Annons

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Vad företag ska tänka på vid val av företagsabonnemang

För att hitta ett av de bästa mobilabonnemangen
Det är väsentligt för ett företag att ha ett riktigt bra företagsabonnemang för att verksamheten ska fungera som vanligt. Oavsett om ni har anställd inom industri, tjänstemän eller service är det idag kutym med att erbjuda en arbetstelefon. För att hitta ett av de bästa mobilabonnemangen för företag gäller det att du jämför olika alternativ, och för att ta reda på hur man gör detta bäst har vi pratat med Abonnemang.

Hitta mobilabonnemang för företag


För att hitta mobilabonnemang till ert företag kan det vara bra att kolla på vissa faktorer. Vi har pratat med Jenny Thulin på Abonnemange.se som är en jämförelsetjänst för mobilabonnemang. Hon påpekar att de viktigaste faktorerna är datamängden, täckningen, priset, flexibiliteten och omdömena från tidigare kunder.

Vi berättar mer om detta nedan:Välj lämplig datamängd
Ta först reda på hur mycket data som ert företag förbrukar varje månad. Se sedan till att ni väljer ett mobilabonnemang med en lämplig datamängd så att ni har lite extra utrymme. Har ni en stor förbrukning kan det vara smart att välja ett företagsabonnemang med obegränsad surf. Som tur är så finns det många företagsabonnemang utan gräns på surfmängd då företag tenderar att förbruka en hel del mängder surf.

Täckning
Kolla upp vilken leverantör som erbjuder bäst täckning i ert område där företaget är mest aktiva. För att hitta operatören med bäst täckning inom ert område kan det vara bra att kolla på en karta med operatörernas täckning.

Pris
Ingen vill betala för mycket i onödan för sitt abonnemang och därför är en av de viktigaste faktorerna priset. Men inte bara priset i sig utan hur prisvärt abonnemanget är jämfört med surfmängd och kvalitet på surfen. Tar ni det allra billigaste alternativet så kommer ni troligen få en låg kvalitet och uppleva problem. Därför kan det löna sig att investera lite extra pengar i ett riktigt bra företagsabonnemang.

Samtal och SMS
Det är även viktigt att ha koll på hur mycket samtal och SMS som ingår i abonnemanget. Beroende på om ni ringer mycket och SMS:ar så skiljer det sig i hur viktig denna faktorn är. De flesta företagsabonnemang har dock fria samtal och SMS nuförtiden. Det är främst om ni ringer mycket utanför EU som ni behöver kolla upp kring gränsen för samtal och SMS.
Det kan även vara bra att ha koll på vad det kostar om man överskrider gränsen för ytterligare samtal eller SMS.

Kundservice och omdömen
Vad tidigare kunder säger om operatören kan också vara bra att ta hänsyn till. Om kundservicen fungerat utmärkt och kunderna är nöjda är det ett stort plus. Men om det är dåliga omdömen med missnöjda kunder så tyder det på att något inte är som det ska.

Flexibilitet
När det kommer till flexibilitet är det främst två saker som vi värderar högt. Det är först och främst om du kan byta abonnemang snabbt om företagets behov ändras under abonnemangstiden. Och även om du kan justera datamängd och ta bort tilläggstjänster från abonnemanget i efterhand.

Uppsägningstid
Uppsägningstiden är en annan viktig faktor att ta hänsyn till i valet av företagsabonnemang. Vanligast är att uppsägningstiden är runt få månader men en del operatörer har tagit bort den tiden helt. Anledningen till att en kort uppsägningstid är bra är att du snabbt kan byta abonnemang om du inte blir nöjd.

Exempel på företagsabonnemang
I listan nedan har vi samlat exempel på populära företagsabonnemang:

● Hallon - billigt och smidigt
● Tre - exklusivare abonnemang med allt
● Telenor - pålitlig operatör med nöjda kunder
● Tele2 - populärt val och bra pris

Kontaktinformation

Tacotech AB

0
Ej aktiv
Ej aktiverad
Postadress
Engelsbrekts­gatan 20
21133 Malmö
Region
Malmö
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
559259-2132
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Info saknas

Tjänster/produkter saknas

Kontakter

Joel Ahlby
0

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-05-24
Specialist på områdesskydd öppnar nytt i HalmstadNya APEX-tjänster Stripe blir betalningspartner för Zara Pre-OwnedSavox Noise-COM 500 lanserasM-Files når Centaur-status
2023-05-23
Kundutbildning i fjädertek­nik hos lettiskt kundföretagAros Kapital blir officiell partner till IFK GöteborgHar ni behov av specialmaskiner?Bildanalys & Vision byter namn till Computer VisionConsilium Safety Group och Roxtec i samarbete
2023-05-22
Jämför lån online för att hitta det bästa erbjudandetSwift-Cut – Mycket maskin för pengarna!SSAB och BE Group sam­arbetar inom fossilfritt stålSamarbete för att nå hållbara lösningarMensapriset 2023 går till Fredrik Löfgren!
2023-05-19
Avsticknings- och spårsvarvningssortimentSwecon och Volvo på Sweden Rock FestivalUdda Volvo-lastbil med retrolook byter ägareWithSecure lanserar en ny uppsättning tjänsterCASE:s populära roadshow återkommer 2023
2023-05-17
Först ut i Skandinavien Årets plåtslagare gillar koppar och knepiga jobbCognizant lanserar Neuro® AINytt koncept ska förbättra tillgängligheten Clean Motion lanserar leasingerbjudande