SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Rätt stöd med en ergonomisk kontorsstol

Sitter du på ett sätt som är bra för dig?
Att använda en ergonomisk kontorsstol kan ge flera fördelar för individer som tillbringar en betydande mängd tid vid ett skrivbord. AZ design är ett företag som förstår sig på ergonomiska kontorsstolar och kan tillhandahålla rätt kontorsstolars för många timmars sittande.

Varför du ska använda en ergonomisk kontorsstol



Förbättrad hållning


En ergonomisk kontorsstol är designad för att främja en god hållning genom att ge stöd för ryggradens naturliga krökning. Detta kan bidra till att minska risken för att utveckla rygg-, nacke- eller axelsmärtor, vilket kan vara ett vanligt problem för personer som sitter under längre perioder.

Ökad komfort


Ergonomiska kontorsstolar är designade för att ge maximal komfort med funktioner som justerbar sitthöjd, svankstöd och armstöd. Detta kan hjälpa till att minska obehag och trötthet vilket gör att individer kan vara fokuserade och produktiva under hela dagen.

Minskad risk för skador


Att använda en ergonomisk kontorsstol kan bidra till att minska risken för att utveckla muskel- och skelettbesvär som karpaltunnelsyndrom som kan orsakas av långvarig sittande i en dåligt utformad stol.

Förbättrad cirkulation


Att sitta under långa perioder kan minska cirkulationen till ben och fötter, vilket leder till svullnad och obehag. En ergonomisk stol kan utformas med funktioner som en vattenfallssäteskant eller justerbar sittvinkel vilket kan bidra till att främja bättre blodflöde till de nedre extremiteterna. Användningen av en ergonomisk kontorsstol kan bidra till att förbättra komforten, produktiviteten och övergripande hälsa och välbefinnande för individer som tillbringar en stor mängd tid vid ett skrivbord.

Saker att tänka på när du ska införskaffa en ergonomisk kontorsstol


När du letar efter en ergonomisk kontorsstol finns det flera funktioner och faktorer som du bör överväga för att säkerställa att du väljer den bästa stolen för dina behov. Här är några viktiga saker att leta efter:

Höjden på stolen ska vara justerbar så att du kan sitta med fötterna platt på golvet och knäna i 90 graders vinkel. Stolen ska ge tillräckligt stöd för den naturliga kurvan av din nedre rygg för att förhindra ryggsmärtor och skador. Armstöden ska vara justerbara så att du kan placera dem för att stödja dina armar bekvämt medan du skriver eller använder musen. Sätet ska vara tillräckligt djupt för att du ska kunna sitta med ryggen mot ryggstödet och ha några centimeters utrymme mellan baksidan av knäna och säteskanten. Sitsens bredd bör också vara lämplig för din kroppsstorlek och ge tillräckligt med utrymme för dig att sitta bekvämt.

Sitsen ska kunna lutas framåt eller bakåt så att du kan justera din position och förbättra cirkulationen. Stolen ska vara gjord av högkvalitativa material och ge tillräcklig stoppning för att säkerställa att du förblir bekväm hela dagen. Stolen ska ha hjul eller hjul som gör att du enkelt kan flytta runt och utan att anstränga dig. Stolen ska kunna vridas så att du kan nå olika områden på ditt skrivbord utan att behöva anstränga eller vrida kroppen. Leta efter en stol som kommer med garanti och bra kundsupport för att säkerställa att du kan få hjälp om du stöter på några problem. Att välja en ergonomisk kontorsstol som uppfyller dina specifika behov och preferenser kan bidra till att förbättra din komfort, produktivitet och övergripande välbefinnande när du arbetar vid ett skrivbord.
Kontaktinformation
Postadress
Träff­gatan 2
13644 Handen
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556777-4319
Grundat: 2009
Anställda: 7
Välkommen till AZ Design!

MÖBLER OCH INREDNING FÖR OFFENTLIG MILJÖ (B2B)Skräddarsydda möbler online
2009 startades AZ Design av grundaren Andreas Zwahlen. Med gedigen erfarenhet och kunskap inom möbeldesign erbjuder vi nu ett av Nordens största sortiment av möbler och inredning för offentliga miljöer. Det innebär bland annat restauranger, konferenser, hotell och kontor. Företaget är en stark aktör inom business-to-business (B2B).

Hos oss hittar du ett enormt utbud av högkvalitativa produkter för både inne- och utemiljö till marknadens bästa priser och med korta leveranstider. I vår webshop hittar du bland annat ett enormt utbud av restaurangmöbler, konferensmöbler och kontorsmöbler. Totalt finns det över 5000 produkter. Vi riktar oss till företag och organisationer inom hela Norden.

105 % PRISGARANTI
Hos AZ Design får du alltid 105% prisgaranti på våra redan låga priser. Detta innebär att om du hittar våra produkter till ett lägre pris någon annanstans, så lägger vi oss 5% under deras pris.

ÅRETS SUPERFÖRETAG 2019, 2020
AZ Design har av Veckans Affärer och Bisnode utsetts till "Superföretag 2019" och även "Superföretag 2020". Kriterierna för att komma med på listan är mycket höga. Företaget ska under minst 4 år i rad ha uppnått höga krav på ökad tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital som krävs för att komma in på listan.

Kontakter

Andreas Zwahlen
CEO/Sälj
08 - 660 20 30
0709-28 71 62
Marie Nilsson
CFO/Sälj
08 - 660 20 30
Stefan Bölke Göthe
Digital Marketing Manager
08 - 660 20 30
Vendela Hult
E-commerce Manager/Sälj
08 - 660 20 30

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-17
Nytt AI-verktyg ska öka lönsamhetenTECEs nya Smart Home-system: energieffektivtWästbygg Gruppen avyttrar logistikfastighetByggelement öppnar ny fabrik Trimble's connected For­est Management System
2024-04-16
Så här kan även du exportera till USATillverkning med hjälp av horisontal-svarvar Skydda fötterna på arbetsplatsen Exakt positionsbestämning Ett nytt användarvänligt fallskydd
2024-04-15
BE Group lanserar Salcos gröna konstruktionsstålUtökad satsning på batteriutvecklingInget mer kvicksilver i offentlig belysningCERTEX hissar världens högsta trävindkraftverkNy era av skärmaskiner
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa