SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Trumlingsmaskiner

Precision och Effektivitet för Polering och Finbearbetning
Erlandsson & Hjorth är stolta över att vara generalagenter för Pers trumlingsmaskiner i Sverige. Vår expertis inom trumlingsteknik och vårt breda utbud av trumlingsmedel och maskiner gör oss till din föredragna partner när det gäller att uppnå högkvalitativ polering och finbearbetning.Vad är en Trumlingsmaskin?Trumlingsmaskiner är avancerade verktyg som används för att polera, rengöra och finbearbeta ett brett spektrum av komponenter. Dessa maskiner består av en trumma eller behållare som roterar och innehåller arbetsstycken, trumlingsmedel och ofta vatten eller smörjmedel. Genom att rotera och skaka innehållet utför trumlingsmaskiner en skonsam men effektiv bearbetning av ytor och komponenter.

Fördelar med Trumlingsmaskiner1. Jämn och Konsekvent Bearbetning: Trumlingsmaskiner kan ge jämn och konsekvent bearbetning av arbetsstycken, vilket resulterar i högkvalitativa och enhetliga ytor.

2. Effektiv Rengöring: Trumlingsmaskiner kan användas för att effektivt rengöra arbetsstycken från smuts, oxider och andra föroreningar.

3. Polering och Glans: Genom att använda rätt trumlingsmedel kan trumlingsmaskiner ge en högglansig finish till arbetsstycken, vilket är idealiskt för smyckestillverkning och andra applikationer där estetik är viktigt.

4. Förbättrad Hållbarhet: Trumling kan förbättra ythållbarheten och minska risken för korrosion genom att ta bort ojämnheter och skapa en jämn yta.

5. Anpassningsbarhet: Trumlingsmaskiner kan användas med olika typer av trumlingsmedel och anpassas för olika bearbetningsbehov, inklusive avgradning, rundning av kanter och mer.

Vårt Utbud av Trumlingsmaskiner och MedelVi är stolta över att erbjuda Pers trumlingsmaskiner som en del av vårt sortiment. Pers trumlingsmaskiner är kända för sin höga kvalitet och pålitlighet. Vårt utbud av trumlingsmedel är noga utvalt för att matcha olika bearbetningskrav och material.

Ditt Val för TrumlingslösningarOavsett om du är involverad inom smyckestillverkning, metallbearbetning eller andra industrier, är vi din partner för att uppnå högkvalitativ polering och finbearbetning. Kontakta oss idag för att utforska vårt utbud av trumlingsmaskiner och medel och upptäck hur vi kan förbättra dina bearbetningsprocesser och resultat.
Kontaktinformation

Maskin AB Erlandsson & Hjorth

Postadress
Box 211
28122 Hässleholm
Besöksadress
Smides­vägen 4
28122 Hässleholm
Region
Hässleholm
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
556117-6701
Grundat: 1968
Anställda: 8
Välkommen till Erlandsson & Hjorth.

Erlandsson & Hjorth grundades 1968 och idag har vi 8 anställa, som alla har många års erfarenhet av branschen.

I våra moderna lokaler kan ni välja mellan 400 nya och begagnade maskiner.
Till alla maskiner följer en funktionsgarani och vi gör alltid vårt bästa för att tillgodose era individuella önskemål.

Besök gärna vår hemsida för mer info


English version:

Welcome to Erlandsson & Hjorth !

Erlandsson & Hjorth was founded in 1968. Today we got 8 employees, and they all got many years of experience in their line of work.

In our modern warehouse you can choose between 400 new and used machines.
All machines comes with a function guarantee and we always do our best to serve your individual demands.

Please visit our website for further info.

Agenturer

ARNTZ, Tyskland (Generalagent)
ARNTZ är en Tysk sågbandstillverkare som har tillverkat skärande verktyg i över 200 år! Tillverkningen i Tyska Remscheid spänner över både Bi-metallband och hårdmetallband! Dom tillverkar också falsettslipade Taifun sågband som ger ett överlägset kapsnitt i fråga om ytnoggrannhet och snabbhet.
DANOBAT, Spanien (Generalagent)
DANOBAT är en mångårig och erfaren tillverkare av bandsågar, både horisontella och verikala. En enkel och gedigen konstruktion plus ett mycket sofistikerat och användarvänligt styrsystem gör att många väljer DANOBAT.
FMB, Italien (Generalagent)
Vi är generalagenter för FMB sedan 1988. FMB har ett brett pogramm med manuella, halv & helatomatiska bandsågar i olika storlekar för både gering och raksnitt.
MEBA, Tyskland (Generalagent)
Bandsågstillverkare med Tysk kvallitet. Tillverkar geringsbandsågar med svängande bygel och bandsågar för rakkapning av tvåpelartyp. Samtliga modeller med frekvensstyrd kulskruvs nedmatning.
VIPER, Taiwan (Generalagent)
ALEX-TECH heter tillverkaren av VIPER CNC-svarvar som finns i olika storlekar med subbspindel, Drivna verktyg & Y-axel mm.

Kontakter

Lasse Cehlin
VD
0451-840 20
0709-370037
Robin Cehlin
Säljare
0451-840 20
0709115669

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-09-25
Ett enklare sätt att böja plåtPrecision i varje skär och böjTruckutbildning för företagSolcellsmontörerna väljer infästning av högsta kvalitetDags för höstens roligaste skolutmaning
2023-09-22
Optimera ytjämnheten Volvos nya slaggskopa är redo för heta uppgifterTotalleverantör inom last och truck i GöteborgAutomatisering och fjärrstyrning?Luft är en framtidsbransch
2023-09-21
Tre år sedan lanseringen av Maeda MC285CB-3Trådbondning Ny maskin i Sveriges största tillväxtregion60 år av Busch vacuum solutionsSällsynt Massey Ferguson-traktor
2023-09-20
Rodin & Co AS tillkännager strategiskt förvärv Plåt & Ventföretagens vd lämnar sin rollInvesterar för framtiden i laserskärning Öka produktiviteten och drifttiden Skogsbruk - Kraftfullt & robust
2023-09-19
En innovativ lösning för fasadtvätt Utökar erbjudandet inom vätskeanalysStålåret 2023Att jobba med aluminium är att jobba med lösningarHans Sohlström ny VD och koncernchef för Stora Enso