SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Varför behöver du ett truckkort i Stockholm?

Få den kompletta guiden här!
Truckbröderna erbjuder truckutbildning i Stockholm för att möta kraven på certifierade truckförare. Utbildningen är avgörande för att säkerställa att truckar används säkert och effektivt inom olika branscher, särskilt i Stockholms ledande tillverknings-, industri- och logistiksektor. Truckbröderna är en pålitlig utbildningsleverantör och erbjuder kurser inte bara i Stockholm utan även i Falun, Västerås och Örebro.

Gedigen erfarenhet av truckutbildningar


För att bli en certifierad truckförare i Stockholm krävs det att man genomgår en omfattande utbildning som täcker viktiga säkerhetsprocedurer, korrekt hantering och underhåll av trucken. Denna utbildning måste utföras av en certifierad tränare eller en ackrediterad| utbildningsorganisation. Truckbröderna har gedigen erfarenhet av truckutbildning och erbjuder olika kurser och truckkort som A1, A2, A3, A4, B1, B2, B3, B4 och D1.

Hur går det till?


Certifieringsprocessen inkluderar även ett praktiskt prov där truckföraren måste visa sin förmåga att köra trucken på ett säkert och effektivt sätt. Först efter att ha genomfört utbildningen och klarat det praktiska provet blir föraren godkänd och certifierad som en kompetent truckförare.

För att underlätta för eleverna erbjuder Truckbröderna förmånlig körgaranti. Det innebär att eleverna alltid är välkomna tillbaka för extra övning utan extra kostnad om de skulle behöva det. Dessutom tillhandahåller de allt material som behövs för att slutföra kursen, inklusive det teoretiska testet som skickas via e-post efter avslutad praktik. Om man inte lyckas på det första försöket erbjuds möjligheten att göra om teorin utan extra kostnad.

Under den praktiska delen av utbildningen, som utförs i Truckbrödernas lokaler i Stockholm, krävs det användning av skyddsskor. Om eleverna inte har egna skyddsskor går det att låna ett par på plats. Det rekommenderas även att ha slitstarka kläder och det finns möjlighet att äta lunch på restauranger eller butiker i närheten eftersom det inte finns kyl eller mikrovågsugn i lokalerna.

Villkor & regler


Viktiga villkor och regler att vara medveten om är att eventuell avbokning måste meddelas minst 5 dagar innan kursstart, och betalningen sker på plats efter avslutad praktisk del. Vid utebliven närvaro på bokat kurstillfälle faktureras hela beloppet.

Sammanfattningsvis är det viktigt att genomgå en certifierad truckutbildning i Stockholm för att bli en säker och kompetent truckförare. Truckbröderna erbjuder kvalitativ utbildning och körgaranti för sina elever, vilket gör dem till en pålitlig partner för dem som söker truckkort i Stockholm.


Kontaktinformation

Truckbröderna

Postadress
Stortorget 6
70211 Örebro
Region
Örebro
Örebro län
Sverige
Organisationsnummer:
559205-0354
Grundat: 2019
Anställda: 2
Välkommen till Truckbröderna AB

Truckbröderna erbjuder tidseffektiva, kvalitativa, prisvärda och seriösa truckutbildningar. Vi har en gedigen erfarenhet från branschen och genomför både företagsanpassad och privat truckutbildning i hela landet.

Övriga Utbildningar
Truckbröderna kan nu erbjuda Truckkort C & D, kran, travers, lift och fallskyddsutbildningar. Våra utbildningar anpassas efter era behov, kontakta oss för information om pris och tillgänglighet.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Robert Batan
076-079 33 07

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-24
Nyckeln till precision inom träbearbetning Fördelar med kvalitativa magnetfältsmätareIntervju med Agne SvenbergEtt årtionde av inno­vativa propanlösningarBOLIST inleder samarbete
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten