetsmiljö för alla sina användare. Har du några frågor eller funderingar gällande skydds- och säkerhetsutrustning, tveka då inte på att kontakta oss.

Kontaktinformation
Postadress
Fårö­gatan 6
21124 Malmö
Region
Malmö
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
556567-7274
Grundat: 1977
Anställda: 49
Välkommen till D-S Säkerhetsutrustning A/S

- Er totalleverantör av skyddsprodukter och säkerhetslösningar

Vårt produktprogram är brett, omfattande och består av kvalitetsprodukter inom samtliga områden gällande skyddsutrustning, såsom: svetsjackor, svetshuvor, arbetskläder, arbets-/skyddshandskar, hörselskydd, skyddsdräkter, skyddsglasögon, fallsäkring, gasdetektorer, skyddsskor, andningsskydd, skyltar samt avspärrningar, första hjälpen, och desinfektion - som Ni kan hitta i vår webshop. Vi ger service till alla industrier, offentlig och kommunal såväl som privat verksamhet.

Vi producerar, importerar och marknadsför direkt utan fördyrande mellanhänder. Vi har dessutom egen tillverkning i Danmark, där vi utvecklar nya produkter, bl.a. vår egen, brandhämmande beklädnad tillverkad i VARMEX®. Våra 11 stycken B2B-konsulenter i Danmark ger daglig service till dansk industri, medan den svenska marknaden täcks via vårt dotterbolag i Ängelholm - euroquiPPE ab. Vi levererar från dag till dag överallt i dessa länder och är naturligtvis behjälpliga med rådgivning när det gäller Er arbetsmiljö.


Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Theis Dræberg
+45 20 80 56 52
Anders Norman
+46 (0)739470000
+46 (0)739470000
Thomas Nielsen
(+45) 55 44 66 01

Filmer

Välkommen till D-S Sikkerhedsudstyr

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-26
Stolt leverantör av mark & va-material
2024-04-25
Effektivisera städningen med en städrobot Använd vatten för att skära med precisionISCAR introducerar ny krymputrustningMöt EdmoLift på Elmia Produktionsmässor Vi ställer ut på Elmia Automation
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp