SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

YASKAWA Sweden Tour

Fortsätter från norr till söder
Har du frågor när det gäller att automatisera med robot? Nu fortsätter vår Sverigeturné under höst och vinter där vi bjuder in till korta informella träffar där du kan ställa frågor om robotautomation och pröva på olika programmeringsmetoder.

Med SmartPendant pekskärm till exempel har man ett användarvänligt gränssnitt lämpligt för den som vill ta steget från manuell till robotbaserad automation. Programvaran gör det lätt att steg för steg bygga upp ett robotjobb med färdiga avsnitt för exempelvis palletering och vision-system.

- Det som är viktigast för oss med vår Sverigeturné är att träffa de som jobbar med automationsfrågor ute i verkligheten och ta del av deras erfarenheter, säger Henrik Arvidsson, säljchef för Sverige. Man lär sig något nytt varje gång!

Under hösten kommer vi att besöka Jönköping, Fjälkinge (Kristianstad), Skellefteå, Malmö, Göteborg och Växjö.

I samband med Elmia Subcontractor i november är du också välkommen till ett Öppet hus på vårt Jönköpingskontor, nära mässområdet.

Mer information
Kontakta Henrik Arvidsson, 0480-44 66 01 (henrik.arvidsson@yaskawa.eu) för mer information.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-12-04
Biogasanläggningen i Karlskoga firar 10 år Utsläppsminskning med flera hundra tonInnovativ metod för framtidens avloppsreningImpact-bolagets succétjänst AI-expert till styrelsen för HusmanHagberg
2023-12-01
Kombinera styva och flexibla material Collision Sentry Multi-ZoneStålåret 2023: Världsliga ting?Stärker relationen mellan kund och tillverkareNSK arrangerade European Distributor Convention 2023
2023-11-30
Viktigt med reservdelar för vattenskärmaskinerDra tunga laster mer mobilt Höj precisionen med krysslaser Varför du måste ha rätt analysinstrument Optimera din verksamhet med svarv och fräsverktyg
2023-11-29
En extra tia per dag – ger enorma fördelarEffektiv formmätning för precision Nitdragarens funktion och användningsområde Rätt kläder när du svetsar Ont i armen under och efter arbetsdagen?
2023-11-28
Idealiska maskiner för stora arbetsstycken Plasmaskärbord är en revolution inom skärning Undvik skador från fukt och mögel Brandmanschetter för över­gången från metall till plast Vår verkstadsinredning samlat på ett ställe!