SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Välj rätt grävlastare och höj er verksamhets effektivitet

Vad är en Lännen grävlastare?
En grävlastare är en tungt lastad maskin som kan utföra olika typer av arbeten som kräver hög lastkapacitet. Den kombinerar funktionerna hos en grävmaskin och en lastmaskin i en och samma maskin. En Lännen grävlastare kan på ett enklare sätt utföra arbeten i en utmanande miljö med svår terräng med hjälp av deras stora och stabila hjul. Vilket gör den unik och anpassningsbar oavsett situation och lastkapacitet. Lännen grävlastare finns i tre olika modeller som är de mest flexibla, mångsidiga och robusta på marknaden.

Vi på LMCE Group tror på långsiktiga och hållbara investeringar när det kommer till maskiner. Lännen grävlastare skapades i syfte att eliminera de kostnader som uppstår när behovet av specialmaskiner uppstår. Vi har inkluderat allt i en och samma maskin som tillgodoser flera olika användningsbehov.

Hur kan en Lännen grävlastare bidra till ett mer effektivt arbete?


Vi på LMCE Group erbjuder tre olika modeller av Lännen grävlastare. Varje modell innehar specifika kapaciteter för att kunna tillgodose olika typer av arbetsuppgifter. Gemensamt för alla modeller är att de är de mest flexibla, effektiva & mångsidiga på marknaden. Istället för att använda sig av två olika maskiner, kan ni nu får allt i ett genom att välja en grävlastare från Lännen. Den hydrauliska kraft som vår grävlastare erbjuder grundar sig i vår lyhördhet för återkommande kunders behov när det kommer till att effektivisera deras arbete. Hytten är utformad för optimal synlighet på det arbete som ska utföras, enkel användarvänlighet i form av styrning av maskinen samt en lättanvänd och stor pekskärm där det går att följa maskinens prestation i real tid.

Vilka är de tre olika modellerna från Lännen och när används dem?


LMCE Group erbjuder i dagsläget tre olika modeller av grävlastare. Alla är utformade för att uppfylla de tuffa nordiska förhållandena. De vanligaste användningsområdena för en grävlastare för Lännen är inom skapande och ombyggnation av infrastruktur, bygg och stadsunderhåll.
För att hitta den rätta modellen av Lännen grävlastare för era behov.

Lännen 8600M För infrastruktur och offentliga arbeten


Lännen 8600M kombinerar smidighet, snabbhet och precision. Den är idealisk för att hantera olika typer av arbeten i stadsmiljöer, infrastrukturprojekt och offentliga arbeten.

Lännen 8700M För hög lyftkapacitet


Lännen 8700M underlättar arbeten som kräver hög lastkapacitet. Det är en kraftfullare variant i jämförelse med basmodellen och kan under drift byta ut växellådan vid behov. Den lämpar sig bäst inom bygg- och anläggningsarbeten.

Lännen 8800M För utmärkt rörlighet i tuffa förhållanden


Lännen 8800M är oslagbar i sin klass. Den är den mest effektivaste och mångsidig av alla modeller och klarar av tunga lyft i utmanande terräng. Läs mer om hur Lännen 8800M kan underlätta för just era behov.

Krav på säkerhet av grävlastare


Svenska institutet av standarder belyser hur viktigt det är att att funktion och säkerhet på en grävlastare säkerställs. Självklart har vi på LMCE Group sett till att alla modeller av Lännen uppfyller just dessa krav. För att garantera att våra maskiner bidrar till en säker arbetsmiljö.

Vart kan jag enkelt köpa en Lännen grävlastare?


För mer information och offertförfrågan är ni varmt välkomna att höra av er till oss. Vi berättar gärna mer kring vilken modell av Lännen som passar just era arbetsförhållanden.
Kontaktinformation

Lännen MCE AB

Postadress
Bangårds­gatan 11
55303 Jönköping
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
556437-9237
Grundat: 1991
Anställda: 28
Välkommen Lännen MCE AB

BYGG EN BÄTTRE VÄRLD MED FÄRRE MASKINER
Vi tror att vi med smarta och mobila multifunktionslösningar kan uppnå en renare, säkrare och bättre fungerande miljö med färre maskiner och kostnader. Detta är det som driver oss. Vi tror på att göra mer med mindre. Vi utvecklar och levererar lösningar som hjälper dig att öka din produktivitet och ansvar för miljön med en kompromisslös nivå av mångsidighet och rörlighet.

LMCE Group (Lännen Mobile Construction Equipment Group) är en internationell leverantör av smarta och mobila lösningar. LMCE utvecklar och producerar maskiner och applikationer med hög användbarhet som bidrar till en mer ekonomisk hållbarhet och långsiktighet.

LMCE tillhandahåller lösningar som hjälper kunder och entreprenörer att öka sin produktivitet tack vare våra produkter. Detta genom minskad miljöpåverkan utan att kompromissa med användandet på grund av mobilitet och produktivitet.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Jessica Bolander
079-142 84 09
Joakim Berglund
070-543 74 00

Filmer

Lännen is a heavy-duty, multifunction backhoe loader with all-terrain mobility

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Smarta produkter och tipsMercedes-Benz Lastbilar laddar med 1 000 kilowattPlan för hamnens systemvisningsprojekt!Speedheater lanserar FlexiarmenSolör Bioenergi deltar i EU-projekt
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när