SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

2021 det viktigaste året i företagets historia

Acronis tillkännagav viktiga mål som företaget uppnått under 2021
Acronis kan nu, den sista dagen av årets Acronis #CyberFit Summit World Tour i Schaffhausen, med stolthet utse 2021 till det bästa året i företagets historia.

Många mål uppnåddes under 2021 och utöver dessa har företaget haft många lyckade personalrekryteringar och produktuppdateringar, exempelvis att Patrick Pulvermueller utsågs till bolagets nya CEO, finansiering på över 250 miljoner USD från CVC Capital Partners VII och andra (vilket höjde bolagets värdering till 2,5 miljarder USD), moderniserad säkerhet och backup med Acronis Cyber Protect, utökade fördelar för Acronis-partners genom det nya #CyberFit Partner Program, nytt namn på den personliga cyberskyddslösningen Acronis Cyber Protect Home Office (tidigare kallad Acronis True Image) för att svara upp mot moderna önskemål från marknaden samt en handlingsplan med fler produkter och uppdateringar för 2022.

Under de senaste åren har Acronis utvecklats till ledaren inom cyberskydd, först med att kombinera cybersäkerhet med skydd och hantering av data i en enda lösning. Man har fått en växande uppmärksamhet från de främsta analysföretagen såsom Canalys, en ledande analytiker av den globala teknikmarknaden med ett tydligt kanalfokus som strävar efter att informera kunder om teknikbranschens framtid. De utsåg Acronis till tillväxtföretag (Grower) i Canalys Global. ”Cybersecurity Leadership Matrix utvärderade leverantörers kanaler baserat på rapporter till Vendor Benchmark från kanaler över hela världen de senaste12 månaderna (juli 2020 till juni 2021), leverantörernas rapporter om kanalprogram och en oberoende analys av varje enskild leverantör”, förklarade Matthew Ball, Chefsanalytiker för moln, cybersäkerhet och infrastruktur på Canalys.

”Att få leda det europeiska säljteamet på Acronis 2021 har varit ett privilegium. Detta har varit ett rekordår när det gäller tillväxt av omsättning och rekrytering av partners, och det hade aldrig varit möjligt utan det fantastiska arbetet från vårt team. Vårt team har nått framgång genom att sätta våra partners främst och verkligen fokuserat på att bygga långsiktiga och framgångsrika partnerskap. Cyberskyddet får sin styrka från våra partners", säger Ronan McCurtin försäljningsdirektör för Europa, Israel och Turkiet. "Oavsett om vi tar in helt nya MSPs i vårt #TeamUp-program eller arbetar med befintliga partners så jobbar vi hårt för att förbli världsledande inom cyberskydd, något som vi är mycket stolta över. Att leda denna grupp av talangfulla personer har gjort att jag är säkrare än någonsin på att vi kommer att fortsätta leverera branschens bästa produkter och tjänster till våra kunder."

Siffror globalt, från Europa och Israel
Nedan sammanfattas de viktigaste målen Acronis nått under 2021.

Skala och tillväxt:
Över 20 000 tjänstleverantörer använder Acronis Cyber Protect för att skydda över 750 000 av deras kunder. I slutet av tredje kvartalet i september växte Acronis i Europa med 118 % när det gäller antalet skyddade processer och med 35 % gällande antal skyddade kunder.

Hittills har Acronis under 2021 fått 408 nya medarbetare och förväntas i slutet av året ha fått över 450 nya tjänster globalt. I Europa tillkom 256 nya tjänster hos Acronis (en ökning av Europa-teamet med 63 %) och förväntas i slutet av året ha fått nära 285 nya tjänster.

Förvärv: År 2021 köpte Acronis upp Synapsys, ett i raden av företagsförvärv under de senaste två åren (2020 köptes CyberLynx och DeviceLock, och 2019 köptes 5nine).

Lokala initiativ globalt: Acronis har nu 38 datacenter runt om i världen varav 18 i Europa i Tyskland, Schweiz, Frankrike, Italien, Spanien, Norge, Danmark och Israel. Planer finns att expandera detta till 100 platser runt om i världen.

FoU-expansion: Ett nytt FoU-kontor öppnades i Israel och kontoret i Bulgarien expanderades med över 150 tekniker. Planer finns på att öppna ytterligare FoU-center i Europa nästa år.

