SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Använd maskindata för att optimera anläggningen

Oavsett var i världen den befinner sig
När rådata förvandlas till värdefull insikt i maskinfabriken
ProSoft® PLX51-DLplus-232 Data Logger samlar in värdefull data från industriella enheter, t.ex. PLC:er, var än dessa kan vara.

Data presenteras sedan i en tydlig dashboard eller en färdig rapport, som automatiskt skickas till relevanta aktörer vid rätt tidpunkt.

Det blir inte lättare att optimera produktionsanläggningen och hantera oavsiktliga maskinstopp på grund av defekta maskindelar.

Så här kommer du igång
Många tillverkare använder Overall Equipment Efficiency (OEE) för att mäta och förbättra operativ prestanda genom att utnyttja data som är låsta i befintliga datakällor på produktionslinjen, vilket ger värdefulla insikter i produktionsprocessen och hjälper till att identifiera driftsproblem eller övergripande förbättringar av utrustningens effektivitet. för att öka produktiviteten.

Datainsamling
ProSoft Technology Data Logger Plus är idealisk för att samla in data från fjärrstyrda/fristående datakällor eller upp till 3 datakällor, såsom Logix-baserad EtherNet/IP PAC eller DF-1 Serial PLC eller Modbus TCP/IP PLC eller Modbus seriella enheter, och kan logga 200 taggar med över 16 miljoner tidsstämplade dataposter i sitt icke-flyktiga minne (NVM).

Användare kan använda triggergrupptaggarfunktionen för att logga en grupp taggar på en trigger för att säkerställa att all viktig data för en viss händelse loggas samtidigt. Till exempel är maskinens strömtillstånd på, logga sedan maskinens drifttid, temperatur, spänning, fel, etc. Dessa data kan användas för förutsägande underhåll och minska utrustningsavbrott.

Upkoppling
Användare kan använda den befintliga nätverksinfrastrukturen för att ansluta till ProSoft Technology Data Logger Plus och ladda ner en CSV-fil för att visa loggarna som ger anslutna arbetare värdefulla insikter om loggade produktionsparametrar.

Modulen stöder även REST API, en industristandardmetod för att anropa anpassningsbara gränssnitt, för att samla in JSON-kodad data som kan skickas till andra databaser eller applikationer på en fjärrserver. Dessa IT- och OT-data skulle kunna integreras i en gemensam datasjö för analys.

För fjärrdatakällor eller fristående maskiner kan tillverkare använda Belden Horizon (med 4G cellulär/nätverksbrygghårdvara från ProSoft Technology) för att ansluta fjärrarbetare och maskiner för arbetsflödesoptimering

rån de nedladdade loggarna kan arbeta använda vanliga verktyg, som Excel, för att analysera data eller genom att använda en vanlig webbläsare kan du komma åt IP-adressen för Data Logger Plus och hämta dataloggar för upp till 5 taggar åt gången och generera en grafisk trend av data för den angivna tidsperioden för att få värdefulla produktionsinsikter.

Click-Collect-Analyse
Datablad XLreporter for ProSoft PLX511
Plx51 dlplus 232
Userguide dataconnect using XLreporter med ProSoft PLX51

Vill du ha sparring inom automationslösningar för industrin?
Som en lokal expert inom automation utarbetar vi tillsammans med våra kunder lösningar med fokus på produktivitet och pålitlighet.

Tony Annell
Divisionschef
Telefon: (+46) 070 609 2610
E-mail: tan@wexoe.se
Kontaktinformation
Postadress
Scheele­vägen 17
22370 Lund
Region
Lund
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
559134-3404
Grundat: 2018
Anställda: 4
Välkommen till Wexoe AB!

Lokal automationspartner med fokus på produktivitet och driftsäkerhet
Som lokal partner och experter på ett av världens ledande automationsföretag väljer våra specialister rätt produkter från våra leverantörer för att utarbetar den optimala lösningen tillsammans med våra kunder. Wexoe kan utöver att hitta rätt teknisk lösning även ge en flexibel logistik och möjligheter för anpassning i egen montageverkstad.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakter

Tony Annell
Divisionschef
0706092610

Filmer

Vi är Wexoe AB

Vi är Wexoe AB
Intro video

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när
2024-04-16
Så här kan även du exportera till USATillverkning med hjälp av horisontal-svarvar Skydda fötterna på arbetsplatsen Exakt positionsbestämning Ett nytt användarvänligt fallskydd