SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Tåliga laptops, konstruerade för tuffa förhållanden

Viktiga följeslagare i tuffa arbetsmiljöer
Ruggade laptops, även kända som tåliga bärbara datorer, har blivit oumbärliga verktyg inom en mängd olika branscher, och deras popularitet förstärks av deras förmåga att fungera felfritt i de mest krävande arbetsmiljöerna.

Robust Konstruktion för Extrema Förhållanden



Det som verkligen särskiljer ruggade laptops från vanliga bärbara datorer är deras robusta konstruktion. Dessa enheter är skapade för att tåla hårda arbetsmiljöer och extrema förhållanden. De har ofta ett stängt chassi med täta tätningar som skyddar dem mot vattenintrång och damm. Det innebär att de kan användas i regn, snö eller dammiga konstruktionsområden utan att riskera skador.

Motståndskraft mot Stötar och Fall



En av de mest betydelsefulla egenskaperna hos ruggade laptops är deras stöttålighet. Dessa enheter har förstärkta skal som kan överleva fall och stötar som skulle förstöra en vanlig bärbar dator. Denna egenskap är särskilt värdefull i fältarbete och byggbranschen, där enheter kan utsättas för oavsiktliga påfrestningar.

Stöttåliga Skärmar och Tangentbord



För att ytterligare öka hållbarheten har ruggade laptops skärmar och tangentbord som är konstruerade för att motstå påfrestningar. Deras skärmar är vanligtvis utrustade med extra skyddslager för att förhindra sprickbildning och repor. Tangentborden är också konstruerade för att vara tåliga och kan hantera spillet av vätskor och damm.

Hög Prestanda och Lång Batteritid



Ruggade laptops kompromissar inte när det kommer till prestanda. De är utrustade med kraftfulla processorer och tillräckligt med minne för att hantera krävande uppgifter. Dessutom har de ofta utmärkt batteritid för att säkerställa att användaren inte behöver oroa sig för att enheten ska dö mitt i arbetet, särskilt när tillgången till el är begränsad.

Idealiska för Logistik, Bygg och Transport



Ruggade laptops är en idealisk lösning för yrkesverksamma inom logistik, bygg och transport. I logistikbranschen kan de användas för att spåra och hantera försändelser i realtid, även i extrema väderförhållanden. Inom byggbranschen kan de fungera som oumbärliga verktyg för att övervaka projekt, schemalägga arbete och kommunicera med teamet. Inom transportsektorn kan de användas som pålitliga navigations- och kommunikationsenheter under långa och krävande resor.

I en värld där arbete kan innebära att man möter tuffa förhållanden, är ruggade laptops inte bara datorer – de är pålitliga partners som kan leverera oavsett omständigheterna. Med sin robusta konstruktion, tåliga skärmar och tangentbord, hög prestanda och långa batteritid är dessa enheter oumbärliga för yrkesverksamma som kräver driftsäkerhet och prestanda i de mest krävande arbetsmiljöerna.
Kontaktinformation
Postadress
Tryffelslingan 8
18157 Lidingö
Region
Lidingö
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556664-6344
Grundat: 2004
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Tactile Rugged Computers AB!

Tactile. Datorer som tål hårda tag.

De flesta datorer ”tål” kontor. Våra tål värme, kyla, stötar, vibrationer, fall mot hårda underlag och annat elände, som vanliga datorer inte kommer i närheten av. Om ditt företag arbetar inom transport, lager, hamn, återvinning, skog, bygg, livsmedel eller annan industri, har ni mycket att tjäna på Tactiles lösningar.

Tactile står för svensk kvalitet med egen tillverkning och kvalitetssäkring i Sverige. Ni kan göra besparingar på tusentals, för att inte säga tiotusentals kronor, jämfört med andra produkter på marknaden.

Tactile började tillverka egna truckdatorer för mer än femton år sedan. I dag utvecklar vi kompletta IT-lösningar i nära samarbete med våra kunder. Ju tuffare krav du ställer på förenkling och effektivisering desto mer har vi att erbjuda dig.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Niclas Hallstedt
08-500 014 50
Mats Greenhow
08-500 014 50
Mahdi Khoraman
+46 8 5000 14 50

Filmer

Tactiles VMR12A at Unibrew

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-25
Southco säkrar EVÖkad personlig hygien Svenska företag ökade försäljningen
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga