TORSDAG 27 FEBRUARI 2020

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

AddSecure fortsätter att öka sin geografiska närvaro i Europa

Etablerar Smart Alarms i Italien
AddSecure lanserar formellt sitt Smart Alarms-erbjudande i Italien som ett led i att ytterligare stärka företagets position i Europa. Antonio Cuccurullo har rekryterats som försäljningschef för att leda expansionen.

AddSecure, en ledande europeisk leverantör av premiumlösningar för säkrad kritisk kommunikation och data, meddelade idag att man etablerar sitt Smart Alarms-erbjudande i Italien.

Tidigare i år lanserade AddSecure Smart Alarms i Frankrike och nu tar företaget nästa steg för att möta det växande intresset för lösningar inom säkrad kritisk kommunikation och data i Italien.

AddSecure identifierade nyligen en förändring i de italienska reglerna och certifieringen för brandlarmsöverföring. Dessa nya regler är baserade på EN54-21 CPR och AddSecure IRIS-4-sändarna är oberoende certifierade enligt denna standard. Antonio Cuccurullo kommer att svara på den snabbt växande efterfrågan på certifierad och säker brandlarmsöverföring från den italienska säkerhetsindustrin.

Antonio Cuccurullo har tidigare arbetat med affärs- och strategiutveckling på företag som Axitea Spa och Scan Coin Italien. Antonios främsta mål kommer att vara att rikta sig till tillverkare, ARC/CMS-företag och stora installationsföretag, parallellt med byggandet av ett rikstäckande distributionsnät.

– AddSecure Smart Alarms bidrar till säkrare och smartare samhällen. Jag är glad över att vara en del av AddSecure-familjen när de nu driver utvecklingen av digitala säkerhetssystem och kritisk kommunikation vidare, säger Antonio Cuccurullo, ny försäljningschef i Italien.

Enligt Wim Harthoorn, AddSecures International Sales Director, är rekryteringen av Antonio Cuccurullo ett steg i rätt riktning för att positionera AddSecure i Italien.

– I en tid när efterfrågan på säker larmöverföring ökar snabbt, ser vi en möjlighet att etablera vårt Smart Alarms-erbjudande runt om i Europa. Vi är glada över att kunna utöka teamet och att Antonio Cuccurullo kommer att leda etableringen av våra premiumlösningar i Italien. Antonio har lång erfarenhet och gedigen kunskap om den italienska säkerhetsindustrin, säger Wim Harthoorn, International Sales Director på AddSecure.​

Läs mer om AddSecure Smart Alarms här
www.addsecure.se/smart-alarms-mo-start-page/

Kristina Grandin
Corporate Marketing Manager
Media and Analyst Contact, PR, Communications
kristina.grandin@addsecure.com
+46 70 689 52 08

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2020-02-20
Unik samverkan kring IT och artificiell intelligensFM Mattsson på plats på Vasaloppsmässan 2020Fler byggnader i trä för en bättre miljöIT-bolaget DXC Technology meddelar att de inleder ett samarbete med Ericsson.
2020-02-19
Veeam presenterar Veeam Availability Suite V10 - nästa generations backup-lösning Konduktivitetsgivare med IO-LinkHär är årets finalister i "SM för unga plåtslagare 2020"LK Armatur breddar utbudet av LK 551 HydroMix – nu med högre Kvs-värdeebm-papst deltar med två montrar på mässan Mostra Convegno den 17-20 marsSmålandshamnar Oskarshamn miljösatsar på magasinbelysning med IntenzVeidekke leder fortfarande inom klimatrapportering Snabb mellanladdning med stationär energilagringStort pris till kompakt truck: ERC 216ziTrallskruvmontage med snyggt resultatBruk med korrosionsskydd från ARDEX! Beijer slog rekordVi behöver fler kvinnliga förebilder inom IT och teknikLidköping Energi utser Valmet till leverantör av allbränslepannaBatteridrivna loggers med lång batteritidTvå procent av alla personbilar är laddbaraUtvecklad för medicinsk teknik och nu anpassad för industriapplikationerInterroll breddar lösningen för detaljhandelssektorn
2020-02-18
Metrol Springs gasfjädrar ger effektiv och säker kontrollSlagkraft presenterar nytt motorpaket och ny kran för buskröjningHållbarhetsarbete som ger global effektPMH International AB ställer ut på Underhållsmässan i Göteborg 10-13 mars 2020HCL Technologies lanserar “Women Lead”-initiativ i Norden OGD-givaren är baserade på time-of-flight principen.Kronos Titan AS får full kontroll på sin export med molntjänst från DescartesSivers IMA lanserar spjutspetsteknologi med en ny 5G mmWave Dual Quad Beamformer ICLedande elbilsexperter startar konsultbolagGARO lanserar ny egenutvecklad snabbladdareStockholmsmässan byter bränsle och minskar sin klimatpåverkanGolvlim med 40% lägre koldioxidavtryck sätter ny standard i branschenSchneider Electric expanderar sitt partnernätverk ebm-papst nya fläkt AxiEco Protect har utvecklats för applikationer med krav på hög tryckstabilitetBulten lanserar BUFOeTorell Pump lanserar en ny excenterskruvpump för dosering
2020-02-17
Korrekt förberedelse och planering för topproduktionFlera möjligheter och ett större sortiment av KIPP KulspärrbultarNy katalog från DENIOS med miljösmart utrustning för kemikaliehanteringPumpstation för dränvatten Kährs lanserar den ultimata guiden för golv till detaljhandelnNorrbottens mest digitala byggföretagNya produkter till BMI Sveriges TaksäkerhetssystemVindkraften räcker för att ersätta kärnkraftBring satsar offensivt på e-handelArtificiell intelligens hittar sjukdomsrelaterade generEn supervecka i Linköping för miljönBlue Partner fortsätter att växa!CERTEX Svenska lanserar webshopE.ON och Trianon skapar omställning med mer förnybar energi2019: Ännu ett år av dynamisk tillväxt för arval
2020-02-14
Hanwha Cobots hos LichronLissmacs nyaste maskin SMD 335 Schneider Electric vinner guld för Mureva arbets­lampor LED i iF DESIGN AWARDNy hyresdepå för lyft­utrustning.85 % av eleverna har redan fått erbjudande om jobbMatHem bygger nytt, miljö­certifierat lager i LarsbodaBoden bygger för framtidenWürth ställer ut på Underhållsmässan 2020Besök Walraven på Nordbyggmässan!
Annonser