SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Reparbete: Snabba och billiga lösningar på fågelproblem med SafeReach

Många fastighetsägare har problem med fåglar som bygger bon på deras fastigheter.
Problemen brukar uppstå på våren och tidig sommar då fåglarna häckar. Häckningssäsongen i Sverige är april-juli. Förutom oljuden som fåglarna orsakar leder deras närvaro ibland till stora mängder fågelavföring. Förutom att vara oestetisk och ohygienisk kan fågelavföringen fräta på tak och fasader som kan släppa in fukt som följd.

Enligt miljöbalken ska fastighetsägaren förebygga och begränsa fåglars möjlighet att störa de som bor i, arbetar i eller rör sig kring fastigheten.

Hur reparbetare löser fågelproblemenSafeReach AB anlitas ofta för att lösa problem relaterade till fågelbon. Deras reparbetare installerar fågelskrämmor och bygger igen håligheter som fåglar använder för att bygga bon i.

Vi använder rep för att komma åt svårtillgängliga platser, säger Christina på SafeReach. Vi fäster rep på tak, firar ner oss via repen (vi har alltid två rep för säkerhets skull) och utför montagen hängandes.

Med hjälp av reparbete går det fort att åtgärda fågelproblemen och vi lämnar inga spår efter oss. Dessutom är vi tysta när vi utför arbetet (till skillnad från sky-lifts) och vi behöver bara spärra av små områden under oss, fortsätter hon.

Om du har problem med fågelbon på din fastighet och vill prata om olika lösningar är du välkommen att kontakta reparbetarna på SafeReach, kontakt@safereach.se.
Kontaktinformation
Postadress
Box 1846
11674 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
559063-1601
Grundat: 2016
Anställda: 4
Välkommen till SafeReach AB!

Vi på SafeReach är specialister inom Rope Access-klättring och fallskydd för industrin med många års erfarenhet.

Klättrarna på SafeReach har kompetens inom sanering, underhållning, säkerhetsledning, montage,
inspektion och besiktning.

På fallskyddssidan utbildar våra vana reparbetare inom fallskydd, installerar fallskyddssystem och besiktigar fallskyddsutrustning.

Vi siktar på att vara den mest välorganiserade och säkraste samarbetspartnern inom Rope Access för industriföretag.

Det som gör oss på SafeReach unika är vårt fokus på tydliga arbetsrutiner och säkerhet genom hela arbetet. Därtill har vi gedigen erfarenhet av att jobba för stora och komplexa organisationer. Därför förstår vi på SafeReach vikten av att vi som underentreprenörer anpassar vart arbete utefter förutsättningarna i industrin.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Christina Olander
070-5335291

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-01-24
Sätter en ny standard för branschenNu blir det enklare för industrin att mäta flödeNär rostfritt stål inte räckerNya sladdlösa sticksågar från Bosch ProfessionalNy VD tar plats hos fischer Norge
2023-01-23
Massflödesmätare och massflödeskontrollersDuroc Machine Tool kan sina fräsarKlassificering av laser för lasermärkningTruckutbildning i Stockholm Wexoe AB nyanställer
2023-01-20
Presenterar lösningar för en industri i förändringMinimera risker med low speed (lsa)-lösningarnaDetta formar cyberspace 2023Upptäck 5GigE-lösningarna från BaslerVärmare för IBC-behållare
2023-01-19
Lämnar rollen som CFO i AhlsellkoncernenLivet med ett smart låsStor internationell efterfrågan på maskinerProjekterar byggnad till nytt kraftvärmeverk i ÖrtoftaByggArvid gjorde det omöjliga möjligt
2023-01-18
Visste du att LOCTITE® erbjuder mer än bara lim? Inbjudan till Stora Ensos Q4 2022ABB investerar i ny automationsprogramvaraVäljer Zoom X som kommunikationslösning Claudio Christensen blir del av Ahlsells koncernledning