SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Truckutbildningar i Västerås hos Truckbröderna

Förbered dig för en säker karriär som truckförare
Vill du bli en professionell truckförare och öppna dörrarna till en spännande karriär inom logistik? Hos Truckbröderna i Västerås erbjuder vi gedigna truckutbildningar som är skräddarsydda för att ge dig den kunskap och praktiska färdighet som behövs för en säker och effektiv körning av en truck. Våra utbildningar är designade för att möta arbetsmarknadens krav och behov.

Utbildningsstruktur


Vår truckutbildning är uppdelad i två huvuddelar: teori och praktik. Efter avslutad praktik får du möjligheten att genomföra det teoretiska provet, som skickas till dig via email tillsammans med allt nödvändigt kursmaterial. Vid eventuellt icke godkänt teoriprov får du en andra chans utan extra kostnad.

Hands-on Erfarenhet


Den praktiska delen av utbildningen genomförs i våra moderna och välutrustade lokaler. Under en intensiv dags träning lär du dig att manövrera och hantera trucken på ett säkert sätt. Skulle du inte klara av det praktiska momentet vid första försöket, erbjuder vi dig extra möjligheter för att säkerställa din framgång - utan att det kostar dig extra.

Körgaranti - Vi Sätter Din Framgång i Första Rummet


Vi är engagerade i din framgång som truckförare. Därför erbjuder vi en unik körgaranti. Oavsett om du känner behov av extra övning eller en uppfräschning, är du alltid välkommen tillbaka till oss utan extra kostnad. Vi strävar efter att våra elever inte bara ska bli godkända truckförare, utan också säkra och kompetenta sådana.

Praktiska Detaljer


Under den praktiska utbildningsdagen måste du använda skyddsskor. Om du inte har egna, finns möjligheten att låna ett par hos oss. Arbetshandskar rekommenderas också. Klä dig i slitstarka kläder för att vara väl förberedd för kursen.

Kursinformation och Villkor


För att ge alla elever likvärdiga möjligheter och göra schemaläggning effektiv, måste eventuell avbokning meddelas minst 5 dagar före kursstart. Betalning sker på plats efter den praktiska delen. Vid utebliven närvaro på bokat kurstillfälle debiteras hela kursavgiften.

Jobbmöjligheter i Västerås


Som utbildad truckförare öppnar vår kurs dörren till spännande jobbmöjligheter i Västerås. Stadens strategiska logistiska läge resulterar i en ökad efterfrågan på kompetenta truckförare. Med ditt truckkort från oss blir du en attraktiv kandidat på arbetsmarknaden.

Din Väg till Framgång


Välj Truckbröderna i Västerås för din truckutbildning. Vi erbjuder högkvalitativa utbildningar som täcker de mest efterfrågade truckkategorierna inom lager och logistik. Med fokus på säkerhet och professionalism är vårt mål att du blir en trygg och kompetent truckförare som gör oss stolta på arbetsplatsen.

Kontaktinformation

Truckbröderna

Postadress
Stortorget 6
70211 Örebro
Region
Örebro
Örebro län
Sverige
Organisationsnummer:
559205-0354
Grundat: 2019
Anställda: 2
Välkommen till Truckbröderna AB

Truckbröderna erbjuder tidseffektiva, kvalitativa, prisvärda och seriösa truckutbildningar. Vi har en gedigen erfarenhet från branschen och genomför både företagsanpassad och privat truckutbildning i hela landet.

Övriga Utbildningar
Truckbröderna kan nu erbjuda Truckkort C & D, kran, travers, lift och fallskyddsutbildningar. Våra utbildningar anpassas efter era behov, kontakta oss för information om pris och tillgänglighet.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Robert Batan
076-079 33 07

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-24
Nyckeln till precision inom träbearbetning Fördelar med kvalitativa magnetfältsmätareIntervju med Agne SvenbergEtt årtionde av inno­vativa propanlösningarBOLIST inleder samarbete
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten