SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Sigma Technology lanserar ett nytt företag

Med fokus på digitala upplevelser och tillväxt
Sigma Technology Group fortsätter att växa och startar nu ett nytt företag, Sigma Technology Experience, med huvudkontor i Göteborg. Företagets fokus ligger på att erbjuda exceptionella digitala upplevelser, dataanalys och optimering av värdekedjor. Företaget leds av Alexander Corneliusson (VD) och Henrik Lawenius (vVD).

Sigma Technology Group erbjuder digitaliseringstjänster och företagslösningar för att hjälpa företag att förbereda sig för digitalisering eller utveckla sina förmågor. Gruppen har fyrdubblat sin omsättning de senaste sju åren och för att möta det ökade kravet på tjänster för digital omvandling har 10 nya företag startats sedan 2020. Målet är att skapa 700 nya jobb under de tre kommande åren, av vilket nästan en tredjedel redan har uppnåtts.

I maj 2022 startades Sigma Technology Experience med huvudkontor i Göteborg. Alexander Corneliusson (VD) och Henrik Lawenius (vVD) leder företaget tillsammans och kommer fokusera på att erbjuda erfarenheter inom UX-design, dataanalys, web- och applikationsutveckling samt optimering av värdekedjor.

– Vårt mål är att hjälpa kunder bygga exceptionella omnichannel-resor så att deras slutanvändare kan få det de vill ha, med så liten insats som möjligt, konstaterar Alexander.

Alexander Corneliusson har mer än 11 års erfarenhet och har tidigare lett digitalisering och strategier inom kundupplevelsen från både byråer och produktföretag som Husqvarna och Nordic Morning m.fl. Med den bakgrunden fick Alexander möjlighet att fördjupa sig i ämnet ”kundupplevelse” och upptäcka de vanligaste fallgroparna och utmaningarna som företag kan möta under sina digitaliseringsresor.

– Kundupplevelse löper över två tredjedelar av kundlojaliteten, vilket överträffar märke och pris tillsammans. Att ha en enastående kundupplevelse genom hela värdekedjan (från produktupplevelse till den digitala upplevelsen) är av största vikt för företag som vill förbli konkurrenskraftiga i dagens digitala landskap. Vi ser fram emot att hjälpa företag skapa precis det, säger Alexander.

Henrik Lawenius har över 15 års erfarenhet inom företagsutveckling och brinner för att föra samman människor och skapa team som utvecklar bra lösningar tillsammans.

– För oss är det viktigt att våra konsulter blir en del av kundens team och delar engagemanget för att skapa fantastiska uppkopplade upplevelser. Vi letar efter personer som kombinerar teknisk expertis med ett genuint intresse för kundens företagsmodell och utförande, tillägger Henrik.

Sigma Technology Experience kommer stötta kunder inom fordon-, tech-, detaljhandels-, finans- och tillverkningsindustrin.

– Med en mix av rådgivande och praktiska experter som vi samarbetar med inom försäljning, marknadsföring, handel och service kommer vi leverera strategisk design och digitala produkter för en bättre morgondag, sammanfattar Alexander.

För mer information, vänligen kontakta:

Alexander Corneliusson
VD för Sigma Technology Experience
alexander.corneliusson@sigmatechnology.se

Nataly Lamkén
Chief Communications Officer
nataly.lamken@sigmatechnology.se

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Solör Bioenergi deltar i EU-projektPapperspåsen som minskar plasten i avfalletAktiv infrastruktur för Ethernet-APLKompakt distanssensor Nytt gångjärn med konstant vridmoment
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när