SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Varför du måste ha rätt analysinstrument

Optimera processkontrollen med analysinstrument
Inom industrier som kräver hög precision och noggrannhet är användningen av avancerade analysinstrument avgörande för att säkerställa kvalitet och effektivitet. Läs vidare för att utforska ett sortiment av högkvalitativa analysinstrument och hur de kan hjälpa din verksamhet.

Fuktighetskontroll på noggrann nivå med hjälp av daggpunktsgivare


Fuktighet spelar en kritisk roll i många processer. Daggpunktsgivare specialiserar sig på att upptäcka den temperatur då luften blir mättad med fuktighet och bildar dagg. Dessa mätningar hjälper till att förhindra kondensationsproblem och skyddar känslig utrustning.

Säker vattenrening med klorsensorer


Inom vattenrening och desinfektion är kontinuerlig övervakning av klorhalten avgörande för att säkerställa säkert vatten. Klorsensorer ger exakta mätningar och möjliggör snabba åtgärder för att upprätthålla vattenkvaliteten och minimera riskerna för hälsoproblem.

Få en exakt vätskemätning med konduktivitetssensorer


Konduktivitet mäter en materials förmåga att leda elektrisk ström. Konduktivitetssensorer möjliggör exakt övervakning av konduktiviteten i vätskor, vilket är viktigt för korrekt blandning och kemisk reaktion.

Ha koll på syra-basbalansen med hjälp av pH-sensorer


pH-värde är en central parameter inom kemisk processkontroll. pH-sensorer ger exakta mätningar av pH i vätskor och lösningar, vilket är avgörande för processens effektivitet.

Kvalitetskontroll av tryckluft


Tryckluft är en vital resurs inom många industrier. Instrument för mätning och övervakning av tryckluftskvalitet och fuktighetsnivåer är särskilt viktiga inom tillverkning, där tryckluft ofta används för att driva maskiner och verktyg, och även i livsmedelsproduktionen, där luftkvaliteten är avgörande för produktsäkerhet. Dessa instrument säkerställer att tryckluften uppfyller de strikta kvalitetsstandarder som krävs för att undvika produktionsproblem och upprätthålla företagets rykte för högkvalitativa produkter.

Kompauto är din pålitliga partner för högkvalitativa analysinstrument. Deras sortiment av produkter, däribland daggpunktsgivare, klorsensorer, konduktivitetssensorer, pH-sensorer, och instrument för tryckluft, utgör en omfattande lösning för företags processkontrollbehov. Genom att investera i dessa avancerade analysinstrument kan företag förbättra produktkvaliteten, minska driftsavbrott och öka sin konkurrenskraft på marknaden.
Kontakta Kompauto idag för att lära dig mer om deras produkterbjudande och hur de kan hjälpa dig att optimera dina processer.

Kontaktinformation
Postadress
Box 265
77126 Ludvika
Besöksadress
Fläder­stigen 1
77126 Ludvika
Region
Ludvika
Dalarnas län
Sverige
Organisationsnummer:
556250-7698
Grundat: 1984
Anställda: 7
Välkommen till Kompauto Nordic!

Kompauto Nordic är leverantör av instrument, ventiler till olika industriella applikationer.

Vår kompetens ligger med fokus inom flöde, tryck, nivå, temperatur för de flesta industriella applikationer.

Mätning och/eller reglering inom gas, luft, vatten och andra vätskor ligger inom vårt mångåriga kompetensområde. Vi hjälper våra kunder med att hitta den mest kostnadseffektiva lösningen för ändamålet.

Agenturer

ALICAT SCIENTIFIC, Sverige (Generalagent)
Badger Meter, Sverige
Control Air, Sverige (Generalagent)
CORDIVARI, Sverige
DELTA-CONTROLS, Sverige
EUROMAG INTERNATIONAL, Sverige (Generalagent)
FOX THERMAL INSTRUMENTS, Sverige (Generalagent)
GRACE, Sverige (Generalagent)
HEINRICHS, Sverige (Generalagent)
HO-MATIC, Sverige (Generalagent)
JORC, Sverige
KOBOLD, Sverige (Generalagent)
NUOVA GENERAL INSTRUMENTS, Sverige
PARKER TRANSAIR, Sverige
PRO.COM, Sverige (Generalagent)
VALVOLE HOFMANN, Sverige (Generalagent)

Kontakter

Stefan Johansson
Teknisk säljare
010-130 10 05
Johan Abrahamsson
Teknisk säljare
010-130 10 06
Denice Lindgren
Administration
010-130 10 03
Anders Tjernström
Order & Sales
010-130 10 04
Magnus Corén
Innesäljare & Teknisk support
010 130 10 06
010 130 10 06
Kundtjänst
010-130 10 00

Filmer

Smart och kostnadseffektiv tryckluft för lackerings-, däck- och bilverkstad.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Smarta produkter och tipsMercedes-Benz Lastbilar laddar med 1 000 kilowattPlan för hamnens systemvisningsprojekt!Speedheater lanserar FlexiarmenSolör Bioenergi deltar i EU-projekt
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när