SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Enkla men effektiva ansiktsskydd

En enkel DIY mask med många bruk, särskilt nu högaktuellt för sjukvården
På Universal Laser Systems egen utmärkta hemsida finns en blogg, ULS Blog, där det finns mycket intressant information och tips att hämta.

Det senaste inlägget är högaktuellt med en beskrivning på hur ansiktsskärm/visir kan tillverkas med hjälp av en lasergravyrmaskin.

Behovet av ansiktsskyddet är nu högt och det finns användare av lasergravyrmaskiner som passar på att lägga om sin produktion för att hjälpa till att fylla behovet.

För att tillverka denna behöver du

• Genomskinlig och böjbar plastbit på ungefär 20x30

• Något material som trycker ut plasten från pannan så näsan får plats (materialet måste fästas på plasten)

• Ett justerbart/töjbart snöre/band att hålla fast skyddsmasken runt huvudet.

Härifrån är det bara att börja klippa och klistra.

För tydligare instruktioner kan ni alltid höra av er till Une Gravyr eller läsa mer via länken nedan
https://www.ulsinc.com/resources/uls-blog/laser-cutting-face-shield
Kontaktinformation
Postadress
Tändsticks­gränd 4
55315 Jönköping
Besöksadress
Tändsticks­gränd 4
55315 Jönköping
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
556379-5607
Grundat: 1973
Anställda: 3
Välkommen till Une-Gravyr AB !

Med över 45 år i branschen är vi en av landets etablerade leverantörer av lasergravyrmaskiner, laserskärare, nålpräglingsmaskiner och kompletterande maskiner och utrustningar för märkning och gravyr samt av gravyrlaminat, aluminium, mässing och andra förbrukningsartiklar.

Vi förmedlar eller utför sjäva märkning och tillverkning av exempelvis typskyltar Vi är även distributör av tillbehör och material som gravyrlaminat/plastlaminat, mässing och eloxerad aluminium för lasermärkning.

Våra nöjda kunder återfinns i en rad olika sektorer som högskolor & universitet, skolor arkitektbyråer, skylt- och gravyrföretag, verkstadsindustrier m.fl.

Vår mål är att vara en pålitlig leverantör av kvalitetsprodukter, ha en hög servicenivå och att med affärsmässighet eftersträva långsiktiga förtroendefulla kundrelationer i en öppen och lättsam atmosfär.

Välkomna att kontakta oss !

Agenturer

ECKART GmbH, Tyskland
Plastlaminat
NEONA, Bulgarien (Generalagent)
Skärlaser/ laserskärmaskin Neona Fiber, pulserad fiberlaser med enastående kvalitet och kapacitet, särskilt i relation till sitt pris.
Reggiana Maccine Utensilie (RMU), Italien (Generalagent)
Nålpräglingsmaskiner i en klass för sig
Universal Laser Systems Inc, USA (Generalagent)
CO2 och fiberlasersystem för en mängd olika tillämpningar; märkning, utskärning, skylttillverkning mm

Kontakter

Ansgar Lindbom
Ägare
036-16 42 90
Erika Johansson
+46 36 164290
Pär Nordin
+46 36 164290

Filmer

Universal Laser - snabbaste lasergravyrmaskinen

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Smarta produkter och tipsMercedes-Benz Lastbilar laddar med 1 000 kilowattPlan för hamnens systemvisningsprojekt!Speedheater lanserar FlexiarmenSolör Bioenergi deltar i EU-projekt
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när