Utmärkelser: In 2021, Acronis erhöll över 30 utmärkelser under 2021 från media, partners och andra såsom Channel Programme of the Year Award från IT Europe och Stiftung Warentest utsåg Acronis Cyber Protect Home Office till Winner of best backup solution.

Branschanalytiker: Analytiker fortsätter att ranka Acronis som en ledare inom cyberskydd.
Exempelvis kallas Acronis nu "Visionary" i rapporten 2021 Gartner Magic Quadrant1for Enterprise Backup and Recovery Software Solutions. Dessutom utsågs Acronis till "Grower" i Canalys Global Cybersecurity Leadership Matrix.

Acronis och sport: Över 15 tjänstleverantörer i världen, t.ex. Schweiziska Backup One, Holländska Resello och Cobweb i Storbritannien, har anslutit sig till Acronis nya #TeamUp-program som stöder Acronis partnerskap med sportklubbar såsom ett antal av de främsta inom Formel 1, Formel E, Europeisk fotboll, NFL, MLB och NBA.

Acronis Cyber Foundation: Fram till och med 2021 har Acronis Cyber Foundation öppnat 12 skolor, 4 datorsalar, hjälpt över 4 300 barn med undervisning och 400 vuxna över hela världen via ITfärdighetsprogram för migranter, äldre och f.d. straffade. Under 2022 planerar Acronis Cyber Foundation att färdigställa 17 ytterligare projekt.

Lokala initiativ: Acronis har anslutit sig till flera lokala initiativ såsom Swiss Cyber Think Thank, Information Security Society Switzerland, Technology Forum Zug/Switzerland, German Cyber Security Council, Federal Association of Medium-Sized Enterprises, Entrepreneurs' Association of Germany (BVMW), Associations of Information Security Professionals (AISP) och AIPS Ladies in Cyber. Acronis blev också en Platform Partner för World Economic Forum Centre for Cybersecurity.

Acronis tackar sina partners för ett framgångsrikt år

”På AJANI är vi helt fokuserade på Acronis Cloud-lösningar. När det gäller partnerköp har vi dagligen nytta av Acronis innovativa och ofta undervärderade lösningar. Tillsammans med våra kunder växer vi tack vare de moderna och marknadsstyrda programvarulösningarna. Vi ser med glädje på expansionen av Acronis backup-portfölj med säkerhetslösningar av toppklass. Detta gör att våra kunder kan erbjuda mer från en enda leverantör och påtagligt öka omsättning och lönsamhet för MSP. Vi ser fram mot många fler framgångsrika år tillsammans med Acronis och utbringa ett Stort tack!” säger Stefan Mende CEO på Ajani.

Geraldine Kemper, Head of Cyber-Security products på C-Data Cloud säger: ”C-Data Cloud är stolta över att vara Acronis största distributör i Israel. Tveklöst var 2021 ett fantastiskt tillväxtår med Acronis. Tillsammans med Acronis-teamet utökade vi vår marknadsandel och räckvidd av cyberskydd. Vi är också mycket glada över att Acronis fokuserar på att expandera den Israeliska marknaden genom att öppna ett nytt forskningscenter och ett lokalt datacenter i Israel som båda kommer att accelerera tillväxten för oss och Acronis.”

”I år har vi fördjupat vårt partnerskap med Acronis ytterligare och vi är stolta över att kunna hjälpa våra MSP att expandera och diversifiera sina portföljer. Vi gillar samarbetet med Acronis skickliga medarbetare och vi jobbar hela tiden med få ett liknande samarbetsklimat för våra återförsäljare", säger Evangelos Tselios, Cloud Product Manager på interworks.cloud.

Asi Sharabani, Head of Cyber-Security products på CMS Compucenter säger: ”Vi är en större MSO365-distributör i Israel och vi ser Acronis som en naturlig partner för cyberskydd. Med vår expansion och fokus på cyberskydd hjälper Acronis produkter, lösningar och tjänster oss till en stabilt hög omsättning samtidigt som våra partners och deras kunder får nödvändiga verktyg för att skydda sig mot det växande antalet cyberattacker. Marknadsföra och sälja Acronis-produkter är inte ett
dugg komplicerat eftersom de redan innehåller alla verktyg som våra partners och kunder behöver för skydd mot dessa cyberattacker från en lättanvänd konsol, integrerad lagring och ett fullständigt cyberskyddspaket.”

