SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Tuffa miljöer kräver tuffa märkningar

Utforska hur märkprodukter underlättar arbetet
I industrier ställs det oftast högre krav på det som installeras och märkprodukter är inte ett undantag! I många fall är rostfritt syrafast stål att rekommendera. Dess användarvänliga design och exceptionella prestanda gör den till ett oumbärligt verktyg för ingenjörer, underhållspersonal och säkerhetsexperter som strävar efter att säkerställa maximal driftsäkerhet och effektivitet.

Fördelar med att använda rostfritt syrafast Stål SS2348 (AISI316)


Att använda rostfri kabelmärkning erbjuder flera betydande fördelar, särskilt i miljöer där korrosion och andra väderförhållanden kan vara utmanande.

Fleximark AB använder sig av högkvalitativt stål som är känt för sin höga hållbarhet och motståndskraft mot korrosion. Kabelmärken tillverkade av syrafast rostfritt stål är därför mycket slitstarka och har en lång livslängd även under extrema förhållanden. Materialet är särskilt lämpligt för utomhus- och industriella miljöer där exponering för fukt, kemikalier och andra korrosiva ämnen är vanligt förekommande. Kabelmärkningar av rostfritt stål rostar inte och behåller sin estetik och funktionalitet över tiden.

Rostfri kabelmärkning kan hantera ett brett spektrum av temperaturer, vilket gör den lämplig för både extrema kalla och heta förhållanden. Detta gör den användbar i olika branscher, inklusive kemi, energi, tillverkning och transport.

Eftersom rostfritt stål är ett robust och pålitligt material, bidrar kabelmärkningar tillverkade av det till säkerheten på arbetsplatsen genom att säkerställa tydlig identifiering av kablar och elektriska komponenter. Detta minskar risken för olyckor och felaktigheter vid underhålls- och reparationsarbeten.

Sammanfattningsvis ger användningen av rostfri kabelmärkning en kombination av hållbarhet, korrosionsbeständighet, temperaturtålighet och säkerhet. Dessa fördelar gör den till ett populärt val för industriella tillämpningar där pålitlig och långvarig märkning är avgörande.

Bästa lösningar för olika applikationer


Syrafast rostfri märkning finns i olika utföranden för olika typer av applikationer. Till storskaliga projekt används oftast färdiga skyltar eller kabelmärken som beställs och levereras monteringsklara direkt från tillverkaren. Detta är särskilt vanligt vid järnvägsbyggnation eller nybyggnad av industrilokaler.

Som komplement finns även system med teckenhållare i olika längder och färdigstansade tecken som installatören använder för att själv bygga sin märkning på plats. Dessa https://fleximarkshop.se/produkt/markbox-syrafast-stal-tang/?_gl=1*oob704*_up*MQ..&gclid=EAIaIQobChMI5vqsy_2s-AIVKIxoCR1E_gfqEAAYAiAAEgLDUvD_BwE|märkboxar| med material passar särskilt bra i servicebilarna när man snabbt behöver åtgärda någonting eller komplettera märkningen på en installation.

Träffa en av marknadens ledande leverantörer av rostfri syrafast märkning!


Den 24-25 april går Euro Expo Östersund av stapeln! Fleximark kommer tillsammans med LAPP Miltronic finnas på plats för att visa upp lösningar för tuffare miljöer. Besök mässan och ta del av Fleximarks utbud av rostfri syrafast märkning, tillbehör och mycket mer!
Kontaktinformation
Postadress
Kungshags­vägen 9
61135 Nyköping
Region
Nyköping
Södermanlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556113-5848
Grundat: 1978
Anställda: 15
Fleximark AB är ett svenskt företag som startades 1978. Fleximark ska utveckla, tillverka, marknadsföra och sälja märksystem för att tillgodose marknadens behov av kabel-, part- och komponentmärkning. Fleximark levererar även programvara och hårdvara till kunder för egen utskrift av märkning.

Fleximark AB ska sträva efter att utmärka sig som en av de bästa aktörerna på marknaden. Detta innebär att kunderna ska uppfatta bolaget som den plats där man erhåller kvalitativa produkter, erkänt god service och framför allt en bred kompetens inom vårt område märksystem.

Genom nära samarbete med kunder och slutanvändare har vi kunskap om användningsområden och materialegenskaper. FLEXIMARK® Märksysterm är därmed anpassade att klara de tuffaste krav och påfrestningar i såväl skyddade innemiljöer som tuffa utemiljöer.

Fleximark AB tillhör den tyska koncernen LAPP, som är en av världens ledande leverantörer av högkvalitativ kabel och kabeltillbehör. Fleximark AB är koncernens produktionsbolag för FLEXIMARK® Märksystem och förser marknaden med märksystem.

FLEXIMARK® Märksystem levereras till kunder i hela världen genom Fleximark AB, LAPP och återförsäljare. Fleximarks huvudkontor, produktionsanläggning, lager och logistikcenter ligger i Nyköping.

Filer

ISO 14001ISO 9001ISO 50001

Certifieringar

ISO 14001:2015 – ISO 50001 – ISO 9001:2015

Kontakter

Linnea Glasberg
Marknad
0155-777 98
Linnea Ringman
Teamleader sälj & marknad
0155-777 97

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-24
Nyckeln till precision inom träbearbetning Fördelar med kvalitativa magnetfältsmätareIntervju med Agne SvenbergEtt årtionde av inno­vativa propanlösningarBOLIST inleder samarbete
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten