SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Världens största entreprenörsnätverk kommer till Sverige

Spelar en viktig roll för flera tusen företag
Entrepreneurs Organization (EO) är ett internationellt nätverk för entreprenörer och är verksamt i 63 länder. Nätverket grundades för över 25 år sedan och har idag 16500 medlemmar. Entrepreneurs Organization hjälper företagare och entreprenörer att växa genom sitt icke-hierarkiska nätverk, upplevelser och praktiska erfarenheter.

Nästa kapitel öppnas nu upp i Sverige meddelar organisationen. Den trettionde juni hölls ett test-evenemang i Stockholm där det gavs mer information till alla kvalificerade medlemmar om nästa “Chapter Event” som kommer att äga rum här.

Fördelarna med ett medlemskap i Entrepreneurs Organization är:

• Som entreprenör kan det kännas ensamt att driva ett företag utan hjälp eller vägledning. Med EO får du tusentals andra drivna människor bakom ryggen, som hjälper och svarar på dina frågor. De flesta har varit i samma situation någon gång i sin karriär.
• Genom vårt forum finns det alltid någon till hands. Självklart sker allt konfidentiellt och i en miljö som känns trygg.
• Globala evenemang - Då och då hålls lite större globala event, som många upplever är banbrytande och en höjdpunkt i livet. Oftast hålls dessa event på exotiska och spännande platser.
• Chapter Events - Dessa evenemang hålls lokalt där du får chansen att lyssna på framgångsrika talare och nätverka med likasinnade.
• EOs mentorsprogram - Här hjälper och utvecklar vi dig, dina idéer och ditt företag, steg för steg. Vi erbjuder även andra typer av utbildningar för att få dig att växa både på det personliga planet och professionellt.

Entrepreneurs Organization spelar en viktig roll för flera tusen företag, ledande entreprenörer och industrier. Att vara med i en så pass stark organisation kan ge dig ovärderlig kunskap och insikter i hur du ska skala upp ditt bolag, ge dig styrka att fortsätta när det går tufft, stötta vid svåra och kniviga problem samt utveckling av ditt ledarskap. Att EO nu kommer till Sverige är en stor händelse. Det är ett utmärkt tillfälle för entreprenörer här att växa och skala upp snabbt.

För mer information

Presskontakt
Maria Gergova-Bengtsson
+359 888 323 777
maria.gergova@united-partners.com

Ramona Lieser
Program Manager
EO Accelerator Zurich
+41 77 258 53 44
ramona@eoaccelerator.ch

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-18
Umeå vill möjliggöra vätgasflyg till 2035Arctic Paper i Munkedal satsar på hållbar energiSå snabbt elektrifieras Göteborg World of Volvos invigningRO-Gruppen utför fasadrenovering
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när
2024-04-16
Så här kan även du exportera till USATillverkning med hjälp av horisontal-svarvar Skydda fötterna på arbetsplatsen Exakt positionsbestämning Ett nytt användarvänligt fallskydd
2024-04-15
BE Group lanserar Salcos gröna konstruktionsstålUtökad satsning på batteriutvecklingInget mer kvicksilver i offentlig belysningCERTEX hissar världens högsta trävindkraftverkNy era av skärmaskiner
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884