SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Rabattkoder hos Kupongerna.se

Sänk kostnader med rabattkoder
Vill du spara pengar? Genom att använda rabattkuponger kan du spara upp till tiotals procent på din nästa beställning online! Ta del av dagligen uppdaterade erbjudande och rabattkoder på kupongerna.se.

Vad är en rabattkod?


Är det skillnad på en rabattkod, kupong, kampanjkoder eller en kupong? Nej, allt detta är egentligen samma sak, någon form av rabatt för dig som kund när du handlar. Förr i tiden fungerade kuponger som ett slags värdepapper. Dessa kuponger massproducerades ofta i form av ett pappersark så att man enkelt kunde riva av enstaka rabatter. Detta var vanligt under krigsåren i Sverige under andra världskriget när det uppstod ransonering. Då kallades detta ransoneringskuponger.

Det blir mer och mer vanligt att det dyker upp rabatter i den digitala världen. Samtidigt som detta såklart är bra för oss som konsumenter kan det vara svårt att hitta alla dessa rabattkoder och spara pengar eller ta del av erbjudanden. Kupongerna.se löser detta problem för oss genom att samla rabatter och kuponger från de största butikerna på nätet på ett ställe.

Hur fungerar Kupongerna.se?


Kupongerna.se är Sveriges största hemsida för rabatter och erbjudanden. De strävar efter att du som konsument alltid ska kunna handla billigare på nätet. På Kupongerna.se hittar du som sagt alltid rabattkoder som ger dig rabatt på kläder, bildelar, accessoarer, hotellövernattningar och mycket mer.
Det går till som så att när du hittar en rabattkod eller ett erbjudande du gillar så klickar du helt enkelt på den så får du fram rabattkoden samt att hemsidan automatiskt tar dig vidare till erbjudandet. Det bästa med kupongerna.se är att det är helt gratis att använda och att det alltid kommer att vara kostnadsfritt att använda för konsumenter.

Vill du publicera rabatter på kupongerna.se?


Om det är så att du driver ett företag och vill erbjuda kunder rabatter eller erbjudanden så är det kostnadsfritt att göra detta på kupongerna.se.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2022-06-15
Ny landschef för Ahlsell SverigeMimecast har köpts upp av riskkapitalbolaget Permira Sökmotorn för möbler och inredning i Sverige - FAVIFlyttstädning och annan städning för företagetHelsingborg startar Sveriges första kommunala AI-labbNy utbildning säkrar hållbara affärer i Sydsveriges näringslivElever på Järfälla gymnasium tilldelas BygmastipendietTranpenad förvärvar Eyes4workUltimo ledare inom EAM-teknologiNy Castrol studie i Norden kring nästa bilköpStor skillnad på epostskydd bland nordiska företag Peab utför renoverings­projekt för Helsingfors UniversitetssjukhusTaigatechs AI-lösning redo för marknadenJoanna odlar i ett Elfa-system!
2022-06-14
CAD-Design blir vanligare och vanligareVolvo CE påbörjar testning Ny lasertrackerplattform med ultralång räckviddBättre fiskelycka tack vare hållfast LesjöforsdetaljF-Secures nya allt-i-ett-skydd förenklar säkerheten Lambertsson etablerar nytt kundcenterNP Nilsson förvärvar och växer inom industriellt byggandeNu möts internationell gruvindustri i SkellefteåDigitaliseringen har fått yrkeshögskolan att satsa på fler programmerareOmedelbara offerter på CNC-bearbetningHydroscand Group AB förvärvar Anderstorp Hydraulik ABZipforce lanserar en ny generation portabla elmotorer för cyklarNya allroundmaskiner för effektiv palltransportVärldsledaren inom värmepumpar storsatsar på den svenska marknaden
2022-06-13
Optimal lösning – det är målet för varje projektABB visar upp framtiden för processautomationMöt en av våra anställda: Johan EdbomIndustrirör från Jernbro Företagsfinansiering med stöd av EUAnders utmanar traditionella sätt att utforma fabrikerVärldens första elbilspool med laddning utan sladdVälkommen till lanseringen av Elektronikmässan Stockholm!Ramirent tecknar ramavtal med SinfraFörsta spadtaget för NP Nilssons nya logistikcenter!Ta med hemmakontoret till mässan Advanced EngineeringGKN Aerospace deltar i nytt EU-projektNexer tilldelas ramavtal med IneraNu öppnar Norrbotten Stål
2022-06-10
Enklare att använda teknik för hållbara byggnaderKundcase med 3D-scanner från PhotoneoSchneider Electric tilldelas flera prestigefyllda designpriserTransportbandsreparation på rekordtidVerdion säkrar en ny spek­ulativ möjlighet i Sverige Fördubbling av antal bluff-sms Fortsatt tryck på försörjningstrygghetenABB och Börjessons Lastbilar stöttar utbyggnadenTekniska museets samling fyller 100 årNytt utgångsläge när Science Village ska växaBolist Emmaboda gjorde rekordartad ökning på 4 årDell Technologies i partnerskap med AI Sweden
2022-06-09
Ewellix Nordics expanderarLevererade anläggnings­maskin tillverkad med fossilfritt stål till kundSveriges största laddgata invigdDags att ta vara på industri 4.0-vågen Tysk förpackningstillverkare integrerar ABB:s automatiska pappersprovningStora klimatvinster med utvinning i SverigeXiaomi lyfter och inspirerar unga kreatörer i AfrikaNordomatic fortsätter sin europeiska expansion