Annons

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Apoteksjätten Apotea erbjuder nu snabbare och precisare leveranser med Airmee

Apotea som vuxit till det absolut största apoteket online tar nu ett ytterligare ett kliv framåt i leveranserbjudandet till sina kunder.
Genom ett nytt samarbete med Airmee kan Apoteas kunder få ännu snabbare och precisare leveranser av sina apoteksvaror än tidigare från förmiddag till kväll.

Logistik har sedan dess start varit en kärnfråga för Apotea.

Tack vare att ge sina kunderna möjlighet att välja när, var och hur de vill ha sina produkterna levererade har onlineapoteket blivit en ledande aktör på marknaden och satt ribban för hur svenska webshoppar presenterar och erbjuder olika leveransalternativ till kunder. Tillsammans med Airmee kan nu 1.5 miljoner mottagare i Stockholm få sina varor levererade i 2- och 3-timmesintervall från förmiddag till kväll sju dagar i veckan. Beställningen kan göras så sent som tre timmar innan leverans.

- Vi är väldigt glada åt vårt nya samarbete med Airmee. Vi arbetar hela tiden på att hitta nya fraktsätt och förbättra våra leveranstider och med Airmee får våra Stockholmskunder tillgång till en otroligt bra tjänst med tidsbestämda leveranser flera gånger dagligen - samma dag som de beställt, säger Pär Svärdson, VD på Apotea.

Airmee som på kort tid växt kraftigt till en ledande spelare på logistikmarknaden för bekväma hemleveranser erbjuder idag de snabbaste och mest precisa leveranserna på marknaden. Tack vare logistikföretagets forskningsbaserade teknologi kan Airmee skala upp sina volymer med bibehållen kvalitet och erbjuda marknadens bästa tjänsteutbud för hemleveranser.

- Vi är förstår otroligt glada och stolta över att få förtroendet från den kanske främsta e-handelsaktören i Sverige. För apoteksvaror som många andra produktgrupper har vi sett en väldigt hög efterfrågan på snabba leveranser. Vi kommer därför att fortsätta att kontinuerligt förbättra vårt erbjudande för att kunder ska kunna få sina produkter levererade till den plats och tid de önskar, säger Julian Lee, VD på Airmee.

Julian Lee
CEO
julian@airmee.com
+46 70 650 84 77

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-05-24
Lanserar hemsida för att främja hållbar byggbranschSpecialist på områdesskydd öppnar nytt i HalmstadNya APEX-tjänster Stripe blir betalningspartner för Zara Pre-OwnedSavox Noise-COM 500 lanseras
2023-05-23
Kundutbildning i fjädertek­nik hos lettiskt kundföretagAros Kapital blir officiell partner till IFK GöteborgHar ni behov av specialmaskiner?Bildanalys & Vision byter namn till Computer VisionConsilium Safety Group och Roxtec i samarbete
2023-05-22
Jämför lån online för att hitta det bästa erbjudandetSwift-Cut – Mycket maskin för pengarna!SSAB och BE Group sam­arbetar inom fossilfritt stålSamarbete för att nå hållbara lösningarMensapriset 2023 går till Fredrik Löfgren!
2023-05-19
Avsticknings- och spårsvarvningssortimentSwecon och Volvo på Sweden Rock FestivalUdda Volvo-lastbil med retrolook byter ägareWithSecure lanserar en ny uppsättning tjänsterCASE:s populära roadshow återkommer 2023
2023-05-17
Först ut i Skandinavien Årets plåtslagare gillar koppar och knepiga jobbCognizant lanserar Neuro® AINytt koncept ska förbättra tillgängligheten Clean Motion lanserar leasingerbjudande