SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

70,000 m³ betong till infra­strukturprojekt i norra Polen

97 miljoner euro och projektet väntas stå klart 2024
Thomas Concrete Groups polska bolag Thomas Beton kommer att ha levererat hela 70 000 m³ betong till färdigställandet av ringvägen kring Koszalin och Sianów för det stora infrastrukturprojektet S6 i norra Polen. Kontraktet är värt närmare 97 miljoner euro och projektet väntas stå klart 2024.

Thomas Beton har levererat betong till olika delar av infrastrukturprojektet S6 sedan december 2021. Motorleden ska förbinda de största städerna i norra Polen, Szczecin och Gdańsk.

–Vi är väldigt glada att vi fått förtroende att få ta del av en milstolpe i regional infrastrukturutveckling och färdigställandet av projektet, säger Tomasz Leszkiewicz, fabrikschef, Koszalin.

En av projektets ringvägar kring städerna Koszalin och Sianów har på grund av komplexa och sällsynta markförhållanden, som förhöjt grundvatten, gjort att de tidigare planerna ritats om så att man i stället för att bygga under järnvägen, gjort en 800 meter lång övergång. För att möta projektets efterfrågan har Thomas Concrete Group låtit installera en mobil betonganläggning i anslutning till sin stationära betonganläggning i Koszalin.

–De utmaningar vi står inför på grund av komplexa markförhållanden gör vårt engagemang ännu mer betydelsefullt. Vi har levererat betong av högsta kvalitet för att säkerställa framgången för projektet, säger Tomasz Leszkiewicz.

Det förväntade slutförandedatumet för vägen och den tillkommande väganslutningen är satt till juni 2024. Restiden kommer då att förkortas med cirka 30 minuter.

För mer information, kontakta:
Tomasz Leszkiewicz, fabrikschef, Koszalin; Thomas Beton Sp. z o.o.
Mobil: +48 507 081 610
E-post: tomasz.leszkiewicz@thomasbeton.pl

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-12-04
Innovativ metod för framtidens avloppsreningImpact-bolagets succétjänst AI-expert till styrelsen för HusmanHagbergNytt bolag i Tempcon GroupGranitors hissverksamhet säljs till MVI
2023-12-01
Kombinera styva och flexibla material Collision Sentry Multi-ZoneStålåret 2023: Världsliga ting?Stärker relationen mellan kund och tillverkareNSK arrangerade European Distributor Convention 2023
2023-11-30
Viktigt med reservdelar för vattenskärmaskinerDra tunga laster mer mobilt Höj precisionen med krysslaser Varför du måste ha rätt analysinstrument Optimera din verksamhet med svarv och fräsverktyg
2023-11-29
En extra tia per dag – ger enorma fördelarEffektiv formmätning för precision Nitdragarens funktion och användningsområde Rätt kläder när du svetsar Ont i armen under och efter arbetsdagen?
2023-11-28
Idealiska maskiner för stora arbetsstycken Plasmaskärbord är en revolution inom skärning Undvik skador från fukt och mögel Brandmanschetter för över­gången från metall till plast Vår verkstadsinredning samlat på ett ställe!