SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Smarta personalskåp från AZ design

Säker förvaring av personliga ägodelar
Ett personalskåp eller omklädningsskåp är numera en självklarhet på de flesta industriföretagen i Sverige. Letar du efter att förnya era personalskåp eller investera i ett helt nytt så finner du ett stort utbud av personalskåp på AZ design.

Välja rätt personalskåp


Oavsett om du kallar det personalskåp eller omklädningsskåp är det i grund och botten ett skåp för anställda att förvara sina kläder, personliga tillbehörigheter eller diverse utrustning. Det går alltså inte att definierar vad ett personalskåp ska användas till. Därför finns det ett stort sortiment av personalskåp i olika material och olika funktioner.

Därför är det viktigt att du först sätter dig ner och funderar vad just ditt företag behöver för typ av skåp och vad det kommer att användas till. Är skåpet till för en kontorsmiljö där endast små ägodelar kommer att förvaras är ett mindre skåp i trälaminat ett alternativ.

Ska du dock investera i flera skåp till dina maskinoperatörer i en verkstad är det kanske bättre att välja ett personalskåp som är lite mer robustare. Ett skåp i metall utan några extra funktioner kanske är mer passande på industrigolvet.

Sedan kommer det svåraste valet, vilken färg ska skåpet vara? Detta kanske inte är ett svårt val för alla men det är faktiskt något som påverkar atmosfären. Till exempel ger en rad vita skåp en känsla av ljus och rymd i lokalen. Vill du få in mer natur kan ett trälaminat på skåpet skapa en mer naturlig känsla. Funder först över vart skåpen ska stå och ta sedan en funderare vilken färg på skåpen som skulle lyfta rummet det där lilla extra. Det går såklart också bra att dölja skåpen lite extra med till exempel en skärmvägg om du vill ha lite mer avskildhet när du lägger in dina tillbehörigheter.

Extrafunktioner till ditt personalskåp


Såklart finns det mängder med extrafunktioner till personalskåp. Hanterar ni mycket internpost på företaget går det att lägga till postfack till era skåp. Detta gör internposthanteringen lätthanterlig på företaget. Det viktigaste och kanske det man först tänker på när man ska lägga i sina värdesaker i ett skåp är hur man låser skåpet. Detta är också av stor vikt att personal ska kunna låsa in sina tillbehörigheter som till exempel privata kläder i sina personalutrymmen.

Det finns såklart mängder av olika låsalternativ med olika sorters fördelar. Det enklaste alternativet för ert företag är möjligen att använda nyckelskåp. Detta ger dig möjligheten att låsa skåpen med en specifik nyckel till varje anställd. Har du dock en verksamhet med hög omsättning av personal kan det vara en bra idé att använda sig utav kodlås till personalskåpen. Detta möjliggör en enkel och smidig lösning till era anställda.
Kontaktinformation
Postadress
Träff­gatan 2
13644 Handen
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556777-4319
Grundat: 2009
Anställda: 7
Välkommen till AZ Design!

MÖBLER OCH INREDNING FÖR OFFENTLIG MILJÖ (B2B)Skräddarsydda möbler online
2009 startades AZ Design av grundaren Andreas Zwahlen. Med gedigen erfarenhet och kunskap inom möbeldesign erbjuder vi nu ett av Nordens största sortiment av möbler och inredning för offentliga miljöer. Det innebär bland annat restauranger, konferenser, hotell och kontor. Företaget är en stark aktör inom business-to-business (B2B).

Hos oss hittar du ett enormt utbud av högkvalitativa produkter för både inne- och utemiljö till marknadens bästa priser och med korta leveranstider. I vår webshop hittar du bland annat ett enormt utbud av restaurangmöbler, konferensmöbler och kontorsmöbler. Totalt finns det över 5000 produkter. Vi riktar oss till företag och organisationer inom hela Norden.

105 % PRISGARANTI
Hos AZ Design får du alltid 105% prisgaranti på våra redan låga priser. Detta innebär att om du hittar våra produkter till ett lägre pris någon annanstans, så lägger vi oss 5% under deras pris.

ÅRETS SUPERFÖRETAG 2019, 2020
AZ Design har av Veckans Affärer och Bisnode utsetts till "Superföretag 2019" och även "Superföretag 2020". Kriterierna för att komma med på listan är mycket höga. Företaget ska under minst 4 år i rad ha uppnått höga krav på ökad tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital som krävs för att komma in på listan.

Kontakter

Andreas Zwahlen
CEO/Sälj
08 - 660 20 30
0709-28 71 62
Marie Nilsson
CFO/Sälj
08 - 660 20 30
Stefan Bölke Göthe
Digital Marketing Manager
08 - 660 20 30
Vendela Hult
E-commerce Manager/Sälj
08 - 660 20 30

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-03-17
Dell lanserar nya servrar för edge computingBOLIST Taberg utvecklar butikenKinesiskt verktyg för cyberbrott nu i ryska händer Essitys hållbarhetsarbete
2023-03-16
Mission completed!Produktiv hörnfräsningHexagon i partnerskap med Scada Systems Verizon förändrar i ledningenOslagbart paket från Volvo och Swecon
2023-03-15
ISTech kapmaskiner auto­matiserar din produktionFIEPOS – framtidens spänningsaggregatmySwecon blir mer startsnabbUtmaningar med arbetskraftenSmidmek monterar balkar på 50 ton
2023-03-14
SMARTLINK hjälper digVibrationsmätning: Att mäta är att veta!Spånutsug och filteranläggningarVälkommen till Circular Plastic Summit 2023Beredda när elmaskinerna kommer i stor skala
2023-03-13
Målen för införandet av elfordonSveriges bästa unga plåtslagare 2023B_NEWS #8 Säkerhet och renlighet inom livsmedelsproduktionFilbornaverket fyller tio år