SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

CEJN introducerar Smartflow

Spillfria snabbkopplingar för höga flöden
Efter CEJN:s nyligen genomförda förvärv av Smartflow Couplings Ltd. är vi glada över att kunna introducera Smartflow-serien med snabbkopplingar i vårt produktsortiment. Dessa dry-break-kopplingar är utformade för olika vätskor och finns i fyra storlekar. Med sitt höga flöde är Smartflow-snabbkopplingarna ett betydande tillskott som öppnar upp nya möjligheter för spillfria anslutningar i många branscher.

Alla Smartflow-kopplingar finns i rostfritt stål och aluminium, är klassad för ett arbetstryck på 25 bar och har en 5x säkerhetsfaktor. Detta gör det möjligt att byta ut en koppling i rostfritt stål mot ett mer kostnadseffektivt alternativ i aluminium utan att kompromissa med säkerhet eller prestanda.

Smartflow-kopplingarna uppfyller TEAM SPEC- och STANAG 3756-standarderna och är helt utbytbara med kopplingar från andra tillverkare i branschen, vilket säkerställer kompatibilitet och enkel integration.

Smartflow snabbkopplingar har visat sin mångsidighet och effektivitet i olika tillämpningar, inklusive tankbilar och godsvagnar, AdBlue-distribution, offshore-verksamhet, marin bunkring och IBC-fyllning. Kombinationen av höga flöden och dry-break-funktionalitet öppnar upp för nya möjligheter inom flera branscher.
Kontaktinformation
Postadress
Box 54
28070 Lönsboda
Besöksadress
Östra Järnvägs­gatan 18
54145 Skövde
Region
Skövde
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556062-4123
Grundat: 1966
Anställda: 70
CEJN, snabbkopplingsspecialisten, har sedan 1955 utvidgat sitt produktsortiment från tryckluft till att inkludera produkter för media som andningsluft, hydraulik, vätskor och gaser. Vår design bygger på små yttre mått och stora invändiga mått. Med andra ord, våra kopplingar och nipplar har hög flödeskapacitet samtidigt som de är robusta och lätta. I sortimentet ingår även tillbehör som adaptrar, slang, slangupprullare, luftbehandlingsprodukter och blåspistoler.

Vi förser den globala marknaden med högpresterande snabbkopplingar och system för hydraulik, tryckluft, vätskor och gaser. Med fokus på total kundtillfredsställelse inriktar vi oss på innovativa lösningar som leder till en överlägsen produkt. CEJN-sortimentet kan kompletteras med andra produkter som uppfyller våra krav på kvalitet och prestanda.


Vi erbjuder lösningar som är utformade i samarbete med våra kunder. Vår styrka ligger i våra intelligenta tekniska lösningar, tillsammans med hög kvalitet och effektivitet. Vi utvecklar inte bara vad som efterfrågas idag, utan tar oväntade vägar mot framtidens utveckling.

CEJN strävar efter att behålla ledarskapet inom högtryckshydraulik och har för avsikt att bli världsledande inom Plug-In teknologi för mellantryckshydraulik. Vi kommer fortsätta förbättra våra standardprodukter eller konstruera helt nya produkter i samarbete med kunder.

Vi står redo att ta oss an framtiden med nya utmaningar och innovativa produkter. Vi kommer fortsätta att förse våra kunder med kvalitetsprodukter så länge som det finns behov för snabbkopplingar.

Vi på CEJN är onekligen stolta över vårt förflutna och vi ser fram emot vår gemensamma framtid.

Kontakter

Tommy Wigermo
Produktionstekniker skärande bea
0479-25197
0725429700
Timothy Wood
xx
Marcus Allerbjer
xx
Gitte Hansen
HR-manager
xx
Stig Seipel
Logistics Manager
xx
Henke Persson
Förbättringstekniker
0479-25198
0702027623
Peter Svennarp
+46 (0)729-89 06 30

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-07-02
Peab Asfalt i nytt forskningsprojekt Ny avfallskraftanläggning nära PragHertz och RedLocker på sommarturnéIVECO S-Way har tilldelats prisRamirent öppnar nytt kundcenter i Kungsbacka
2024-07-01
Lär dig om vakuum­mätarens viktiga rollEffektiviteten av värmekamerorHur man förstärker delar Samuel Sollenby återvänder till OlsonsEn historia inom skärande bearbetning
2024-06-28
Kantvikars betydande roll Kompressorns roll i kylanläggningarOTTO Digital Services för systemSäkerhet med väggrindar och vägbommarNyhet i sortimentet från Western Fabrications
2024-06-27
Födelsedag 60-års Rockwell arrangerar år­ets automationshändelse Optimera kabelhanteringen Saab tecknar kontraktOKQ8 Bank har tecknat ett 3 årigt avtal
2024-06-26
XMOR® revolutionerar grävandetInga maskiner är för stora för ossTrejon lanserar CONDORÅtervunnet material möter AI ROCKWOOL bygger stenullsfabrik i Sverige