SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Tork lanserar ny expertguide

För att effektivisera restauranger
Restaurangbranschen är hektisk och gästernas förväntningar på hygien, hållbarhet och upplevelser är högre än någonsin. För att underlätta lanserar Tork en ny expertguide för att hjälpa restauranger att effektivisera sina arbetsflöden.

Det är ingen hemlighet att en smidig service ger en bättre upplevelse för gästen – och en mer framgångsrik verksamhet. Den dagliga pressen gör det dock ofta svårt för restauranger att sätta av tid och resurser för att göra verksamheten bättre.

Samtidigt anser åtta av tio restauranganställda att serviceavbrott försämrar gästupplevelsen och tre av fyra medarbetare i köket vill ha en mer organiserad arbetsplats[1].

Expertguide för ökad effektivitet och minskade kostnader
För att hjälpa restauranger att effektivisera sina arbetsflöden lanserar nu Tork, ett varumärke inom Essity och världsledande inom professionell hygien, expertguiden Tork WorkflowTM. Guiden innehåller praktiska råd från experter och har tagits fram för att minska avbrott, höja effektiviteten och säkerställa en hygienisk miljö. Målet är att verksamma inom restaurangbranschen ska kunna optimal upplevelse för både gäster och medarbetare.

Utöver råd om hur restauranger kan ge personalen rätt verktyg inkluderar guiden konkreta tips på hur restaurangägare, chefer och kockar kan förbättra arbetsmiljön, minska sina kostnader och öka effektiviteten i hela restaurangen – från den synliga främre delen till köket och toalettutrymmen.

Kostnadsfri nedladdning
Tork WorkflowTM för restauranger finns tillgänglig för nedladdning och innehåller tips baserade på mer än 50 års expertis inom hållbar hygienhantering.

• Dagens restauranger är mer pressade än någonsin att leverera en felfri och stimulerande upplevelse. Allt för ofta förbises viktiga aspekter av arbetsflödet och vi erbjuder expertis som möjliggör för våra kunder att fokusera på det som de gör allra bäst, säger Bjarke Bergqvist, Marknadschef Horeca Segment, Essity Professional Hygiene.


Tre tips för att förbättra arbetsflödet

1. Spara tid att genom ett kontrollerat dispensersystem med större påfyllningsmängd, för att minska antalet påfyllningar.

2. Använd produkter som är smidiga och behändiga med flera rengöringsfunktioner – för att spara tid och minska kostnader.

3. Använd dispensersystem med hög kapacitet med komprimerade buntar för att spara förvaringsutrymme.

Läs mer här

Ladda ner guiden här

För ytterligare information, kontakta:
Rebecca Wendel, Brand Activation Manager
Rebecca.wendel@essity.com

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-24
Nyckeln till precision inom träbearbetning Fördelar med kvalitativa magnetfältsmätareIntervju med Agne SvenbergEtt årtionde av inno­vativa propanlösningarBOLIST inleder samarbete
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten