SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Tuffa miljöer kräver tuffa datorer

Datorer inom industrin
Panel PC, en kombination av en kraftfull dator och en högkvalitativ skärm i en robust enhet, är en mångsidig lösning för krävande arbetsmiljöer. Dessa enheter har revolutionerat flera industrier, inklusive logistik, lagerhantering och industriell automation.

Panel PC- den tuffa datorn



Tactiles Panel PC utmärker sig med sin robusta konstruktion, vilket ger tålighet mot damm, fukt, stötar och vibrationer. Denna hållbarhet ökar enheternas livslängd och minskar reparationskostnader, vilket är särskilt viktigt i krävande arbetsmiljöer. Med alla funktioner inom ett enda chassi eliminerar Panel PC behovet av komplexa kablar och anslutningar. Detta resulterar i en mer organiserad arbetsmiljö, vilket ökar produktiviteten och underlättar användningen i olika branscher, inklusive industriell automation, logistik och lagerhantering.

Panel Pc:ns användning inom industrin



Panel PC:ar är mångsidiga enheter som kan anpassas efter specifika krav, t.ex inom livsmedel och kemisk industri brukar man vilja ha sin Panel:PC rostfri. Dem kan fungera som användargränssnitt för att övervaka och styra processer. Inom många industrier är de oumbärliga för att öka produktivitet och effektivitet genom att automatisera och övervaka produktionslinjer och processer. Deras förmåga att integrera en mängd funktioner i en enhet gör dem idealiska för att samla in realtidsdata och möjliggöra bättre beslutsfattande. Panel PC fungerar som hjärtat i många industriella applikationer och hjälper företag att uppnå ökad automatisering och övervakning av kritiska processer.

Inom transport- och logistiksektorn används enheter som fordonsdatorer eller truckdatorer för att optimera lager- och godshantering. Dessa specialiserade enheter erbjuder realtidsövervakning och logistikoptimering, vilket resulterar i ökad säkerhet och effektivitet i hanteringen av varor och gods. Truckdatorer är utrustade med robusta skärmar, stöttåliga chassin och specialiserad mjukvara, vilket ger förare och operatörer en intuitiv plattform för att övervaka, planera och optimera flödet av gods. Denna teknologi spelar en avgörande roll i att förbättra logistik- och lagerhanteringsprocesser och uppfylla de höga kraven inom transportsektorn.

Panel PC har blivit en central komponent inom industriell automation och datateknik. Deras användning resulterar i ökad produktivitet, säkerhet och flexibilitet inom olika branscher. Genom att erbjuda pålitlig och kraftfull datorkapacitet på platser där den behövs som mest, har Panel PC blivit en oumbärlig del av den moderna arbetsplatsen.
Kontaktinformation
Postadress
Tryffelslingan 8
18157 Lidingö
Region
Lidingö
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556664-6344
Grundat: 2004
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Tactile Rugged Computers AB!

Tactile. Datorer som tål hårda tag.

De flesta datorer ”tål” kontor. Våra tål värme, kyla, stötar, vibrationer, fall mot hårda underlag och annat elände, som vanliga datorer inte kommer i närheten av. Om ditt företag arbetar inom transport, lager, hamn, återvinning, skog, bygg, livsmedel eller annan industri, har ni mycket att tjäna på Tactiles lösningar.

Tactile står för svensk kvalitet med egen tillverkning och kvalitetssäkring i Sverige. Ni kan göra besparingar på tusentals, för att inte säga tiotusentals kronor, jämfört med andra produkter på marknaden.

Tactile började tillverka egna truckdatorer för mer än femton år sedan. I dag utvecklar vi kompletta IT-lösningar i nära samarbete med våra kunder. Ju tuffare krav du ställer på förenkling och effektivisering desto mer har vi att erbjuda dig.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Niclas Hallstedt
08-500 014 50
Mats Greenhow
08-500 014 50
Mahdi Khoraman
+46 8 5000 14 50

Filmer

Tactiles VMR12A at Unibrew

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-25
Ökad personlig hygien Svenska företag ökade försäljningen
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga