SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Upp till 50 procents rabatt

i Netatmos webbshop t.o.m. 27 november
I samband med Black Week erbjuder Netatmo nya erbjudanden i sin webbshop mellan 17 och 27 november.

Under Black Week erbjuder Netatmo upp till 50 procents rabatt i sin webbshop. Rabatter på minst 20 procent kommer att gälla för ett brett utbud av smarta produkter, inklusive:

• Smart Väderstation, som analyserar inomhus- och utomhusmiljön i realtid, varnar användaren om luftkvaliteten försämras och ger användaren möjlighet att övervaka förändringar i miljön genom datahistoriken (-32%).
• Tillbehören till Smart Väderstation: Smart Vindmätare, som mäter vindhastighet och vindriktning (-31%), Smart Regnmätare som mäter nederbörd (-31%) och Smart extra inomhusmodul, som övervakar ett extra rum i ett hem med den smarta väderstationen (-31%)
• Smart termostater, designad av Philippe Starck, som sparar energi för användaren utan att göra avkall på komforten (-40%).
• De smarta extra radiatorventilerna, som kompletterar den smarta termostaten och används för att reglera temperaturen i varje rum (-33%).
• Den smarta modulerande termostaten, som fungerar med Open Therm-pannor (-30%).
• Smart inomhuskamera med ansiktsigenkänning, som skickar realtidsvarningar till användarens smartphone i händelse av inbrott i hemmet (-40%).
• Tillbehör till Smart inomhuskamera: Smarta dörr- och fönstersensorer för att varna användaren innan ett inbrott sker (-30%) och Smart inomhus siren för att avskräcka inkräktare (-30%).
• Smart utomhuskamera, som skickar realtidsvarningar till användarens smartphone om en inkräktare tar sig in på deras tomt. Kameran kan se skillnad på människor, fordon och djur (-38%).
• Smart Brandvarnare, som utlöser ett 85 dB-larm i händelse av brand och omedelbart skickar ett meddelande till användarens smartphone. Den har ett batteri som räcker i 10 år, vilket är samma livslängd som larmet (-30%).
• Smart kolmonoxidlarm som i realtid mäter nivåerna av kolmonoxid. Denna osynliga, luktfria och potentiellt dödliga gas kan avges av alla bränsleförbrännande apparater (värmepanna, öppen spis, gasspis etc.) (-30%)
• Smart inomhusluftkvalitetsmätare som hjälper till att skapa en hälsosammare miljö genom att mäta luftkvalitet, luftfuktighet, temperatur och buller (-50%).

För första gången gäller också en rabatt på flera Netatmo-produktpaket och med vissa Netatmo-produkter, som kan hittas på webbplatsen.

Netatmos Black Week-erbjudande är tillgängligt från fredag 17 november till måndag 27 november 2023 på shop.netatmo.com.

*Erbjudandet gäller till och med 27/11/2023 kl. 24:00 via Netatmo-applikationer och på artiklar märkta "-40%", "-50%", "Black Week" på netatmo.com. Så långt lagret räcker. Maximalt 3 identiska varor per kund. Kan inte kombineras med andra aktuella återbetalningserbjudanden. Gäller endast för privatpersoner, ej för återförsäljning.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-02-26
Klarar snöröjning i tuffa förhållandenSkärande verktyg för precision och effektivitetSäkerhetsoro bland svenska konsumenter Eaton lanserar DC snabb­laddare för elfordonBröderna Sjögrens Trafik firar 100 år som företag
2024-02-23
Forma framtiden med plåtbockning i 3DLuftfilterlösningar och aggregat för extrema miljöerUtforska vattenskärares mångsidighet och precisionISOBUS: En revolution för jordbruksmaskinerengcon lanserar ny storlek på markvibrator
2024-02-22
Förbättra din arbetsmiljöKvalitetssäkrade begagnade maskiner Tydlighet vid installations­märkningCarita Nero blir ny vd på KlaravikÖka effektiviteten i din tillverkningsprocess
2024-02-21
Det är viktigt att förstå termografins användbarhetFörsäkra dig om att hörseln inte tar skada vid arbetetUpptäck våra senaste produkterEn ny hydraul­cylinder eller renovera de befintliga? Mångsidiga verktyg för formning och bockning
2024-02-20
Effektiva lösningar för industriell luftkomprimeringEn väsentlig kugg i energi­försörjningens maskineriINTELLilight - Testa dig fram för bästa ljuset för stundenStranda AB har investerat i en ny bandsågautomatRätt lyftverktyg är kritiskt för effektiva lyftningar