SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

MPP mobila tankar klarar alla situationer

Mobila tankar för alla branscher & samhällsviktiga verksamheter
MPP erbjuder marknadens tuffaste mobila tankar så att arbetet ska kunna flyta på utan störningar i alla branscher och samhällsviktiga verksamheter. MPP har olika lösningar för olika verksamheter.

Vad är mobila tankar?


En mobil tank är precis vad det låter som. MPPs tankar är robusta, kompakta bränsletankar som på ett säkert och smidigt sätt används för att hushålla bränsle. Det är alltså en kompakt bränsleförvaring. Dessa mobila tankar kan innehålla olika typer av bränsle som till exempel diesel, bensin eller AdBlue. Det finns såklart olika typer av mobila tankar beroende på omständigheter som den mobila tanken ska klara av.

användningsområden


Det finns flera olika användningsområden för en mobil tank. Några exempel är anläggningsentreprenad, byggvärme, reservkraft och el, rivning och demolering, skogsentreprenad, åkeri och depå samt kommun och räddningstjänst.

Anläggningsentreprenad


När man arbetar inom anläggningsentreprenad är det viktigt och till en fördel att man kan lagra bränsle eller annan vätska som AdBlue på ett smidigt och säkert sätt. Det är därför en fördel att använda sig utav en robust, stryktålig och smidig mobil tank. Det kan också vara viktigt att den mobila tanken är inbrottssäker och vara lätt att använda.

MPP erbjuder därför stryktåliga, säkra och kompakta bränsletankar i olika volymer. Detta så att ert arbete inom anläggningsentreprenad kommer att flyta på precis som vanligt utan störningsmoment från er bränsleförvaring.

Reservkraft och el för svenska och norska radiomaster


MPP har äran att hjälpa till med otroligt viktiga samhällsystem för polisen i både Sverige och Norge. MPPs dieseltankar säkerställer att det svenska och norska polisradiosystemet fungerar. I Norge är det väldigt ovanligt att radiomasterna är tillgängliga vid vägar, utan finns mer svåråtkomligt i bergen. Då är det viktigt att tankarna är mobila och går att transportera via helikopter. MPPs tankar har både lyftöglor och tankarna är enkla att stapla.

Kommun och räddningstjänst


Det är såklart inte bara sjukhus som snabbt och effektivt behöver få tillgång till bränsle utan också olika delar av kommunen samt räddningstjänsten. En säker och smidig lösning på bränslehantering kan göra att kommunal verksamhet kan fortsätta verka och upprätta samband under krisen i vårt samhälle.

MPP


MPP har länge och hårt arbetat att ta fram hållbara mobila tankar för att täcka alla olika slags behov. Detta eftersom behoven av en mobil tank är olika beroende på situation och kontext. Detta gäller olika behov av bränslevolym, bränsletyper och olika krav på tillgänglighet. MPP är stolta över att kunna erbjuda dessa unika lösningar till en tryggare och säkrare arbetsplats.
Kontaktinformation
Postadress
Fjärås Industriväg 17
43974 Fjärås
Besöksadress
Fjärås Industriväg 17
43974 Fjärås
Region
Kungsbacka
Hallands län
Sverige
Organisationsnummer:
556857-0179
Grundat: 2004
Anställda: 8
Välkommen till MPP Sverige AB!

Bränslehantering på ett säkert och smidigt sätt

MPP låter tillverka godkända dieseltankar, tankstationer och cisterner som är utvecklade för det nordiska klimatet. Vi levererar till kvalitets och funktionsmedvetna företag inom en rad olika branscher. MPP är en engagerad partner vars produkter – alltifrån mobila bränsletankar till kompletta tankanläggningar – är välbyggda, trygga och enkla att använda.

Titta gärna närmare på vårt utbud och kontakta oss idag.

Certifieringar

ISO 14001:2015 – ISO 9001:2015

Kontakter

Albert
SÄLJ- & MARKNADSCHEF
0300-521 930
Vilhelmsson, Marcus Wilhelm
VD
0300-521 930
Kontakt
Kundservice
0303521930

Filmer

MPP:s Transporttank Extreme 1-3m³

MPP:s Transporttank Extreme 1-3m³
MPP Tankstation
Kundcase Halltorps entreprenad om MPP:s pickuptank
Flaklockstank för diesel
Transporttank Compact 1 - 3m³
Stationära Cisterner 2 till 7 m³
Kundcase FH Skog - Flaklockstank aluminium 200 liter
Tank & Redskapsvagn för Borrigg
MPP:s pickuptank i aluminium

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-18
Lär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbetenAntalet nätfiskeattacker ökarNytt samarbete med Svenska Taxiförbundet
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när
2024-04-16
Så här kan även du exportera till USATillverkning med hjälp av horisontal-svarvar Skydda fötterna på arbetsplatsen Exakt positionsbestämning Ett nytt användarvänligt fallskydd
2024-04-15
BE Group lanserar Salcos gröna konstruktionsstålUtökad satsning på batteriutvecklingInget mer kvicksilver i offentlig belysningCERTEX hissar världens högsta trävindkraftverkNy era av skärmaskiner
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884