SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Reparbete: Snabba och billiga lösningar på fågelproblem med SafeReach

Många fastighetsägare har problem med fåglar som bygger bon på deras fastigheter.
Problemen brukar uppstå på våren och tidig sommar då fåglarna häckar. Häckningssäsongen i Sverige är april-juli. Förutom oljuden som fåglarna orsakar leder deras närvaro ibland till stora mängder fågelavföring. Förutom att vara oestetisk och ohygienisk kan fågelavföringen fräta på tak och fasader som kan släppa in fukt som följd.

Enligt miljöbalken ska fastighetsägaren förebygga och begränsa fåglars möjlighet att störa de som bor i, arbetar i eller rör sig kring fastigheten.

Hur reparbetare löser fågelproblemenSafeReach AB anlitas ofta för att lösa problem relaterade till fågelbon. Deras reparbetare installerar fågelskrämmor och bygger igen håligheter som fåglar använder för att bygga bon i.

Vi använder rep för att komma åt svårtillgängliga platser, säger Christina på SafeReach. Vi fäster rep på tak, firar ner oss via repen (vi har alltid två rep för säkerhets skull) och utför montagen hängandes.

Med hjälp av reparbete går det fort att åtgärda fågelproblemen och vi lämnar inga spår efter oss. Dessutom är vi tysta när vi utför arbetet (till skillnad från sky-lifts) och vi behöver bara spärra av små områden under oss, fortsätter hon.

Om du har problem med fågelbon på din fastighet och vill prata om olika lösningar är du välkommen att kontakta reparbetarna på SafeReach, kontakt@safereach.se.
Kontaktinformation
Postadress
Box 1846
11674 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
559063-1601
Grundat: 2016
Anställda: 4
Välkommen till SafeReach AB!

Vi på SafeReach är specialister inom Rope Access-klättring (reparbete) och fallskydd för industrin. Våra kunder anlitar oss för att utföra olika hantverksuppgifter på platser som är svåra eller dyra att nå på andra sätt.

Klättrarna på SafeReach har kompetens inom sanering, underhållning, montage, rostskydd, betongreparation och inspektion. Vi har även säkerhetsledare för industristopp och utför bergssäkring och broinspektioner i enlighet med Trafikverkets utbildningar och föreskrifter.

Inom fallskydd håller våra vana reparbetare utbildningar inom fallskydd, installerar både fasta och tillfälliga fallskyddssystem och vi besiktigar fallskyddsutrustning.

Det som gör oss på SafeReach unika är vårt fokus på tydliga arbetsrutiner och säkerhet genom hela arbetet. Vi har gedigen erfarenhet av att jobba för stora och komplexa organisationer, så vi sköter administration och planering kring arbetet på ett smidigt sätt. Vi har egna anställda och förmåga att ta in fler klättrare på kort varsel. Vår ambition är att vara den mest välorganiserade och säkraste samarbetspartnern inom reparbete och fallskydd för industriföretag.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Christina Olander
070-5335291

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-08
Heimstaden tar hjälp av AI-teknik tado° introducerar smart laddningslösning AlixLabs announces EU-wide APS TrademarkAlutrade fortsätter tradi­tionen med vinstdelning Automatisk biltvätt med smart teknik
2024-04-04
Officiell återförsäljare av RotoclearXometry Förbättrar med Xometry.ProSG Maskin firar 60 årHMS Networks och Red Lion Controls samarbetarÖver 54 miljarder cookies på dark web
2024-04-03
Samarbetet Clip-Lok SimPak och Wing Lift™Hallå där Jens KjellssonDen osynliga hjälten Välj rätt grävskopa AMIC Group förvärvar Tramo ETV och Unitrafo
2024-04-02
Att välja rätt skyddsnätArmor™ PowerFlex® Den viktiga spridarplattan!IRC har fått sin största order hittills Besök Iscar Sverige på mässan
2024-03-29
Vad du behöver veta när du köper ny kompressorLaserskärmaskinernas kritiska roll Maskinsvärdens roll för effektivt skogsarbeteNyhet för massflödes­mätare och regulatorer Kabeltrumvagnar underlättar kabelarbetet