SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Trumlingsmaskiner

Precision och Effektivitet för Polering och Finbearbetning
Erlandsson & Hjorth är stolta över att vara generalagenter för Pers trumlingsmaskiner i Sverige. Vår expertis inom trumlingsteknik och vårt breda utbud av trumlingsmedel och maskiner gör oss till din föredragna partner när det gäller att uppnå högkvalitativ polering och finbearbetning.Vad är en Trumlingsmaskin?Trumlingsmaskiner är avancerade verktyg som används för att polera, rengöra och finbearbeta ett brett spektrum av komponenter. Dessa maskiner består av en trumma eller behållare som roterar och innehåller arbetsstycken, trumlingsmedel och ofta vatten eller smörjmedel. Genom att rotera och skaka innehållet utför trumlingsmaskiner en skonsam men effektiv bearbetning av ytor och komponenter.

Fördelar med Trumlingsmaskiner1. Jämn och Konsekvent Bearbetning: Trumlingsmaskiner kan ge jämn och konsekvent bearbetning av arbetsstycken, vilket resulterar i högkvalitativa och enhetliga ytor.

2. Effektiv Rengöring: Trumlingsmaskiner kan användas för att effektivt rengöra arbetsstycken från smuts, oxider och andra föroreningar.

3. Polering och Glans: Genom att använda rätt trumlingsmedel kan trumlingsmaskiner ge en högglansig finish till arbetsstycken, vilket är idealiskt för smyckestillverkning och andra applikationer där estetik är viktigt.

4. Förbättrad Hållbarhet: Trumling kan förbättra ythållbarheten och minska risken för korrosion genom att ta bort ojämnheter och skapa en jämn yta.

5. Anpassningsbarhet: Trumlingsmaskiner kan användas med olika typer av trumlingsmedel och anpassas för olika bearbetningsbehov, inklusive avgradning, rundning av kanter och mer.

Vårt Utbud av Trumlingsmaskiner och MedelVi är stolta över att erbjuda Pers trumlingsmaskiner som en del av vårt sortiment. Pers trumlingsmaskiner är kända för sin höga kvalitet och pålitlighet. Vårt utbud av trumlingsmedel är noga utvalt för att matcha olika bearbetningskrav och material.

Ditt Val för TrumlingslösningarOavsett om du är involverad inom smyckestillverkning, metallbearbetning eller andra industrier, är vi din partner för att uppnå högkvalitativ polering och finbearbetning. Kontakta oss idag för att utforska vårt utbud av trumlingsmaskiner och medel och upptäck hur vi kan förbättra dina bearbetningsprocesser och resultat.
Kontaktinformation

Maskin AB Erlandsson & Hjorth

Postadress
Box 211
28122 Hässleholm
Besöksadress
Smides­vägen 4
28133 Hässleholm
Region
Hässleholm
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
556117-6701
Grundat: 1968
Anställda: 8
Välkommen till Erlandsson & Hjorth.

Erlandsson & Hjorth grundades 1968 och idag har vi 8 anställa, som alla har många års erfarenhet av branschen.

I våra moderna lokaler kan ni välja mellan 400 nya och begagnade maskiner.
Till alla maskiner följer en funktionsgarani och vi gör alltid vårt bästa för att tillgodose era individuella önskemål.

Besök gärna vår hemsida för mer info

Agenturer

ARNTZ, Tyskland (Generalagent)
ARNTZ är en Tysk sågbandstillverkare som har tillverkat skärande verktyg i över 200 år! Tillverkningen i Tyska Remscheid spänner över både Bi-metallband och hårdmetallband! Dom tillverkar också falsettslipade Taifun sågband som ger ett överlägset kapsnitt i fråga om ytnoggrannhet och snabbhet.
DANOBAT, Spanien (Generalagent)
DANOBAT är en mångårig och erfaren tillverkare av bandsågar, både horisontella och verikala. En enkel och gedigen konstruktion plus ett mycket sofistikerat och användarvänligt styrsystem gör att många väljer DANOBAT.
ERMAKSAN, Turkiet (Generalagent)
ERMAKSAN är en ledande industriorganisation som formar sektorn för plåtbearbetningsmaskiner med sin starka forskning & utveckling. ERMAKSAN producerar högkvalitativa maskiner med högteknologi med mer än sina 800 kvalificerade personal i sina moderna produktionsanläggningar som sträcker sig till en yta på 96 000 m2.
FMB, Italien (Generalagent)
Vi är generalagenter för FMB sedan 1988. FMB har ett brett pogramm med manuella, halv & helatomatiska bandsågar i olika storlekar för både gering och raksnitt.
MEBA, Tyskland (Generalagent)
Bandsågstillverkare med Tysk kvallitet. Tillverkar geringsbandsågar med svängande bygel och bandsågar för rakkapning av tvåpelartyp. Samtliga modeller med frekvensstyrd kulskruvs nedmatning.
PERS GROUP, Danmark (Generalagent)
PERS GROUP grundades för mer än 50 år sedan av Georg Pers. Pers Group tillverkar trumlingsmaskiner och tvättmaskiner. Deras sortiment innehåller idag även kemikalier och trumlingsmedel
SUN MASTER, Taiwan (Generalagent)
Shun Chuan grundades 1994 Shun Chuan grundades 1994 och har gradvis förvandlats från en leverantör av OEM-svarvprodukter till en tillverkare med sitt eget varumärke långsamt. Sedan etableringen av varumärket SUNMASTER har Shun Chuan engagerat sig i att marknadsföra sitt eget varumärke över hela världen. Vi säljer och lagerför alla Sun Masters svarvar. Både CNC och konventionella
VIPER, Taiwan (Generalagent)
ALEX-TECH heter tillverkaren av VIPER CNC-svarvar som finns i olika storlekar med subbspindel, Drivna verktyg & Y-axel mm.

Kontakter

Lasse Cehlin
VD
0451-840 20
0709-370037
Robin Cehlin
Säljare
0451-840 20
0709115669

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-06-05
Ciscos plattform för molnsäkerhet tar nya klivIFS lanserar nya industriella AI-funktionerAxkid svarar på dyster europeisk krockstatistikNeo4j tillkännager sam­arbete med SnowflakeRansomware fortsätter orsaka oreda
2024-06-04
ISCAR utökar ett redan stort sortiment Rikstäckande service för centralsmörjning3D print växer kraftigtAmmann slutför förvärvet Framgångsrikt Konvent och 60-årsfirande
2024-06-03
Smidig materialhantering med ledstaplareSkärning när material är värmekänsliga ISCAR QUICK-X-FLUTEÄventyret börjar med Lesjöfors gasfjädrarOLSONS breddar programmet
2024-05-31
3D-printing för flexibel och innovativ tillverkning Karlslunds Marina på Dalarö väljer BioDisc® BN Framtidens svetsmetod Välj rätt kompressor för verkstaden Framstående teknik för effektiv kabelinstallation
2024-05-30
Ravema distribuerar ScandiTools Lännen deltar på Svenska Maskinmässan 2024 Nytillverkning av 77 år gammal reservdelDen optimala restaurangbelysningenVi hjälper företag