Lasergravyrmaskin

Pris: Ej angivet

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Lasermärkmaskin
Märkmaskiner
Industrimaskiner

Referensnr: 1
Upplagd: 2021-08-11
Ansgar Lindbom
Ägare
036-16 42 90
Erika Johansson
+46 36 164290

Beskrivning

Universals Laser Systems populära VLS-serie omfattare de mindre bordsmodellerna VLS2.30 och VLS3.50, samt de större stativmonterade s.k. Platforms.

​VLS bordsmodeller kan ses som instegsmaskiner men även som smidiga och prisvärda maskiner för butik-, kontors- och laboratoriemiljöer.

​De smäckra VLS bordsmodellerna är i jämförelse med 'platforms' på grund av sin kompakta storlek inte riktigt lika servicevänliga som VLS Platforms. Z-höjden är något lägre och skärbordet är i ett enklare/tunnare utförande som inte har en nedåtsugsfunktion.


OBS! bilderna visar bordsmodellerna uppställda på ett integrerade luftfilter vilket är ett möjligt tillval.

VLS 2.30 har en arbetsyta på 406x305mm och VLS3.50 610x305mm. För mer detaljerat information öppna respektive produktblad uppe till vänster.


VLS Platforms är för de flesta tillämpningar kanske det mest fördelaktiga valet. Behövs inte en högre laserstyrka än 60W eller något av de specialtillbehör som exempelvis dubbla linshuvuden eller Superspeed så rekommenderar vi VLS Platform.


VLS Platform finns i tre olika storlekar;

- VLS 3.60 med en arbetsyta på 610x305mm
- VLS 4.60 med en arbetsyta på 610x457mm
- VLS 6.60 med en arbetsyta på 813x457mm


Universals senare generation av lasertuber med vilka de nya maskinerna är utrustade är tystare än tidigare och de går dessutom ner i varv när lasern inte körs. Att skifta lasertub är mycket enkelt på en Universal lasergravyrmaskin och normalt är ingen injustering av laserstrålen är nödvändig (Rapid Configuration). Om man vill är det därför möjligt att till en och samma maskin ha flera alternativa lasertuber med varierande styrka vilka man kan skifta beroende på vad som kan vara bäst för olika material. Maskinen känner automatiskt av vad det är lasertub som för tillfället är installerad.

För samtliga lasersystem behövs någon form av utsug. Kanske finns det redan en installation med tillräcklig kapacitet som en laser kan anslutas till? Ett alternativ kan annars vara en lösning med ett ’hål i väggen’ - dvs en radialfläkt, ljuddämpare och några rörkrökar. Vi har beskrivningar på hur sådana kan se ut och vi kan även leverera fläkt och andra nödvändiga komponenter. Ett mer miljövänligt bättre alternativ och som medger obegränsade placeringsmöjligheter är ett mobilt utsug och filterenhet. För sådana har vi under många år representerat Teka i Tyskland men vi har nu breddat vårt utbud och kan även leverera från andra företag med ledande teknikutveckling inom området som Bofa och Purex i Storbrittanien.

Pris: Ej angivet

Finansiering

Allmänt

FabrikatOkänt

Skicka intresseanmälan

Mottagare
Une-Gravyr AB, Ansgar Lindbom
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
Epost
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?
Skicka en kopia av meddelandet till mig.
Kontaktinformation
Postadress
Tändsticks­gränd 4
55315 Jönköping
Besöksadress
Tändsticks­gränd 4
55315 Jönköping
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
556379-5607
Grundat: 1973
Anställda: 3
Välkommen till Une-Gravyr AB !

Med över 45 år i branschen är vi en av landets etablerade leverantörer av lasergravyrmaskiner, laserskärare, nålpräglingsmaskiner och kompletterande maskiner och utrustningar för märkning och gravyr samt av gravyrlaminat, aluminium, mässing och andra förbrukningsartiklar.

Vi förmedlar eller utför sjäva märkning och tillverkning av exempelvis typskyltar Vi är även distributör av tillbehör och material som gravyrlaminat/plastlaminat, mässing och eloxerad aluminium för lasermärkning.

Våra nöjda kunder återfinns i en rad olika sektorer som högskolor & universitet, skolor arkitektbyråer, skylt- och gravyrföretag, verkstadsindustrier m.fl.

Vår mål är att vara en pålitlig leverantör av kvalitetsprodukter, ha en hög servicenivå och att med affärsmässighet eftersträva långsiktiga förtroendefulla kundrelationer i en öppen och lättsam atmosfär.

Välkomna att kontakta oss !

Agenturer

ECKART GmbH, Tyskland
Plastlaminat
NEONA, Bulgarien (Generalagent)
Skärlaser/ laserskärmaskin Neona Fiber, pulserad fiberlaser med enastående kvalitet och kapacitet, särskilt i relation till sitt pris.
Reggiana Maccine Utensilie (RMU), Italien (Generalagent)
Nålpräglingsmaskiner i en klass för sig
Universal Laser Systems Inc, USA (Generalagent)
CO2 och fiberlasersystem för en mängd olika tillämpningar; märkning, utskärning, skylttillverkning mm

Kontakter

Ansgar Lindbom
Ägare
036-16 42 90
Erika Johansson
+46 36 164290
Pär Nordin
+46 36 164290

Filmer

Universal Laser - snabbaste lasergravyrmaskinen