Beijer slog rekord - industritorget.se
TORSDAG 09 APRIL 2020
Följ oss i sociala medier

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Beijer slog rekord

Stärker sitt engagemang för Mustaschkampen
Beijer Byggmaterials engagemang som huvudsponsor till Mustaschkampen bara växer och växer. Det går att konstatera vid en tillbakablick på resultaten kring de senaste årens kampanjer. 2019 års insamling slog nya rekord.

- I år har vi sett massor av härliga mustaschselfies på kunder och medarbetare som satt mustaschtumstocken under näsan och taggat #beijermustasch i sociala medier. Våra produkttorg i byggvaruhusen har dessutom dragit in rekordmycket pengar till forskningen kring prostatacancer, säger Elisabet Heinrich marknads- och kommunikationschef hos Beijer Byggmaterial.

Beijer Byggmaterial har tillsammans med sina kunder bidragit med 350.000 kronor till forskningen om prostatacancer vid 2019 års kampanj. Det är för tredje året i rad Beijer är stolt huvudsponsor till Mustaschkampen.

– Det jobb som Mustaschkampen gör är viktigt och angeläget för oss på Beijer. Genom att stödja kampen för manlig hälsa så blir vi en viktig budbärare ut mot våra kunder och personal för denna sjukdom som drabbar många människor och familjer dagligen. Dessutom går det helt i linje med att vi Bygger Dom Som Bygger, säger Elisabet Heinrich.

Startskottet för 2019 års kampanj gick i början av november vid landskampen i ishockey mellan Sverige och Tjeckien. Där ägde Beijer hela hockeyarenan och kunde klä in den med mustaschbudskap och ha flera aktiveringar på plats relaterat till Mustaschkampen. Dessutom kombinerades Beijers uppslutning kring Mustaschkampen och engagemanget för svensk ishockey. Arrangemanget blev lyckat och uppskattat av en fullsatt arena med 7 000 i publiken.

- Vi vill tacka både våra kunder och personal för deras viktiga engagemang och vilja att bidra till detta viktiga arbete tillsammans med oss. Nu siktar vi på en ännu starkare kampanj 2020, säger Elisabet Heinrich.

Läs mer på beijerbygg.se

Elisabet Heinrich
Marknad & Kommunikationschef
Marknadsföring & Kommunikation
elisabet.heinrich@beijerbygg.se
+46 (0)75 241 10 18

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2020-04-02
ISCAR MILL – Spårfräsar med MultiMaster- och FlexFit-skaftPRISJUSTERINGHöj- och sänkbart utsugsbordIndustri 4.1 - Revolution­erande energieffektiviseringScantruck prioriterar grön omställningJobba effektivt ‒ borra dammfrittVolkswagens leveranser av laddbara bilar ökariLOQ 5-serien – nyckeln till smartare fastigheter Palo Alto Networks köper CloudGenix för att stärka erbjudande inom SD-WANBravida förvärvar kylteknikföretag i BohuslänPowerbox lanserar robust dual channel kraftaggregat för marin motorstyrningTL Bygg går mot strömmen – satsar på yrkesarbetareCELLINK erhåller order om 5,2 MSEK från SocialstyrelsenDyrare bioolja hindrar utfasning av fossila bränslenE.ON och System Verification tecknar treårigt ramavtalFrån tillverkning av bilar till respiratorerTjeders ställer om produk­tion för tillverkning av visir till Svensk vård- & omsorgNy arkskrivare i varioPRINT iX-serien med offsetkvalitet, digital flexibilitet och produktiv bläckstråleteknikUtmärkt tid för serviceMotordrifter – Reviderad standardNu finns alla Webers största lagervaror i lättare säckarMer solenergi i Hammarby SjöstadPlanera och gör dina inköp av konstruktionsplast i vår webbshop när det passar dig Från matproduktion till att producera skyddsvisir - Mixum ska tillverka 15 000 visir om dagenTeknikprodukter och Rönnes går samman till ett bolagKonkurserna ökar, högsta siffran på över 10 år
2020-04-01
Hur fungerar egentligen rengöringsmedel på virus?I Sysslebäck 3D-printas biobaserade skydd åt sjukvårdenEnvirozone tar hjälp av självkörande råttor Bristande cyberskydd orsakade dataförlust och driftsstopp för flera organisationer förra året Iggesunds engelska fabrik helt olycksfri under 2019Unit4 teamar upp med Arribatec för att leverera ERP-programvaraNu har vi öppnat i Uddevalla – Nr 40!Klimatsmartare byggbransch med Wood Tubes reglar av papperAkademiska Hus och NCC vinner pris för säker arbetsmiljöRed Dot design-utmärkelser till Mazda CX-30 och Mazda MX-30Kompetens och rådgivning var avgörande faktorerNytt verktyg hjälper inköpare ta strid mot det giftiga elavfalletAtt begränsa utsläpp från infrastruktur blir nyckel till klimatkrisenSnabbt snygga kanter med nya batteridrivna grästrimmern FSA 57 Är du klar med planeringen inför driftstoppet i sommar?Hälften av de västsvenska småföretagarna korttidspermitterarSolcellsstatistik 2019 – nu finns 44 000 solcellsanläggningar i SverigeAddSecure och Affärsverken utvecklar unik helhetslösning för smarta elnätJordan lanserar fler munvårdsprodukter av återvunnen plastDerome och Magnolia Bostad bygger bostäder i Borås
2020-03-31
Upprop: Plastföretag som kan hjälpa till i kampen mot CoronaTeknik med nålspetsprecisionVill du korta dina cykeltider?HCL lanserar BigFix 10 - en ny version av branschens ledande plattform för slutpunktshanteringKipp Scandinavia AB säker­ställer sin leveransförmåga Allt talar för mindre komponenterBilar köpes - allt är av intresse !Nätverket Stålakademin – en möjlighet för hela branschenPeab bygger koldioxidneutral fabrik åt Komatsu Forest i UmeåKlimatsmart kund väljer Ruthmann billiftar Stockholmsmässan blir FältsjukhusNu lanseras Purus Corner med mattsvart sil i mönstret ChessNordprofil Byggplåt AB förvärvar grossistverksamhet i Luleå Kraftfulla gamingdatorer bidrar i kampen mot Covid-19Mercedes-Benz 8-sitsiga elbil vintertestad i SverigeStructor bidrar till vindkrafts­utbyggnaden i Sverige
Annonser