Acronis mest framgångsrika år slutar inte här. Följ med oss under återstoden av vår Acronis #CyberFit Summit World Tour där nästa fysiska mötesplats, som också kan följas virtuellt sker i Dubai under 8-9 december och ett fysiskt möte i Singapore startar det nya året 17-18 februari, 2022.

För mer information, kontakta:
Jonas Klar, Geelmuyden Kiese
jonas.klar@gknordic.com, +46 (0) 735 107 345

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2021-11-18
Schneider Electric lanserar hårdvaruoberoende automationsplattformStora Ensos hållbarhets­rapport erhåller prisZebware blir partner med Wasabi HCL ska hjälpa till att förbättra Euroclears digitala landskapNimo-KG levererar 17 maskinerDachser Denmark testar transporter med HVO-dieselDQC, Endeavor och Orango byter namn till FellowmindHållbara konstruktions­material levereras till seismiskt område på Island
2021-11-17
Kvävgasframställning on-site sänker kostnaderna med nästan 300.000 kronor per årJernbro breddar sitt erbjudandeNy generation kvalitets­verktyg från Osborn InternationalVi organiserar dina kablageBioolja från befintliga värmeverkSvenska planglas­leverantören Glasgruppen fossilfri!Hållbar industri, innova­tioner och infrastrukturLär dig mer om reparbete och fallskydd på Fastighets­mässanStjärnformade fjällstugor vinner arkitekttävling för barn och ungaBillerudKorsnäs presenterar ny strategiCastrol har ingått ett femårigt tekniskt partnerskap med Williams Advanced Engineering64 procent beredda att byta jobb för hemarbete Skicka mindre luft med hållbara förpacknings­lösningarTegelgigant tar sjumilasteg på vägen mot CO2-neutral produktion
2021-11-16
MCM – högvolym­produktion med stora 4- och 5-axliga fleroperations­maskinerDENIOS miljöcontainer får toppbetyg i brand­kammartestStora Enso Biomaterials utvecklar och testar nya miljövänliga material och lösningarKrea lanserar ny tjänst för fastighetsfinansieringVerdion satsar ytterligare i NordDICTATOR på Fastighets­mässan Kista 24-25 November 2021Novedo förvärvar VentilationskontrollDEFA huvudsponsor på eCar Expo igen!Idag öppnar Microsofts hållbara datacenter i SverigeMineralvatten från istiden på flaskaEaton ger fyra råd hur industrin ska undvika ett error 404 Säkerhet och innovation i produktion för Plasman
2021-11-15
Elmia Wood återstartar med nytt fokus 2-4 juni 2022Ny Eftermarknadschef på TamtronNP Nilsson fortsätter sin satsning på egenproducerad el Storsatsar på utbildningar inom tak-och tätskikts­branschenNu ska även den tunga trafiken elektrifierasVedum utvecklar ytbehandlingenPremiär för eventveckan Tech InWest SwedenÖvergång till effektiv eldrift Stark tillväxt för miljö­tjänstföretaget Delete Gratis värme, avfuktar och torkar ut!Kaspersky lanserar centraliserad Threat Intelligence-plattform
2021-11-12
Världssuccé tack vare besöken på Elmia SubcontractorÖkad efterfrågan på våra miljötjänster Ny elektronisk flödesvakt Invigning hos VBN Components Enkel digitalisering minimerar svåra felbeslutStor framgång i marina applikationerVarför identitet är grunden till säkra hybrida IT-miljöerJungheinrich köper AMR-företaget arculus GmbHScanmaskin utökar säljkåren i Sverige!Standarder för cybersäkerhetRottneros stöttar grön innovation från Biosorbe
2021-11-11
Vassa teknikbolag skapar affärsmöjligheter för industrinStoppa damm med Mirkas dammfria lösningarVill du sänka luft­förbrukningen med 70%?Dormer Pramet utser ny koncernchef Shippeo lanserar andra upplagan av Visibility Now! Vilka krav behöver uppfyllas för brandfarlig vara?