SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Korrekt test och mätning av kraftelektronik

Effektiva lösningar för test & mätning av kraftelektronik
Test och mätning av kraftelektronik är avgörande för att säkerställa prestanda och tillförlitlighet hos olika elektronikkomponenter och system. Denna process möjliggör bland annat noggrann utvärdering och verifiering av olika enheter som används inom elektriska fordon (EV) och laddningsinfrastruktur för plug-in hybridfordon (PHEV). I denna artikel kommer vi att utforska olika aspekter av test och mätning av kraftelektronik och hur företaget Combinova erbjuder effektiva lösningar för dessa behov.

AC/DC strömkällor och elektroniska last produkter


Combinova har etablerat sig som en pålitlig leverantör av testlösningar inom kraftelektronikbranschen genom sitt omfattande utbud av AC/DC-strömkällor och elektroniska laster från det välkända varumärket Chroma. Dessa enheter erbjuder en imponerande variation av effektnivåer, vilket gör det möjligt att testa allt från mindre komponenter till större system med höga effektbehov. Deras flexibilitet och precision gör dem till ett fantastiskt verktyg för att säkerställa korrekt funktionalitet och prestanda hos olika kraftelektronikenheter.

Automatiserade testsystem för EV/PHEV


För att möta de specifika behoven hos elektriska fordon och laddningsinfrastruktur, erbjuder Combinova mångsidiga och automatiserade testsystem från Chroma. Dessa system är utformade för att testa och utvärdera olika EV/PHEV-relaterade komponenter och enheter, inklusive batterilagringssystem, laddningsstationer för elektriska fordon (EVSE), DC/DC-omvandlare och motorstyrningar. Med hjälp av dessa testsystem kan tillverkare säkerställa att deras produkter uppfyller branschstandarder och fungerar pålitligt i verkliga driftsförhållanden.

Anpassade testlösningar för kraftelektronik


Experterna på Combinova arbetar nära sina kunder för att hitta testlösningar som uppfyller deras specifika krav och behov. Genom att kombinera avancerad teknik med djupgående branschkunskap kan Combinova erbjuda rådgivning och effektiva lösningar för test och mätning av kraftelektronik. Deras engagemang för innovation och kundtillfredsställelse har gjort dem till en pålitlig partner för företag inom EV/PHEV-industrin och fler.

Att inte ha rätt testutrustning


Brist på lämplig testutrustning för kraftelektronik kan leda till dåliga konstruktioner med bristande tillförlitlighet hos elektroniska komponenter och system. Det kan också öka risken för felaktiga produkter och kostsamma driftavbrott. Genom att investera i testlösningar kan företag minimera dessa risker och säkerställa att deras produkter uppfyller högsta kvalitets- och säkerhetsstandarder.

Combinova


Combinova fortsätter att vara en framstående aktör inom test och mätning av kraftelektronik genom sitt engagemang för kvalitet, innovation och kundfokus. Med deras omfattande produktportfölj och lösningar är de redo att stödja företag inom EV/PHEV-industrin och flera i deras strävan efter överlägsenhet och tillförlitlighet.
Kontaktinformation
Postadress
Arrende­vägen 36
16344 Spånga
Besöksadress
Arrende­vägen 36
16344 Spånga
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556775-9765
Grundat: 1981
Anställda: 2
Välkommen till Combinova AB!

Vi har en lång tradition i test-och mätteknik.
Sedan mer än 25 år sedan har vi tillverkat instrument för att mäta elektriska och magnetiska fält i frekvensområdet 5 Hz till 400 kHz. Instrumenten används både i laboratorier för att mäta fält från elektriska produkter och för kartläggning av fält under kraftledningar eller fält ute på arbetsplatserna. Från och med 2016-07-01 gäller nya föreskrifter från Arbetsmiljöverket som begränsar arbetstagares exponering för elektriska och magnetiska fält. I november 2016 lanserar Combinova ett nytt instrument FD10 som är utvecklat för att kunna mäta och utvärdera elektromagnetiska fält enligt de nya föreskrifterna.

Vi kompletterar våra egna instrument med magnetfätmätare från Coliy som med Hall-elementgivare mäter statiska fält. FW Bell har ett sortiment av handhållna instrument för 1- och 3-axlig mätning.

Vi säljer även Chroma:s sortimentet av testutrustning för elektonikindustrin, som programerbara elektroniska laster, programerbara AC- och DC-aggregat samt testutrustning för elsäkerhetstestning. Chroma har också ett brett sortiment av automatiska testsystem för komponenter och färdiga produketer. Systemen kan anpassas efter efter kundens testbehov.

Från Meatest säljer vi främst deras kalibreringsutrustning för mätinstrument , för en-och trefas effekt/energimätare och Specialkalibratorer för impedans och höga strömmar.

Välkommen att kontakta oss!

Agenturer

Chroma, Taiwan (Generalagent)
Elektroniska laster, programmerbara AC- och DC-källor, batteritestutrustning samt elektrisk säkerhetstestutrustning
Coliy, Kina
En- och treaxliga Hall element Gaussmeters
Meatest, Tjeckien
Kalibratorer och resistansdekader

Kontakter

Åke Amundin
VD
+46-708-201965
Mats Inge
Teknisk Chef
08-627 93 11

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-25
Southco säkrar EVÖkad personlig hygien Svenska företag ökade försäljningen
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga